Zarobte na internete až stovky tisíc mesačne

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Máte webové stránky? Nechajte ich pracovať za vás a zarobte si pomocou systému provízií a partnerstva s Tipli až niekoľko stoviek eur mesačne. Chcete začať zarábať ešte dnes? Prečítajte si, ako affiliate spolupráca funguje v praxi.

Čo je affiliate a ako na tom zarobiť

Affiliate marketing alebo ak chcete provizný marketing je zameraný na výkon. Partneri smerujú zákazníkov na stránky cieľového e-shopu, ktorý v prípade uskutočnenia objednávky zákazníkom, vyplatí províziu partnerovi. Cieľ affiliate partnerstva je teda jasný - presvedčiť zákazníka k akcii (väčšinou objednávke).

Affiliate partnerstvo s portálom Tipli

Affiliate program je jednoduchou cestou, ako zarobiť peniaze propagáciou portálu Tipli na iných webových stránkach. V praxi to jednoducho znamená, že vám zaplatíme za každého aktívneho užívateľa, ktorý príde z vašich stránok, zaregistruje sa a uskutoční prvý nákup.

Vydělejte na internetu až desítky tisíc měsíčně

Ako propagovať cashback portál Tipli?

Na svoje webové stránky umiestnite banner alebo textový odkaz, ktorý odkazuje na portál Tipli. Za každú platnú registráciu získate províziu až 10 € na váš účet podľa druhu spolupráce. Pozor! Bannery musia byť vždy schválené, aby neporušovali žiadne pravidlá spolupráce!

Ako spoznáte, že nový zákazník prišiel cez moju stránku?

Každému affiliate partnerovi pridelíme unikátny odkaz, ktorým identifikujeme návštevníkov, ktorý prichádzajú práve z vašej stránky.

Ako sa stať affiliate partnerom Tipli?

Zaregistrujte sa na Tipli a zašlite nám svoj registračný email na marketing@tipli.cz. Vygenerujeme vám unikátny odkaz, ktorý vložíte na váš web.

Výhody affiliate spolupráce s Tipli

  • Na svojom webe budete propagovať vždy tie najvýhodnejšie ponuky na trhu, pretože Tipli poskytuje najvyššie cashback odmeny na Slovensku.
  • Partnerom automaticky nastavujeme prémiový Zlatý účet ? pre VIP zákazníkov.
  • Monitorujeme činnosť všetkých našich partnerov a tých najlepších odmieňame - to znamená, že s Tipli zarobíte ešte viac!
  • Výplata odmeny každý mesiac, po dohode aj častejšie.

Čo je cashback portál Tipli

Cashback portál Tipli vznikol 15.10.2016. Za veľmi krátku dobu sa stal vďaka svojmu produktu jedným z najobľúbenejších cashback portálov na trhu. Hlavnou konkurenčnou výhodou je garancia najvyšších cashback odmien. Z každého nákupu získajú užívatelia až 25 % späť. Každý deň Tipli pridáva nové zľavy a zľavové kupóny z partnerských obchodov. Tipli tiež vydáva online magazín s radami, ako nakupovať na internete. Cieľom Tipli je stať sa najrýchlejšie rastúcim cashback portálom v strednej Európe. Tipli momentálne pôsobí v Česku, na Slovensku, Poľsku, pripravuje sa expanzia do Rumunska a ďalších krajín.

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa