Ako nakupovať caz AliExpress mobilnú aplikáciu a získať cashback?

Tipy k nákupuNávody na AliExpress.com  |  Zo života Tipli  |  Nákupy z Číny  |  Nakupovanie  |  Návody  |  Ostatné 10. 11. 2021

Čínsky obchod AliExpress ponúka všetko, na čo si spomeniete. Výrobky z celého sveta môžete mať jednoducho pomocou jedného kliknutia. Chcete si užiť ešte jednoduchšie nakupovanie? AliExpress mobilná aplikácia je dostupná úplne zadarmo a my vám poskytneme kompletný návod na nákup, vďaka ktorému navyše získate pomocou cashbacku časť peňazí z nákupu späť.

AliExpress na rozdiel od konkurencie nefunguje len ako prostredník. Spojuje svojich zákazníkov priamo s konkrétnymi výrobcami a to je dôvod prečo ponúkajú bezkonkurenčné ceny. Vďaka mobilnému telefónu môžete mať AliExpress mobilnú aplikáciu poruke.

AliExpress mobilná aplikácia

Pokiaľ chcete mať možnosť využiť nákup kedykoľvek sa vám zachce, AliExpress pre vás tento problém vyriešil. S mobilnou aplikáciou AliExpress môžete získať veľa výhod. A to v niekoľkých krokoch:

Ako využiť AliExpress mobilnú aplikáciu?

  1. Stiahnite si do svojho telefónu AliExpress mobilnú aplikáciu
  2. Spusťte si na internetovom prehliadači portál Tipli.sk
  3. Vyhľadajte obchod AliExpress
  4. Zvoľte možnosť otvoriť v aplikácií AliExpress
  5. Vyhľadajte vaše obľúbené produkty a využívajte cashback

Stiahnutie AliExpress mobilnej aplikácie

AliExpress mobilná aplikácia

Aby ste mohli AliExpress mobilnú aplikáciu kedykoľvek využiť, je potrebné ju stiahnuť a nainštalovať. To urobíte jednoducho cez Google play. Vyhľadajte a nainštalujte Aliexpress mobilnú aplikáciu a majte ju neustále po ruke. Či už zháňate spoločenské šaty, doplnky, alebo plyšové darčeky pre svoje deti v obchode AliExpress si vždy vyberiete.

Otvorenie AliExpress mobilnej aplikácie

Na svojom mobilnom telefóne vyhľadajte v prehliadači Tipli.sk. Následne si nájdite AliExpress a kliknite na prejsť do obchodu. Z ponúkaných možností vyberte otvoriť pomocou aplikácie AliExpress, tak sa dostanete do aplikácie a zároveň budete môcť využívať zľavových ponúk, ktoré vám Tipli.sk poskytuje. Nákupy sú možné aj cez slovenskú jazykovú mutáciu AliExpress.sk.

AliExpress mobilná aplikácia

Máte strach, že prídete o cashback?

Vďaka Tipli.sk mnoho spokojných zákazníkov nakupuje v obchodoch s cashbackom. Bojíte sa, že pri nákupe cez mobilnú aplikáciu o cashback prídete? Nemusíte mať strach, pretože AliExpress aplikácia vám zaistí pohodlný nákup pomocou mobilného telefónu a navyše s cashbackom. O žiadne výhody tak neprídete, naopak si lacné nakupovanie budete môcť užiť kedykoľvek a kdekoľvek.

Nefunguje vám AliExpress mobilná aplikacia?

Pokiaľ sa z určitého dôvodu stane, že vám mobilný telefón neponúkne možnosť otvoriť obchod AliExpress pomocou mobilnej aplikácie prekontrolujte, či ste postupovali podľa uvedeného návodu. Pokiaľ áno, jedná sa pravdepodobne o problém s nastavením vašich aplikácií. Problém jednoducho opravíte, stačí si na internete vyhľadať "Ako nastaviť predvolené aplikácie".

Sledovanie zásiliek

Už máte nainštalovanú aplikáciu, už stačí len vyberať a objednať. Urobte radosť sebe aj svojim blízkym. Využite možnosť lacného nákupu ľahko a rýchlo kdekoľvek a kedykoľvek budete chcieť pomocou svojho mobilného telefónu. Potom už len stačí sledovať zásielku a počkať si na doručenie. AliExpress mobilná aplikácia vám vďaka Tipli.sk navyše prinesie v podobe cashbacku.

Ušetrite s cashbackom

Vďaka Tipli.sk budú vaše nákupy na AliExpress tak výhodné, ako to len ide. Cashback vám totiž zaručí späť určitú časť peňazí z nákupu.

Vedeli ste, že cashback pre obchod AliExpress je na Tipli.sk až 10% z pôvodnej ceny? Preto neváhajte a využite AliExpress mobilnú aplikáciu a získajte peniaze z nákupu späť!

Nakúpiť s cashbackom

Súvisiace obchody

AliExpress, Footshop, eBay.com, eBay.co.uk, Vemzu

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa