ZOOT topánky: Lodičky nie len pre Popolušku

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Ktorá z nás by nechcela mať elegantné topánky, za ktoré by sa na plese nemusela hanbiť ani Popoluška? Porozhliadnite sa po nádherných pároch na ZOOT – určite si vyberiete!

Kde zoženiete lodičky, aké by vám aj princezné závideli? Predsa na ZOOT! Všetky vieme, ako je nakupovanie obuvy cez internet problematické, pretože neviete, ako vám budú sedieť. ZOOT topánky si však môžete vyskúšať v ich ZOOT predajniach a rovno tak zistiť, či vám lodičky sedia alebo nie.

Nie je nad klasiku

Lodičky sa hodia každej nôžke. Nájdete ich v najrôznejších farbách a prevedeniach – semišové, lesklé či matné. Ak chcete, aby na nohe dobre držali, potom určite vkĺznite do lodiček od Dorothy Perkins, jednej z najúspešnejších britských značiek, ktorá funguje už viac ako 100 rokov.

Zoot boty: střevíčky nejenom pro Popelku 1

Lesklé lodičky (49,59 €), Semišové lodičky (teraz za 22,35 €), Oranžové lodičky (teraz za 22,35 €)

Rozkvitnite!

Na jarné a letné mesiace sú kvetinové topánky ideálne. Môžete ich úžasne skombinovať so svojimi obľúbenými kvetinovými šatami alebo nimi doplniť veľmi decentný outfit a dozdobiť sa látkovou kvetinou do vlasov.

Zoot boty: střevíčky nejenom pro Popelku 2

Čierne kvetinové lodičky (69,95 €), Lodičky s ozdobnou kvetinou (teraz za 55,95 €), Vínové kvetinové lodičky (69,95 €)

Zažiarte!

Ako sa rafinovane zalesknúť v letnom slnku? Predsa v lesklých topánkach! Už ony samy pôsobia ako šperk a krásne ich zladíte aj s ozdobami na kabelke. A ako skvele sa hodia k čiernym minišatám na večierok!

Zoot boty: střevíčky nejenom pro Popelku 3

Strieborné sandálky (32,95 €), Kožené lodičky (139,95 €), Vzorované lodičky (teraz za 29,95 €)

Ako v 50. rokoch

Tiež milujete Pomádu? Retro je stále v móde! Bodkované topánky v štýle retro a rockabilly sú ohrome in! Pozrite na lodičky Ruby Shoo – sú hravé a vintage, pritom s úžasným zmyslom pre detail. V týchto lodičkách vás bude baviť každý krok.

Zoot boty: střevíčky nejenom pro Popelku 4

Červené bodkované lodičky (teraz za 48,95 €), Modré bodkované lodičky (teraz za 48,95 €), Čierne bodkované lodičky (teraz za 34,95 €)

S otvorenou pätou

Ak patríte k tým ženám, ktorým neschádza pásik z päty, vyhráli ste jackpot! Pretože tieto lodičky sú skrátka nádherné – a to k sukni, šatám aj elegantnám nohaviciam! ZOOT dámska obuv má šmrnc, nech už ju budete nosiť akokoľvek!

Zoot boty: střevíčky nejenom pro Popelku 5

Perforované lodičky (61,95 €), Biele lodičky (65,95 €), Ružové lodičky (54,45 €)

Súvisiace obchody

ZOOT

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa