Trendy jesenné tipy z Deichmann obuv

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 27. 3. 2023

Jeseň je tu a s ňou nastal čas odložiť letné sandále do skrine. Nemusíte však zúfať. Vyberajte si z najnovšej kolekcie topánok zo siete predajní Deichmann obuv a prežite chladnejšie dni štýlovo a v pohodlí. Parádne jesenné topánky od Deichmann si zamilujete. Pozrite si s nami to najlepšie, čo tohtoročná jesenná kolekcia Deichmann prináša.

Nemáte ešte topánky do chladnejšieho počasia? Je najvyšší čas si ich zaobstarať. Závisí len na vás, aký model preferujete. Nosí sa všetko od tenisiek po čižmičky. Pozrite sa na najhorúcejšie hity z eshopu Deichmann.sk, ktoré nesmú v žiadnom botníku túto sezónu chýbať. Vyberte si s nami štýlové modely, v ktorých budete vyzerať svetovo.

Ušetrite pri nákupe Deichmann obuvi

Vedeli ste, že pri nákupe Deichmann obuvi z eshopu môžete ušetriť peniaze vďaka službe cashback? Stačí sa na Tipli registrovať a prekliknúť do eshopu Deichmann cez našu stránku. Tipli za každý nákup odmeňuje a posiela peniaze späť na účet. Vyberte si s nami štýlové topánky a ušetrite. Okrem toho môžete využiť aj rôzne kampane ako Deichmann akcia 2+1 zadarmo.

topánky

Tenisky so zvieracím vzorom

Horúcim trendom pre túto jeseň sú tenisky so zvieracím vzorom. Tieto biele tenisky s detailom leopardieho vzoru spájajú jemnosť s divočinou. Chunky botasky z kolekcie Rita Ora for Deichmann vo vás prebudia šelmu. Vyberte si dámske tenisky s odpruženou vyššou podrážkou, v ktorých ovládnete mestskú džunglu. Šnurovacie tenisky so zvieracím vzorom sú veľmi pohodlné a vyzdvihnú váš jesenný outfit. Vynosíte ich k džínsom, šatám, koženej bunde či kabátu. Tieto športové topánky jednoducho túto sezónu musíte vo svojom botníku mať. Model je dostupný aj s hadím vzorom. Prelistujte si Deichmann leták a objavte ďalšie zaujímavé prevedenia. Pre objednávky z eshopu platí poštovné do celého územia Slovenska zadarmo.

Nakúpiť na Deichmann »
deichmann

Tieto topánky stoja 34,90 € a vďaka Tipli cashbacku z nákupu získate späť 1,15 €.

Členkové čižmy na blokovom podpätku

deichmann

Exkluzívne čižmičky kúpite cez Tipli s cashbackom 4 %. Ušetrite tak 1,65 €.

Ďalším horúcim hitom jesene sú čižmy na širšom podpätku. Zvoľte členkové čižmy na blokovom podpätku so zvieracím vzorom v smaragdovej farbe a zaručene zažiarite. Vyzerajú extravagantne a sexy. Doporučujeme kombinovať s úzkymi nohavicami alebo púzdrovou sukňou. Blokový podpätok vám opticky predĺži postavu a zároveň dodá stabilitu a pohodlie. Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, sú pomerne pohodlné. Tieto nápadité čižmy sú z kolekcie Online Exclusive, ktorú v obmedzenom množstve zakúpite iba internetovom obchode Deichmann.sk. Vyberte si luxusné topánky, v ktorých sa budete zaručene cítiť výnimočne.

Nakúpiť na Deichmann »

Lacnejšie nakupovanie topánok vďaka cashbacku!

Nakupujte odteraz topánky lacnejšie. Na ich kúpe môžete ušetriť vďaka službe cashback. Prekliknite sa do eshopu cez Tipli a získajte finančnú odmenu späť na Tipli účet.

Ako cashback funguje »

Dámske mokasíny Graceland

Zháňate topánky, ktoré sú komfortné a elegantné zároveň? Zadovážte si čierne mokasíny na nízkom podpätku, ktoré sa skvele hodia k šatám, ako aj k nohavicovému kostýmu. Hlboké vykrojenie a zúžená špička pôsobia štíhlym dojmom. Tento pár počas jesene určite vychodíte, pretože okrem elegancie ponúkajú aj pohodlie. Čierny univerzálny model zdobený strapcom môžete kombinovať s rôznymi variantami oblečenia vášho jesenného šatníku. Mokasíny Graceland sú dostupné iba v eshope Deichmann, z ktorého vám budú doručené bezplatne.

Nakúpiť na Deichmann »
deichmann

Mokasíny zdobené strapcom pre hravú eleganciu do sychravých dní kúpite s cashbackom 4 %.

Chelsea čižmy 5TH AVENUE

deichmann

Nestarnúcou klasikou sú chelsea čižmy, ktoré v Deichmann kúpite za super cenu 49,90 €.

Nestárnuca nadčasová klasika, ktorú môžete nosiť až do zodrania, presne takou sú chelsea boots. Nemali by preto chýbať v žiadnom ženskom botníku. Tieto členkové čižmy sa predávajú v rôznych farbách, ale najlepšie vyzerajú v hnedej. Sú nesmierne variabilné a hodia sa prakticky ku každému štýlu. Rovnako, ako biela košeľa v prípade oblečenia, v topánkovom svete sa chelsea boots radia k must have kúskom. Oceníte hlavne ich mimoriadnu pohodlnosť pri chodení. Vezmite si k nim značkovú kabelku a budete vyzerať naozaj luxusne. Pozrite sa, čo ponúka Deichmann obuv a vyberte si svoje chelsea.

Nakúpiť na Deichmann »

Radi nakupujete topánky výhodne?

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného eshopu s obuvou cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet. Pozrite si Tipli obchody s obuvou a nakupujte výhodnejšie ako doteraz!

Pri nákupoch môžete okrem cashbacku využívať Deichmann zľavy, ktoré nájdete na Tipli. Vďaka zľavovým kupónom môžete nakupovať vybraný tovar ešte lacnejšie. Sledujte zároveň aktuálny Deichmann leták, kde nájdete vždy sezónne akcie. Na Tipli nájdete všetky online letáky na jednom mieste!

Jesenná obuv a móda lacnejšie

Topánky a oblečenie do chladnejšieho počasia nakúpite s cashbackom aj v týchto obchodoch:

  • eobuv.sk - až 25 000 modelov obuvi s cashbackom 3,3 %.
  • Answear.sk - štýlové a kvalitné oblečenie a obuv s cashbackom 4 %.
  • BonPrix - šaty, obuv a módne doplnky s cashbackom až 4,5 %.
Nakupovať s cashbackom »

Súvisiace obchody

Baťa, BIBLOO, Vivantis, Footshop, Vemzu, Eobuv.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa