Výbava na festival z AliExpress - stan, plavky aj pršiplášť

Tipy k nákupuZo života Tipli  |  Ako nakupovať s Tipli  |  Nákupy z Číny  |  Nakupovanie  |  Ostatné 10. 11. 2021

Čo so sebou na festival, aby ste si ho užili na maximum a do batohu zbalili minimum? Komplet festivalovú výbavu zoženiete lacno na AliExpress. Vytipovali sme pre vás stan, mikinu, plavky, slnečné okuliare a pršiplášť za super ceny a s dopravou za pár eur alebo úplne zadarmo.

Sezóna hudobných festivalov a s nimi spojenie letnej pohody sa blíži! Pokiaľ sa inšpirujete našimi tipmi a vyrazíte na online nákupy do Číny, počítajte s dlhšou dodacou lehotou. Práve teraz je ten ideálny čas spísať si svoj must-have list a objednať vybrané položky na AliExpress.

Nechajte sa počas nákupov len príjemne prekvapovať. Pozrite na podrobný návod na AliExpress, aby ste hladko preplávali registráciou, nákupom aj platbou vybraných kusov.

Outdoorový stan

Stan

Praktický stan z AliExpress.

  • Cena: 26,35 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Doba doručenia: 20-30 dní

Stan bude asi najväčšou položkou vašej festivalovej batožiny, ale ak už máte pred sebou jednu alebo viac nocí, za ta pohodlie to stojí. Pod týmto modrým fešákom zložia hlavu dvaja nocľažníci. Rozmery rozloženého stanu: 200 x 140 x 110 cm, zložený stav stanu 62 x 11 x 11 cm a váži cez 1 kg. Jeho postavenie je jednoduché a poradí si s ním aj menej ostrieľaný cestovateľ.

Hodnotenie produktu: 4,7 z 5. Stan zatiaľ ohodnotilo 17 spokojných zákazníkov, nikdy mu neudelil menej ako štyri hviezdy. Komentujúci si pochvaľujú kvalitu a rýchle doručenie. Predajcu môžu len odporučiť, o čom svedčí aj umiestnenie medzi TOP značkami na AliExpress.

Zobraziť na AliExpress »

Originálna dámska mikina

  • Cena: 25,72 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 19-30 dní

Na mikine je super jej multifunkčnosť. Je veľmi hrejivá počas chladných večerov a nocí, ale je možné ju použiť ako vankúš do stanu a ušetríte tak miesto vo festivalovej batožine. Pokiaľ si vyberiete túto farebnú variáciu, ktorá je na hudobný festival ako vyšitá, určite sa nestratíte v dave. Vyberať môžete z veľkostí od S až po 6XL. Pripravte sa na festival spolu s AliExpress.sk.

Mikina

Štýlová mikina z AliExpress.

Hodnotenie produktu: zatiaľ neznáme. Mikinu si do tejto chvíle objednali len štyria hudobný nadšenci a nepodelili sa zo spätnou väzbou. Predajca pôsobí na Aliexpress už 3 roky a sledujú ho viac ako 700 fanúšikov.

Zobraziť na AliExpress »

Plavky

Dámske plavky

Moderné plavky z AliExpress.

  • Cena: 9,32 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia : 20-27 dní

Bez plaviek na festival ani náhodou, alebo skôr: v lete bez plaviek vôbec nikam! Pokiaľ nechcete čakať na doručenie plaviek z Číny, odporučujeme napr. plavky Astratex. Na AliExpress u nás zabodovali prúžkované dvojdielne plavky. Na výber sú v troch farebných variáciách a vo veľkosti od S do XL. Pred nákupom sa dôkladne premerajte a preštudujte podrobnú tabuľku s mierami (nájdete ju v popise produktu). Mrknite tiež na naše tipy na plavky pre každú postavu, ako si ich správne vybrať.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. V komentároch vás čaká smršť pozitívnej spätnej väzby a taktiež reálne fotografie plaviek, ktoré sa nelíšia od produktových obrázkov. Predajca patrí k TOP značkám na Aliexpress, takže sa nie je čomu diviť.

Zobraziť na AliExpress »

Slnečné okuliare

  • Cena: 6,45 €
  • Doprava na SR: 1,07 €
  • Predpokladaná doba doručenia : 20-27 dní

Že slnečné okuliare ochránia váš zrak pred ostrým slnkom, zdôrazňovať nemusíme a ani nechceme. Vzhľadom k festivalovo ladením AliExpress tipom si naopak dovolíme odporučiť najlepšie maskovanie kruhov pod očami po prebdenej noci. Kúpte si ešte klobúk a ostanete festivalovou kráľovou aj po týždennom spánku pod stanom.

Slnečné okuliare

Slnečné okuliare z AliExpress.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Aj k tomuto kúsku srší spätná väzba nadšením a samou chválou. Jedna z kupujúcich sa zveruje, že to bol jeden z jej najlepších nákupov na AliExpress. :)

Zobraziť na AliExpress »

Pršilášť

Pláštěnka

Priesvitný pršiplášť z AliExpress.

  • Cena: 7,25 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia : 20-31 dní

Vďaka transparentnému pončo pršiplášťu si užijete koncerty pod širokým nebom za každého počasia. Taktiež sa nemusíte báť, že by ste sa stratili v dave s rovnako farebnými pršiplášťami. Váš štýlový festivalový outfit bude stále všetkým na očiach a stále to budete vy, len nenápadne zahalená do nepremokavej vrstvy navyše.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Nakupujúci sú z pršiplášťa nadšený, ako je vidno z udeleného počtu hviezd, aj z komentárov. Zo spätnej väzby sme sa dozvedeli, že je kvalitný, pohodlný a popis odpovedá realite.

Zobraziť na AliExpress »

Súvisiace obchody

Big Brands, GearBest, AliExpress, DealExtreme, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa