Zbalte sa na cesty. Cestovný kufor do lietadla aj do vlaku

Tipy k nákupuMóda  |  Ako nakupovať s Tipli  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Obdobie výletov, prázdnin a dovoleniek je v plnom prúde a nie je nič pohodlnejšie ako zbaliť svoje veci do správneho kufru. Zoznámte sa s rôznymi typmi príručných tašiek a vyberte si tú pravú tašku na akýkoľvek druh cestovania.

Perfektná príručná taška by mala byť pevná, viacúčelová, štýlová a dostatočne priestranná, aby sa do nej zbalili všetky základné veci, a zároveň dostatočne malá na to, aby sa zmestila do horného priestoru nad sedačky v lietadle.

Cestovný kufor praktický spoločník na cesty

Dostatočne praktický s úložným priestorom a zároveň malý, aby ste si ho mohli zobrať všade so sebou a splňoval parametre príručnej batožiny. Rozmery príručnej batožiny sa líšia od leteckej spoločnosti, ale môžete sa riadiť rozmermi 55 x 40 x 25.

Ako ušetriť a nakupovať lacnejšie?

Nakupujte pohodlne cez internet a ešte navyše lacnejšie! Je to jednoduché! Stačí nakupovať cze Tipli a časť peňazí z nákupu sa vám vráti späť formou cashbacku.

Prezrite si tak tiež na naše zľavové kupóny a využite akčné ponuky. Váš nákup tak bude skutočne lacnejší, ako by ste čakali!

Prehliadnuť Tipli zľavy

Travelite Business taška „Zober ma kamkoľvek“

Ak uprednostňujete cestovanie naľahko, táto taška je pre vás ako stvorená. Je priestranná a štýlová, má vrecko na notebook, jedno vrecko so zipsom a viac priehradiek na uloženie nabíjačky, slúchadiel a ďalšieho príslušenstva. Ak správne poskladáte svoje oblečenie, odnesiete si v nej až dva outfity. Táto taška je ideálna na rýchlu služobnú cestu a pomôže vám odniesť všetky vaše nevyhnutné veci.

cestovná taška

✩ TIP: Veľký výber plážových tašiek sa dá prakticky využiť nie len k vode, ale aj na výlety a dovolenky!

Univerzálna kufríková taška od Delmas

cestovní kufr carry on

Taška, ktorá ponúka všetko na akýkoľvek krátky výlet. Je vhodná do lietadla, víkendový zájazd alebo kempové dobrodružstvo. Vnútrajšok tašky je riešený veľmi efektívne a obsahuje samostatnú priehradku na topánky. Je vyrobená z kvalitného materiálu čo znamená, že aj po rokoch používania bude stále vyzerať ako nová.

  • Obchod: Delmas
  • Cena: 159,93 €

Verný spoločník na víkend

Táto víkendová taška nesmie chýbať vo vašej cestovateľskej výbave. Má klasický dizajn a veľa miesta na všetky vaše veci. Taška vám poskytne miesto s objemom 35 l. Je veľmi praktická pre jej rozložiteľnosť. Ak sa nechystáte na cestu lietadlom, jednoducho ju rozložíte. Tašku môžete prenášať na kolieskach pomocou teleskopickej rukoväte alebo ju jednoducho odnesiete v rukách.

cestovní batoh na kolieskach

Klasika na cesty od Baťa

klasická cestová taška

Už sa vám niekedy stalo, že priehradka nad sedadlami v lietadle bola plná? Táto klasická cestovná taška je na takéto situácie ako stvorená. Jednoducho uložíte tašku pod sedadlo a môžete si užívať let. Nie je taká priestranná, ako ostatné príručné tašky, no za to sa vyhnete zbytočnému stresu z preplneného priestoru na príručnú batožinu.

  • Obchod: Baťa
  • Cena: 59,99 €.

Cestujte s luxusným kufrom z obchodu Najkufre

Toto je kufrová klasika doplnená o moderný vzhľad. Dá sa veľmi ľahko rozšíriť, takže sa vám prispôsobí viac, ako ostatné tašky, a zároveň stále spĺňa rozmery príručnej batožiny. Je to jednoduchá, elegantná a štýlová voľba.

cestovný kufor

Zháňate cestovnú tašku alebo kufor?

Chystáte sa vyraziť na pár dní preč, odpočinúť si a nemáte si kde zbaliť potrebné veci? Váš cestovný kufor je už príliš opotrebovaný? Pozriete si ponuky ďalších odchodov ktoré ponúkajú taška a kufre na vaše cesty.

  • Nová kabelka.sk - Ak potrebujete len väčšiu kabelku pre pár drobností alebo väčšiu cestovnú tašku, tu si určite vyberiete.
  • Najlepšia móda.sk - Okrem oblečenia a topánok tu zoženiete tak tiež cestovné batohy alebo kufre, ktoré môžete rovno zbaliť na dovolenku .
  • Differenta.sk - V dnešnej dobre sa stále cesuje a je potrebné mať so sebou všetky potrebné veci. Prezrite si ponuku kvalitného oblečenia a batohov.

Súvisiace obchody

Baťa, Big Brands, Kiwi.com, DeDoma

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa