Trendy svadobné účesy pre všetky dĺžky vlasov

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Každá nevesta chce počas svojho svadobného dňa vyzerať perfektne. Jedna vec sú krásne svadobné šaty a doplnky. Nemali by ste však zabúdať na to, že skutočnou korunou krásy sú vaše vlasy. Je jedno či ich máte krátke, polodlhé či dlhé. Parádny svadobný účes podtrhne váš celkový vzhľad a vy budete žiariť nielen šťastím, ale aj krásou.

Svadobné prípravy si vyžadujú kopec času a trpezlivosti. Vybrať správne miesto, dátum, šaty, pripraviť zoznam hostí a v neposlednom rade vymyslieť parádny svadobný účes. Či chcete, alebo nechcete, účes je tou poslednou bodkou vášho svadobného looku. Pozrite si s nami typy na jednoduché účesy pre nevesty, v ktorých budete zaručenou kráľovnou večera.

Chystáte sa vydávať, idete za družičku, vydáva sa vám dcéra či syn alebo idete niekomu na svadbu? Bude to chcieť perfektný spoločenský účes. Je jedno či máte dlhé, polodlhé či krátke vlasy. Zažiariť môžete v každom strihu či farbe vlasov.

Tip: Ako kúpiť doplnky do vlasov a ušetriť?

Jedným z trikov ako ušetriť peniaze a zároveň vyberať z nekonečného množstva produktov sú nákupy online. Na trhu existuje veľké množstvo e-shopov zaoberajúcich sa predajom doplnkov do vlasov.

Trik ako nakúpiť doplnky do vlasov lacnejšie je veľmi jednoduchý. Stačí využiť cashback od portálu Tipli, ktorý vám časť peňazí z online nákupu vráti. Nakupujte cez Tipli u jedného z 350 partnerských obchodov a cashback sa vám pripíše na účet.

Nakupovať módne doplnky do vlasov lacnejšie

Najkrajšie svadobné účesy

Platí zásada, že spoločenské účesy, a teda aj tie svadobné, je potrebné prispôsobiť dĺžke vlasov a štýlu šiat. Dobrou správou je, že každé vlasy bezohľadu na farbu, dĺžku či strih môžu vyzerať perfektne.

Pozrite si s nami typy účesov, ktoré si môžete vybrať pre svoj veľký deň. Podrthnite svoju krásu nádherným účesom. Myslite na to, že v jednoduchosti je krása a dnes sa už nenosia komplikované výčesy, v ktorých sa žena cíti nekomfortne. Krásne vyzerajú rôzne čelenky a kamienkové či kvetové doplnky do vlasov. Fantázii sa medze nekladú.

Svadobné účesy pre dlhé vlasy

Ak ste majiteľkou dlhých vlasov, máte vyhrané. Dlhé vlasy vám poskytujú nekonečnú škálu možností, ako si vlasy nechať upraviť. Letia ležérne vlny, voľne zapletené vlasy, akoby neupravené drdoly, ale aj elegantné uzle, ktoré sa hodia ku klasickým šatám. Ktorý typ účesu si vyberiete je len a len na vašom vkuse.

Vlasy si môžete nechať dozdobiť rôznymi ozdobami, ktoré vaše vlasy ozvláštnia. Nezabúdajte na to, že k holým ramenám vyzerajú krásne ako rozpustené, tak zopnuté vlasy. K šatám s lodičkovým výstrihom či ku krku zas skôr voľte vyčesané vlasy. A nezabúdajte, menej je niekedy viac.

Dlhe vlasy

Romantické svadobné účesy z dlhých vlasov z vás spravia nežnú vílu.

Účesy z polodlhých vlasov

Majú vaše vlasy dĺžku približne po plecia? Potom sa radíte medzi hrdé majiteľky polodlhých vlasov. Vaše účesové možnosti sú síce trochu obmedzenejšie ako v prípade dlhovlások, ale to neznamená, že nemôžete vykročiť k oláru v nádhernom účese.

Ak máte poci, že dĺžka vlasom znižuje objem vášho účesu, šikovná kaderníčka vám pomôže príčeskami alebo šikovnými a diskrétnymi podložkami, ktoré zväčšia objem účesu. Z polodlhých vlasom sa dajú vykúzliť ležérne drdoly ale aj romantické vlny, ktoré vyzerajú fanastciky najmä v tedy, keď sú skrášlené nejakým vlasovým doplnkom v podobe spony či čelenky.

Polodlhe vlasy

Aj z polodlhých vlasov sa dajú urobiť veľmi pekné svadobné účesy.

Svadobné účesy pre krátke vlasy

Krátke vlasy sú mimoriadne praktické na úpravu. Stačí ich umyť, vyfúkať a krásny účes je na svete. Problém môže nastať vtedy, ak chcete princeznovský účes pre nevestu. Nemusíte však zúfať. Krátke vlasy síce nedoplníte príčeskami, ale existujú iné spôsoby, ako účes oživiť.

Krátke vlasy môžu pôsobiť mimoriadne žensky a uhladene. Skvele sa k nim hodia vintage šaty a najmä rôzne ozdoby v podobe fascinátora a všetky druhy sponiek, kvetov a iných ozdôb. Uhladený účes v kombinácii s doplnkami pôsobí ako zo starého hollywoodskeho filmu. Budete šik a mimoriadne elegantná.

Krátke vlasy

S krátkymi vlasmi vynikne vaša šija a ak účes doplníte výrazným doplnkom, máte vyhrané.

★Nakupujte vlasové doplnky za výhodné ceny★

Ušetrite na vlasových doplnkoch maximum. Kombinujte cashback od Tipli so zľavovými kupónmi.

  • Aliexpress – všetko zo sveta vlasových doplnkov tu kúpite pohodlne online z domu za výhodné ceny
  • Amazon – široký výber doplnkov, ktoré sa hodia ku všetkým typom vlasov a štýlov
  • Vivantis – raj pre ženy, ktorom pod jednou virtuálnou strechou kúpite beauty doplnky, módu či kozmetiku svetových značiek

Súvisiace obchody

BIBLOO, ZOOT, AliExpress, Bonami, Vemzu

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa