Veľký sprievodca zľavovými akciami 2017

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Black Friday  |  DOUBLE CASHBACK  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

Milovníci zliav pozor - nákupný maratón začína! Od októbra až do decembra na vás v e-shopoch čakajú špeciálne zľavové akcie, ktoré si žiaden shopaholic nemôže nechať ujsť! Nezaostáva ani Tipli, ktoré pre svojich verných zákazníkov pripravuje skvelé ponuky každý deň!

Poriadne si zaznačte nasledujúce dátumy do kalendára! Nakupovať budete za výrazne nižšie sumy, s dopravou zadarmo alebo získate darček k nákupu len tak. :-) S Tipli vám ani jedna výnimočná akcia neunikne, pusťme sa spolu na sprievodcu zľavovými akciami 2017!

Nákupy s Evitou | 9.10. - 15.10. 2017

Už po druhýkrát sa na Slovensku konajú Nákupy s Evitou. Akciu môžu niektorí poznať od našich najbližších susedov, kde sa Nákupy Ona Dnes uskutočnia o týždeň neskôr. V 2500 kamenných obchodoch a 90 e-shopoch na Slovensku a v Česku ušetríte 9.10. - 15.10 2017 so zľavovými kupónmi Evita až 70 %.

TOP 5 zľavových kupónov Evita

ZOOT zľava -20 %: Vynovte svoj šatník štýlovým oblečením najznámejších značiek! Zľava platí na všetky kúsky okrem už zlacnených modelov a kolekcie DOBRO.

Vivantis zľava -20 %: Vyberte si z trblietavých šperkov a originálnych módnych doplnkov to pravé pre vás! Zľava 20 % sa vzťahuje na módu, módne doplnky, šperky a hodinky.

Notino zľava 4 € : Zľavu 4 € je možné uplatniť na www.notino.sk pri nákupe nad 40 € a nemožno ju kombinovať s inými zľavami. Využite túto špeciálnu akciu na nákup kvalitných parfémov a kozmetiky.

Tchibo zľava -15 %: V obľúbenom obchode už dávno nie len s kávou vyberáte spotrebný tovar s 15% zľavou.

Baťa zľava -20 %: Nových topánok a kabeliek nie je nikdy dosť! Vyberte si tie svoje s 20% zľavou.

Narodeniny Tipli | 15.10. 2017

Tipli nám rastie ako z vody a 15.10. 2017 oslávime výnimočnú udalosť - jeho prvé narodeniny! Oslava prvých narodenín je dôležitá vec, preto dúfame, že sa zúčastníte aj vy! Nech na oslavu len tak nezabudnete, starostlivo pracujeme na narodeninovom programe.

Tešiť sa môžete napríklad na dopravu zadarmo, double cashback a ako zákusok exkluzívne zľavové kupóny. Oslavy sa zúčastnia aj naše najobľúbenejšie e-shopy ako Hej.sk či Vivantis. Sledujte Tipli a všetky podrobnosti sa čoskoro dozviete. :-)

➽ Ušetrite dvojnásobne

Ku všetkým exkluzívnym akciám našich partnerov získate extra zľavu pri nákupe s cashbackom. Stačí sa zadarmo zaregistrovať na Tipli.sk.

AliExpress Day| 11.11. 2017

Svetový nákupný festival (AliExpress deň) sa oficiálne uskutoční 11.11.2017. Využite AliExpress Day naplno a začnite sa na neho pripravovať už od 28. októbra. Od tohto dátumu môžete hrať rôzne hry o mince a kupóny, s ktorými pri nákupe ušetríte ešte viac. Nazbierané mince si následne môžete vymeniť za zľavové kupóny (najneskôr do 10.11.2017).

Najväčšie akcie vypuknú v oficiálny začiatok AliExpress day - v tomto dátume si užívate nákupy za mimoriadne nízke ceny naprieč celou ponukou. K tomu za každých 127 € nákupu získate späť 12,80 € a celý deň hráte o zľavové kupóny rôznej hodnoty! Ak máte ťažkosti s registráciou alebo by ste preferovali AliExpress slovensky, Tipli vám príde na pomoc s užitočnými článkami o AliExpress.

Dni s Tipli | 11.11. - 12.12. 2017

Veľký sprievodca zľavovými akciami 2017

Rozhodli sme sa, že keď má AliExpress svoj deň, Tipli ich bude mať hneď niekoľko! :-) V dátume od 11.11. do 12.12. 2017 si užijete celý nákupný mesiac s Tipli! Každý deň otvoríme ďalšie okienko Tipli adventného kalendára, v ktorom pre vás odkryjeme špeciálnu zľavu, navýšenie cashbacku, súťaž, kupón a mnoho ďalšieho. Kde inde nakupovať vianočné darčeky než na Tipli? Sledujte nás a ušetrite na predvianočných nákupoch maximum!

Deň dopravy zadarmo | 13.11. - 15.11. 2017

Počas dňa dopravy zadarmo v známych aj menej známych internetových obchodoch nezplatíte za dopravu ani cent! Tento rok prebehne už po štvrtýkrát a to od 12:00 dňa 13.11. do 12:00 dňa 15.11. 2017. Do akcie sa pred rokom na Slovensku zapojilo až 438 obchodov! Nezabudnite sa v týchto dňoch pozrieť na váš obľúbený e-shop a využiť jedinečnú akciu!

Black Friday | 24.11. 2017

Black Friday je celosvetové nákupné šialenstvo! Slávime ho vždy nasledujúci deň po Vďakyvzdaní, tento rok teda 24.11. 2017. Tešiť sa môžete na extrémne zľavy až 80 % a to aj v tých najobľúbenejších e-shopoch ako je Hej.sk, Mall, Notino a mnohé ďalšie. Black Friday Tesco a niektoré veľké obchody začínajú pár dní dopredu - preto sledujte Tipli a majte o exkluzívnych ponukách informácie ako prví!

Cyber Monday | 27.11. 2017

Veľký sprievodca zľavovými akciami 2017

Nestihli ste využiť zľavy počas Black Friday? Nebúchajte hneď hlavu o stenu! Po Čiernom piatku sa každoročne v pondelok koná Cyber Monday. V najznámejších e-shopoch 27.11.2017 teda opäť nakupujete s výraznými zľavami. Cyber Monday je zameraný prevažne na elektroniku, postupne sa však k nákupnej horúčke pridávajú ďalšie obchody. Nakupovať tak už okrem typických obchodov s elektronikou ako je Hej.sk, Alza či Euronics môžete aj v Pilulke, Tescome a mnohých ďalších.

Tipli TIP: Nakupujte počas Cyber Monday, ktorý doposiaľ nie je natoľko známy ako Black Friday - preto máte aj vyššiu šancu, že sa k vysnívaním produktom dostanete skôr ako ostatní.

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa