V akých obchodoch môžete platiť cez PayPal?

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Obľúbili ste si PayPal? Ako najbezpečnejší platobný systém na svete by ste rozhodne mali! Ale v akých slovenských a zahraničných obchodoch s ním môžete platiť?

V minulom diele sme vám ukázali ako prepojiť PayPal účet s kartou - od tejto chvíle môžete bezpečne platiť len tým, že sa po vyzvaní behom platenia v konkrétnom obchode prihlásite na svoj PayPal účet. Nikam nemusíte vypĺňať údaje o svojej platobnej karte.

Ale kde môžete s PayPal platiť? Dnes sa pozrieme na obchody, v ktorých môžete PayPal do sýtosti využívať - tuzemské a zahraničné.

Slovenské obchody

Tchibo

Obľúbený slovenský obchod, na ktorom nájdete všetko možné od oblečenia až po vybavenie domácnosti. Tchibo už dávno nevyrába iba kávu. Nájdete tu aj nespočetný počet produktov pre celú rodinu za skvelé ceny.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 9 Nakúpiť na Tchibo

ZOOT

Kam pôjdete, keď sa budete chcieť obliecť štýlovo? Predsa na ZOOT! Ponúka vám široký výber najrôznejších moderných značiek. A navyše nemusíte kupovať oblečenie naslepo – jednoducho si ich nechajte poslať do kamennej skúšobne.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 10 Nakúpiť na ZOOT

Lieky24

Či už vás trápi bolesť hlavy alebo chrípka, teraz sa už pre lieky v najhorších horúčkach nemusíte nikam tahať. Nechajte si všetky lieky poslať až domov s Lieky24. A uzdravíte sa raz dva!

V akých obchodoch môžete platiť cez PayPal? Nakúpiť na Lieky24

Zoohit

Raj pre vašich domácich miláčikov! Na Zoohit nájdete nie len kvalitné kŕmenie pre vašich zvieracích priateľov, ale aj rozličné hračky, maškrty a antiparazitiká. Pre svojich miláčikov predsa chceme to najlepšie, nie?

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 11 Nakúpiť na Zoohit

Zahraničné obchody

eBay

Jedna z najobľúbenejších medzinárodných nákupných galérií eBay používanie PayPal vlastne preslávila. A navyše funguje aj ako obrovská aukčná sieň. Čokoľvek zháňate od elektroniky cez módu až po zberateľské kúsky tu nájdete za fantastické ceny.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 1 Nakúpiť na eBay

Gearbest

Čínsky Gearbest je perfektné miesto, keď si chcete kúpiť elektroniku alebo akékoľvek technické vymoženosti a výstrelky, ktoré musia mať ako prví všetci nadšenci do elektroniky.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 2 Nakúpiť na Gearbest

DealExtreme

DealExtreme je pre vás ideálne miesto, ak chcete nakupovať elektroniku zo zahraničia, ale nie ste si istí svojou angličtinou. Verím, že s jazykom našich susedov nemáte problém. Česká podpora funguje na jednotku, a ani si nebudete pripadať ako na zahraničnom webe.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 3 Nakúpiť na DealExtreme

Everbuying

Na Everbuying nájdete skvelú elektroniku za nízke ceny rovnako ako módne oblečenie. Navyše tu máte dopravu zdarma, lacnejšie tak rozhodne v tuzemských obchodoch nenakúpite.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 4 Nakúpiť na Everbuying

TomTop

Elektronika, príslušenstvo do domácnosti a technické vychytávky. TomTop je z rady čínskych obchodov, ktoré sú obľúbené po celom svete, pretože tu nájdete obrovskú škálu výrobkov.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 6 Nakúpiť na TomTop

PandaHall

Chcete sa ozdobiť? PandaHall má všetko, čo k tomu potrebujete – od hotových šperkov až po najrôznějšie komponenty k ich výrobe. Prebuďte svoju tvorivú dušu a vyhotovte si doplnky, aké nikto nemá.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 7 Nakúpiť na PandaHall

Súvisiace obchody

ZOOT, GearBest, Zoohit, Tchibo, Lieky24.sk, PandaHall.com, TOMTOP, DealExtreme, eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa