Všetko čo potrebujete vedieť o výhodách nákupu v dm eshope

Tipy k nákupuMóda  |  Dovolenka a cestovanie  |  Krása a zdravie  |  Rodičia a deti  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 23. 5. 2023

Reťazec dm drogerie markt pozná každý, ale vedeli ste, že má na Slovensku už niekoľko mesiacov aj vlastný eshop? Na webe dm drogerie môžete nakupovať 24 hodín denne bez ohľadu na otváracie hodiny či vzdialenosť k najbližšej predajni. My sme dm eshop prezreli skrz-naskrz a vybrali všetko, čo by o tejto službe potrebujete vedieť.

Značka dm drogerie na Slovensku funguje od roku 1995 a dnes tu má viac ako 140 predajní. Rovnako ako sú v tejto drogérií zvyknutí nakupovať naši rodičia a starí rodičia, tak sme v ňom zvyknutí zbierať body za nákup na dm kartu aj my.

6 vecí, ktoré o dm eshope musíte vedieť

V novej ére dm si zákazníci zvykajú na eshop, ktorý dm u nás zaviedlo ako prvý veľký predajca drogérie a predbehlo aj svojho hlavného konkurenta drogérie Teta. Aké sú však hlavné dôvody, prečo sa zákazníkom oplatí okrem kamennej predajne navštíviť aj eshop?

1. Voňavý svet dm drogerie

Web mojadm.sk nie je len klasický eshop. Ide o online službu doplnenú o online life style magazín, kde zákazníci môžu nepretržite čerpať inšpiráciu a získavať informácie zo sveta dm, o novinkách, produktoch, zdravej kuchyni, kráse či starostlivosti o telo. Okrem klasických papierových letákov, ktoré sú zákazníkom doručované do schránok, možno nájsť na webe reťazca aj online letáky dm, a to pod názvom dm Journal. Ten ponúka prehľad aktuálnych zliav a noviniek v príslušnom mesiaci.

TIP: Vedeli ste, že v dm eshope môžete ušetriť až 10 %? Túto zľavu získate tak, že si pred nákupom založítesi dm zákaznícke konto. Toto konto síce nie je pre nákup povinné, ale ak ste počas objednávky prihlásený vo svojom dm zákazníckom konte, získate zľavu 10 % na váš nákup.

2. Ušetrite na doprave

Zákazníkom, ktorí sa rozhodnú využiť dm eshop, sa oplatí pred nákupom zaregistrovať a založiť si dm zákaznícke konto. Prihlásení zákazníci okrem vyššie uvedenej zľavy môžu ušetriť aj na doprave. Ak je cena vášho nákupu vyššia ako 39 € a ste prihlásený, máte dopravu zadarmo. Zákazníci si v časti Moje údaje vyplnia svoj kontakt aj adresu, aby pri nákupoch nemuseli strácať čas vypĺňaním údajov.

3. Exkluzívne produkty jedine v eshope

Online shop ponúka široký sortiment tisícov výrobkov dostupných v predajniach dm drogerie. Okrem toho je však doplnený aj o online exkluzívne výrobky, ktoré si zákazníci môžu kúpiť jedine cez internet. Ide najmä o produkty z kategórie starostlivosti o tvár, telo či zdravie, ďalej vôňe, detské produkty, výrobky pre domácnosť či zvieratá. Vyberajte si z akciových exkluzívnych výrobkov z letáka dm drogerie.

Pre vašu čistú domácnosť

Tablety do umývačky Finish, 11,99 €

Tablety do umývačky Finish, 11,99 €

silan

Aviváž Silan Aromatherapy, 4,99 €

Kosmetická taška kolibřík

Prací prášok Coccolino pre deti, 4,29 €

4. Podmienky doručenia a reklamácia

Náklady na prepravu sú 3,99 €. Pri nákupe nad 39 € je doprava zdarma. Doba dodania nákupu sú 2 pracovné dni a tovar bude doručený do každého mesta či obce na Slovensku. Objednávky zo zahraničia nie sú na slovenskom eshope akceptované. Zákazník má možnosť výrobky, ktoré si nechcete ponechať, vrátiť a peniaze mu budú vrátené.

5. Rovnaké ceny ako v predajni

Reťazec dm drogerie sa riadi heslom VŽDY VÝHODNE – garancia dlhodobej ceny. To platí aj pre eshop, kde značka deklaruje rovnakú cenu produktov v eshope ako na predajni. Medzi dôležité informácie patrí aj to, že pre objednávky nie je určená žiadna minimálna suma. Prihlásení zákazníci si v sekcii Moje objednávky v Zákazníckom konte kontrolovať svoje objednávky a faktúry.

Starajte sa o pokožku prípravkami z eshopu

sprchový krém

Sprchový krém bio-kokos alverde, 1,99 €

bioderma

Hydratačné mlieko ABC Bioderma, 13,99 €

maska

Hĺbkovo čistiaca pleťová maska Lavera, 2,79 €

6. Body sa online nezbierajú

Slováci sú v súvislosti s dm zvyknutí zbierať body na dm kartu a premieňať ich za zľavu pri nákupe alebo darčeky. Za každé 1 € zákazník získava 1 bod. Nanešťastie to ale neplatí pri nákupe online. Reťazec dm na svojom webe uvádza, že z technických príčin nie je možné v online shope zbierať a uplatňovať dm active beauty body.

Ušetrite s Tipli pomocou cashbacku

Nakupujte s Tipli a časť peňazí sa vám vráti späť! Zaregistrujte sa zdarma na Tipli a ušetrite jedným kliknutím.

Nakupujte s nami kozmetiké prípravky z pohodlia domova a šetrite čas aj peniaze. Navštívte aj ďalšie eshopy s kozmetikou a starajte sa o svoje zdravie a vizáž po celý rok.

Súvisiace obchody

ELNINO.SK, Notino, BioCare, DROGERKA.sk,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa