Výber jesenných trendy noviniek z BIBLOO

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Ako byť v teple a zároveň šik od hlavy až po päty? Nechajte sa inšpirovať výberom jesenných noviniek z BIBLOO, ktoré výhodne ponúkajú prémiovú značkovú módu z celej Európy, ale aj od slovenských návrhárov. Kolekcia jeseň/zima 2018 je práve tu, takže na čo sa môžete tešiť?

Chcete sa obliecť štýlovo, ale zároveň sa poriadne zahriať? Užite si jeseň s módou od BIBLOO. V obchode s kvalitnými značkami si vyberete hrejivé a zároveň dobre padnúce oblečenie, v ktorom budete in celú jeseň.

Jesenné bundy

Ranné teploty klesajú na nepríjemné hodnoty. Aj začiatkom jesene sa niekedy dostanú až pod bod mrazu, a tak už to bez bundy proste nepôjde. Pokiaľ ste cez leto nedali dopustiť na tú džínsovú, nemusíte na ňu zaabudnúť ani s nástupom jesene. Stačí siahnuť po variante s kožušinovým golierom a zateplenou podšívkou. Značka Levi's je zárukou nadčasového designu a výnimočnej kvality.

BIBLOO podzimní bundy

Trendy svetry

BIBLOO trendy svetry

Nie je nič príjemnejšíe ako sa zababušiť do obľúbeného svetra. A to či už idete do mesta, na párty, alebo na podvečernú romantickú prechádzku. BIBLOO má na výber nmnožstvo strihov, materiálov aj farieb. Vyskúšajte napríklad jednoduchý šedý sveter Tom Tailor so zaujímavým detailom v podobe rebrovanej textúry. Pokiaľ by vám aj napriek tomu bolo chladno, oblečte so pod sveter košeľu alebo tielko.

Must-have džínsy

Kvalitné rifle sú absolútnym základom jesennej výbavy. Zvoľte skôr tie s nižším podielom elastanu, ktoré sú pevnejšie a nezabudnite na vyšší pás. Tmavomodrá je navyše univerzálna a preverená klasika, s ktorou vždy trafíte do čierneho. Na BIBLOO tiež nájdete aj ďalšie odtiene od bielej cez bledomodrú až po šedú či čiernu, a to nielen od značky G-Star RAW.

BIBLOO must-have džíny

Topánky, kabelky a doplnky

BIBLOO kotníkové boty

V tých správných topánkach nemá zima šancu. Kožené členkové topánky Marc O'Polo sa hodia úplne ku všetkému, majú pohodlný podpätok a vďaka precíznemu apracovaniu budú robiť radosť viac ako jednu sezónu. Pohodlie a teplo sú zaručené.

BIBLOO kabelky

Čas na novú kabelku! Alebo rovno dve v jednom. Kabelka Bobbi od Guess je totiž obojstranná, a tak si vždy môžete vybrať čierny alebo strieborný variant podľa vášho outfitu alebo podľa aktuálnej nálady. Jej súčasťou je púzdro pre lepšiu organizáciu priestoru v kabelke.

BIBLOO diář DOLLER

Pre efektívnu organizáciu času tiež doporučujeme do kabelky pribaliť štýlový módny doplnok v podobe diára DOLLER. Notes pomôže s produktivitou a motiváciou na ceste za vašimi cieľmi a snami. Navyše s tým môžete začať ihneď, pretože neobsahuje dátumy.

Súvisiace obchody

BIBLOO, Vivantis, ZOOT, ASOS, Footshop, Vemzu

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa