Vytvorte si oázu pokoja: 10 bytových doplnkov z IKEA

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Vytvorte si svoj vysnívaný domov. Miesto, kde sa budete cítiť pohodlne, útulne a hlavne doma. Je jedno, či bývate vo svojom vlastnom byte alebo v prenájme. Dôležité je, aby ste boli obklopení vecami, ktoré vám vytvoria pohodu. Prinášame vám IKEA doplnky, ktoré rozžiaria vás a celú vašu domácnosť.

Je jedno, aké je vonku počasie. „Počasie“ vo vašom byte budete mať podľa toho, aké si zariadite. Páči sa vám táto myšlienka? Vo vašom byte si môžete vytvoriť vlastný ostrov zelene, ktoré na ľudské telo pôsobí upokojujúco. Okrem toho, že zelená farba pripomína prírodu, symbolizuje aj harmóniu a vitalitu. Vďaka IKEA Slovensko si môžete lacno vybaviť vašu domácnosť.

1. Kreslo

kreslo

Usaďte sa pohodlne do kresla z IKEA. Jeho cena je 179 eur.

V tomto kresle sa môžete skutočne uvoľniť a cítiť sa obkolesený prírodou. Kreslo Strandmon poskytuje maximálne pohodlie. Vysoké operadlo vám poskytne podporu pre váš krk a vy sa môžete začítať do vašej obľúbenej knihy alebo zasurfovať si po internete.

Zobraziť na IKEA»

2. Poťah na vankúš

Poťah na vankúš Gillhov vám bude vynikajúco ladiť ku kreslu s rovnakým poťahom. Hodiť sa vám bude aj k pohovkám a stoličkám zo sortimentu IKEA, pretože je vyrobené z rovnakej látky. Jeho rozmery sú 40x65 cm.

Poťah na vankúš

Položte si hlavu do vankúša z IKEA a relaxujte. Cena vankúša je 14,99 eur.

3. Dekoračná súprava

Dekoračná súprava

Dekoračná súprava z IKEA osvieži vašu domácnosť. Cena za 3 kusy je 12,99 eur.

Poličku, komodu alebo stolík si môžete vyzdobiť dekoračnou súpravou zelených keramických rastlín s názvom Själsligt. Kaktusy môžete vystaviť na obdiv kamkoľvek, pričom ich nemusíte ani polievať. Každý z nich má inú výšku: 9 cm, 16 cm, 18 cm.

4. Závesná lampa

Závesná lampa Maskros vám bude pripomínať púpavu. Keď sa rozsvieti svetlo v lampe, na stenu bude vrhať nádherný tieň. Táto závesná lampa vás prenesie opäť do prírody a vyčarí úžasnú atmosféru vo vašom príbytku. Jej rozmery sú 55 cm.

Závesná lampa

Luster z IKEA vás prenesie opäť o kúsok bližšie do oázy pokoja. Jej cena je 39,99 eur.

5. Plagát

Plagát

Plagát so zelenými listami z IKEA stojí 5,99 eur.

Skrášlite si stenu vášho domova plagátom Tvilling, ktorý dokonale odráža váš štýl. Sada obsahuje 2 plagáty so zelenými listami, ktoré si môžete dať zarámovať do bieleho rámu. Rozmery plagátu sú 40x50 cm.

6. Kvetináč

Čím viac zelene budete mať doma, tým lepšie. Rastliny čistia vzduch v domácnosti a zároveň vytvárajú útulnú atmosféru. Vynikajúco ich nadizajnujete do bieleho kvetináča Bittergurka, ktorý má rozmery 32x15 cm. Vyberte si ten správny kvetináč pre vás, zvoľte farbu a tvar priamo z ikea eshop.

Kvetináč

Kvetináč z IKEA je vyrobený z galvanizovanej ocele a stojí 7,99 eur.

7. Váza

Váza

Váza z IKEA vás vyjde 9,99 eur.

Táto ekologická váza IKEA PS 2017 je vyrobená zo zvyškov rôznych farieb skla a každý jeden kus má jedinečný vzor a farbu. Váza vám vynikajúco poslúži ako dekorácia, ale aj na umelé alebo živé kvety. Vyčarujte si tú pravú atmosféru vo vašom domove!

8. Rastlina v kvetináči

Rastlina v kvetináči Palma areková Chrysalidocarpus Lutescens vytvorí vo vašom byte pravú oázu pokoja. Umiestniť ju môžete v blízkosti kresla alebo sedacej súpravy. Taktiež ju môžete umiestniť aj na miesto, kde vám bude stále na očiach. Jej rozmery sú 24 cm. Pozrite si aj ikea katalóg, kde nájdete výber veľkého množstva rastlín.

Rastlina v kvetináči

Vyzdobte si domov rastlinou v kvetináči z IKEA. Stojí 24,99 eur.

9. Lampáš na sviečku

Lampáš na svičku

Lampáš na sviečku z IKEA sa hodí do exteriéru, ako aj interiéru. Jej cena je 6,99 eur.

Hrejivé svetlo zo sviečky preniká cez dekoratívny vzor na lampáši a vytvára útulnú atmosféru, či už v interiéri vášho bytu alebo na terase. Do lampáša môžete použiť malé, ako aj veľké kahance.

10. Koberec

Koberec URSKOG má nielen vynikajúci dizajn, ale zároveň jeho hrubé vlákna tlmia zvuk a pôsobia veľmi pohodlne na chodidlá. Pri troche predstavivosti sa budete cítiť, akoby ste svojimi bosými nohami pobehovali po machu v lese. Rozmery koberca sú 133x160 cm

Koberec

Koberec z IKEA je vyrobený hladkej tkaniny a stojí 34,99 eur.

Nakúpte nábytok do domácnosti lacnejšie

  • SCONTO nábytok - Patrí k najväčším predajcom nábytku v Európe. V ponuke má aj bytové doplnky.
  • ASKO NÁBYTOK - Nájdete tu kompletný nábytkový sortiment, poradestvo, splátkový predaj, dopravu a montáž.
  • IDEA Nábytok -Predstavuje širokú ponuku kvalitného nábytku a bytových doplnkov za dostupné ceny.

Súvisiace obchody

4home, SCONTO nábytok, Nábytok Bogart, IDEA Nábytok, ASKO NÁBYTOK

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa