Vyberáme darček za vysvedčenie

Tipy k nákupuDeti  |  Rodičia a deti  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Posledný deň školského roka klope na dvere a vy rozmýšľate, čím svojmu šikovnému žiakovi urobíte najväčšiu radosť? Máme pre vás niekoľko neodolateľných tipov.

Dohodli ste sa, že dieťa si darček vyberie samé? Určte mu cenový strop. Dieťa sa naučí rozoznávať hodnotu vecí a vám nebude ľúto, že ste na niečo, čo by ste nikdy nekúpili neminuli pol výplaty.

Darčeky, ktoré za vysvedčenie vždy potešia

Predpokladáme, že viete, o čom vaše dieťa sníva. Deti to zvyknú opakovať dovtedy, kým nedosiahnu svoje. Ak je to vaše dieťa výnimkou a netušíte, čím by ste ho prekvapili, máme pre vás niekoľko tipov, s ktorými nič nepokazíte.

Návšteva cukrárne

cukráreň

Ten najväčší za odmenu.

S vysvedčením rovno do cukrárne! Dnes je to o deťoch. Urobte im radosť a doprajte im ten najväčší koláč alebo zmrzlinový pohár. Aby im to tak dobre myslelo aj v ďalšom školskom roku. Okrem toho, že mu doprajete zákusok, na ktorý už dlho pokukoval, strávi posledný deň školského roka len s vami. Vy si v práci tiež neberiete voľno len tak. Toto je špeciálna príležitosť. Vychutnajte si ju!

TIP Tipli: Spojte príjemne s užitočným a vyrobte si vlastnú domácu zmrzlinu. Bude chutiť ešte lepšie a pri jej výrobe si užijete množstvo zábavy.

Aquapark s tobogánmi

Kniha nikdy neomrzí

kniha

S knihou človek nikdy nie je sám.

Medzi klasické darčeky za vysvedčenie ešte stále patrí dobrá kniha. Prváčik sa poteší, lebo si ju už bude čítať sám a staršie deti s radosťou siahnu po ďalšej časti napínavých detektívnych príbehov alebo románoch pre dievčatá. Výber obľúbeného žánru a spisovateľa necháme na vás. Keď máte doma milovníka kníh, určite to nebude prvá kniha, ktorú za vysvedčenie dostane. Obľúbeným a užitočným darčekom zo sveta kníh sú encyklopédie.

Muflón Ancijáš a mimozemšťan



 Muflón Ancijáš a mimozemšťan

Bux.sk - 11,95 €

Gerda



Gerda

Bux.sk - 9,99 €

Najdôležitejšie zvieratá na svete



Najdôležitejšie zvieratá na svete

Martinus.sk - 15,90 €

Tábor plný zážitkov

Tábory nie sú za trest a neslúžia len ako úschovňa detí počas prázdnin vtedy, keď si rodičia nemôžu vziať dovolenku. Tábor môže byť aj za odmenu. Nie taký hocijaký. Netradičný. Na niečo tématicky zameraný. Jazykový, indiánsky, country... Ponuka táborov na leto je bohatá. Pozrite si ich spolu s vašim dieťaťom a pošlite ho do tábora, ktorý sa mu bude najviac páčiť. Nebojte sa, prispeje aj babka. Tábor je za odmenu! Nie za trest.

tábor

Na zážitky z tábora sa nezabúda.

Dobrá spoločenská hra

monopoly

Spestrite si upršané leto dobrou spoločenskou hrou.

Všetci pevne veríme, že nás čaká teplé slnečné leto, ale pre každý prípad darujte svojmu dieťaťu spoločenskú hru. Nebude vám píliť uši, že sa doma nudí, keď vonku už tretí deň prší. Stavte na hry, pri ktorých si vaše dieťa precvičí logiku, ponamáha myslenie a je nútené vytvoriť stratégiu. Hrajte ju spolu. Vy sa niečo naučíte a uvidíte, ako vaše dieťa reaguje v netradičných situáciách. Dobrá spoločenská hra vás tak vtiahne do diania, že si ani nevšimnete, že sa vonku vyčasilo.

Vytúžené tenisky

Všetci už také tenisky majú, len ty mi ich nechceš kúpiť!? Je vám táto výčitka dobre známa? Keď vám sa tie tenisky tak nepáčia. Nebudete ich nosiť vy, ale vaše dieťa. Tajne dúfalo, že samé jednotky vás obmäkčia. Nechcete ho predsa sklamať. Trošku ho ponaťahujte. Nemusíte vojsť do najbližšieho obchodu, v ktorom ich majú. Nech si trošku pohundre. Radosť bude o to väčšia. A z vás budú tí najlepší rodičia na svete. Vďaka teniskám. Fakt!

tenisky

Najlepšie tenisky na svete od najlepších rodičov.

Super tenisky výhodnejšie

FootShop.sk - streetwear tenisky, ktoré presvedčia otca aj mamu.

Shoos.sk - tenisky, ktoré celé leto nevyzujete.

Bibloo.sk - módne trendy noste aj na nohách.

Výlet s celou rodinou

výlete

Čas s rodinou je na nezaplatenie.

Medzi nezabudnuteľné darčeky pre deti patrí spoločný výlet. Kedy ste niekde spolu boli len tak? Nemusí to byť nič náročné. Dieťa potrebuje mať pocit, že vám na ňom záleží a že si ten jeden deň a možno predĺžený víkend na neho nájdete. Život sa skladá z maličkostí a najlepšie spomienky ostávajú práve zo spoločne strávených chvíľ. Stanovačka, návšteva zábavného parku, alebo len obyčajná opekačka. Nie je dôležité čo, ale s kým.

Detské hračky primerané veku

Detské hračky tvoria osobitnú kategóriu. Hračka tých najmenších vždy poteší. Už to nemusí byť autíčko či bábika, ale po vstupe do hračkárstva sa detské oči vždy rozžiaria. Dieťa si vyberie samo. Na vás je, aby ste ho ukočírovali. Predsa len je to už školák. Nech je to hračka prispôsobená veku, aby z nej malo dieťa úžitok. Voľte kreatívne hračky, z ktorých sa dá niečo vytvoriť, poskladať a ochotne s tým dieťaťu pomôžte. Vhodných hračiek je aj pre dieťa v tomto veku viac ako dosť. V dobrom hračkárstve vám nejakú určite poradia.

lego

Stavebnica lego je vždy zárukou úspechu.

★Tajomstvo, ako nakupovať darčeky lacnejšie.

Vedeli ste, že Tipli vám prináša tie najaktuálnejšie zľavy a kupóny? Skombinujte ich s cashbackom od Tipli a pri svojom nákupe ušetrite maximum.

Súvisiace obchody

Hej.sk, Najdarček.sk, Footshop, BUX.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa