Uchovajte si spomienky s HappyFoto

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Chcete byť „happy“ a mať happy foto? Žiadny problém! Vďaka HappyFoto, najväčšej zásielkovej fotoslužbe na Slovensku, si zvečníte svoje spomienky v podobe fotografií, fotoknihy, fotoobrazov a v rôznych iných formách. A to všetko v pohodlí domova.

Aké služby HappyFoto ponúka?

HappyFoto ponúka svojim zákazníkom vyvolanie fotiek na značkový fotopapier Fujicolor Crystal Archive v prémiovej kvalite. Okrem tradičných fotografií si môžete vyvolať aj retro fotky a lá polaroid.

Iba tlač fotiek? Vôbec nie. Ponuka HappyFoto je bohatá a na svoje si príde naozaj každý. Vyvolanie fotiek je len jedna z nich. Z vlastných fotografií si môžete nechať urobiť fotoknihu, fotokalendár, fotoobrazy, fotoblahoželania a rôzne fotodarčeky.

Stačí sa len zaregistrovať a potom pomocou jednoduchých programov nahrať svoje fotky, zvoliť si produkt a objednať. Potom už len čakáte, kedy k vám objednávka dorazí. Je to jednoduché a nemusíte nikam chodiť.

HappyFoto fotografie

foto mix

Nostalgické retro fotky budú vždy orginálne.

Na stránkach Happy Foto máte na výber tlač fotografií v prémiovej kvalite IDEÁL & KLASIK alebo v nostalgickej retro podobe. Retro fotografie a lá polaroid sú iba v jednom formáte 10x12 cm a majú rámik, kde je priestor na text. Digitálne fotografie Klasik aj Ideál ponúkajú rozmery fotografií 9x13, 10x15, 13x19, 20x30 a 30x45 cm. HappyFoto vám vytlačí aj fotografie z CD/DVD nosičov, USB flash diskov, pamäťových kariet a dokonca aj z farebných analógových kinofilmov!

    Tip: Našli ste na povale staré analógové kinofilmy? A čo takto vytvoriť si z nich vlastné diy darčeky? Fotky si nechajte vyvolať a vytvorte si jedinečnú knihu dobrodružstiev a spomienok, ktorú môžete darovať ako darček svojim blízkym.

HappyFoto fotoobrazy

fotoHF

Na dovolenke sa nám podarí vždy zachytiť ten správny moment.

Máte za sebou dovolenku v Chorvátsku a máte skvostný záber, ktorý by stál za to, aby sa vynímal na vašej stene? Tak to musíte využiť bohatú ponuku fotoobrazov. Môžete si vybrať postery, koláže, foto na plátno, na pevnú dosku,za akrylátovým sklom alebo hliníkovej doske. Na šírku, na výšku, panoramatické a niekoľko rozmerov, ktoré sa vám budú vynímať a pripomínať krásny dovolenkový čas.

HappyFoto fotoblahoželania a fotokalendáre

Zdajú sa vám príliš fádne blahoželania a kalendáre v obchodoch? Potom si musíte vyskúšať vytvoriť vlastné kreatívne fotoblahoželanie alebo fotokalendár presne podĺa podĺa vašich predstáv. HappyFoto ponúka rôzne varianty nástenných, deluxe a špeciálnych kalendárov. Malý, stredný, veľký či na šírku alebo na výšku. Je to len vás. Ak radi plánujete dopredu, určite uvítate ročný plánovací kalendár, vďaka ktorému vám už žiadna udalosť neunikne.

HappyFoto fotokniha

fotokniha

Vlastnú knihu spomienok ocení každý z nás.

Dovolenkové obdobie je v plnom prúde a všetky vaše spomienky si môžete uchovať s pomocou HappyFoto. Práve z dovoleniek a výletov máme hneď niekoľko fotiek a chceme si vytvoriť svoj vlastný album na fotky. Ideálna voľba je práve fotokniha, ktorú si na HappyFoto môžete objednať v pevnej alebo mäkkej väzbe, alebo zvolíte variantu deluxe či lacnejšiu formu fotozošita. Rozmery sú A4 na šírku alebo na výšku, 20x20 cm a v deluxe variante dokonca aj 30x30 cm a tiež MAXI a MINI verziu. Plánujete výlety a dovolenku na Slovensku? Tak fotokniha po potulkách na Slovensku bude krásnou spomienkou na vaše zážitky behom leta.

    TIP: Využijte skvelú ponuku od HappyFoto a objednajte si fotoknihu so zľavou už dnes!

HappyFoto fotodarčeky

puzzle

Zaujímavý spôsob ako si pripomenúť spomienky je skladaním puzzle.

Chcete obdarovať vašich blízkych niečím netradičným a došli vám už nápady? HappyFoto to vyrieši za vás! Na výber máte nekonečne veľa darčekov, ktoré určite ocenia malí i veľkí. Na výber máte darčeky z keramiky, textílie, puzzle, magnetky, samolepky a mnoho ďalšieho. Je toho naozaj veľa.

Nakúpte darčeky výhodnejšie

Nakúpte darčeky pre svojich blízkych vo vašom obľúbenom obchode a cez cashback Tipli.sk získajte z každého nákupu peniaze späť.

  • HappyFoto - Okrem klasických fotografií môžete nakúpiť rôzne fotodarčeky.
  • 123zľavy - 123zľavy ponúka množstvo darčekov za výhodné ceny.
  • AliExpress - Na AliExpres nájdete naozaj všetko a skvelé ceny.

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa