10 dôvodov, prečo nakupovať v Bauhaus

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Bauhaus je váš špecialista pre dielňu, dom a záhradu. Chystáte sa na rekonštrukciu bytu, potrebujete vymaľovať alebo posadiť nové stromy do záhrady? Všetko, čo potrebujete, nájdete v Bauhaus Bratislava pod jednou strechou a v samoobslužnej forme. Ušetríte tak čas, peniaze a starosti so zháňaním potrebného materiálu.

Pri nakupovaní v Bauhaus, v Pharos Parku Bratislave, sa nestratíte. V pätnástich špecializovaných oddeleniach nájdete viac ako 120-tisíc druhov výrobkov a 50 privátnych značiek. Ako napríklad Camargue a Mixomat pre sanitu; Gardol, Kingstone, Piardino pre záhradu, Swingcolor pre farby, Palazzo pre obklady a dlažby a Logoclic a b!design pre podlahy.

10 dôvodov, prečo nakupovať v Bauhaus

1. Nakúpia tu nielen profesionáli, ale aj domáci majstri

V Bauhaus nakúpia všetci. Od širokej spotrebiteľskej verejnosti, až po malé a stredné firmy, a živnostníkov. Na svoje si tu prídu domáci majstri a remeselníci, domácnosti s vlastnou predstavou o bývaní, ako aj stavebné spoločnosti.

2. Bauhaus uľahčuje prácu profesionálom

Pre remeselníkov a živnostníkov ponúka Bauhaus extra služby. Poskytuje im požičovňu profesionálneho náradia, pohodlný nákup v Drive-In Aréne (vjazd priamo k uskladnenému tovaru), cenové zvýhodnenia v rámci vernostného programu alebo za množstevné odbery. Ďalej im poskytuje odborné poradenstvo a možnosť občerstvenia.

Náradie

Potrebné náradie nakúpite v predajniach Bauhaus.

3. Dnes objednáte, zajtra vyzdvihnete

Bauhaus síce nemá svoj online obchod, ale ak patríte medzi registrovaných remeselníkov, živnostníkov a veľkoodberateľov, v rámci vernostného programu si môžete objednať (emailom, faxom, telefonicky) tovar a na druhý deň vyzdvihnúť. Pracovníci Bauhaus vám požadovaný tovar dopredu nachystajú.

4. Nakúpite prvotriednu kvalitu za priaznivé ceny

Okrem ponuky renomovaných značiek má Bauhaus aj celý rad výrobkov vlastných značiek, ktoré sú technologickými špičkami na svetovom trhu. Ako zákazníci platíte tak za skutočnú hodnotu výrobku. Na každý výrobok sa dokonca vzťahuje záruka 5 rokov a takmer polovica sortimentu pochádza od lokálnych výrobcov.

Meranie vodováhou

Každý profesionál nájde v Bauhaus to, čo potrebuje k svojej práci.

5. Má skoré otváracie hodiny

V porovnaní s inými predajňami, Bauhaus Bratislava (Pharos Park pri Avione) otvára počas týždňa už od 7:00 a otvorené má do 21:00 hod. Počas víkendov je otváracia doba od 8:00 do 21:00 hod. Vďaka skoršej otváracej dobe vychádza Bauhaus v ústrety hlavne profesionálnym zákazníkom.

6. Šetríte peniaze s vernostným programom Bauhaus

Bauhaus má svoj vernostný program. Ak pravidelne nakupujete v Bauhaus, mali by ste sa zaregistrovať a využívať zľavy až do výšky 10 %. Ušetriť na nákupe môžete, ak budete sledovať aktuálne Bauhaus letáky a Bauhaus zľavy, ktoré nájdete na Tipli.sk.

Najnovší Bauhaus leták nájdete na Tipli. Prelistujte si aktuálny Bauhaus leták.

7. Všetko nájdete v špecializovaných oddeleniach

  • SVET KÚPEĽNÍ je oddelenie, ktoré ponúka kompletné riešenie novej kúpeľne, alebo jej rekonštrukciu. Od návrhu, až po stavebné práce.
  • ZÁHRADNÉ CENTRUM ponúka pestrú paletu interiérových a exteriérových rastlín. Taktiež ponúka široký výber záhradnej techniky.
  • NAUTIC je špecializované oddelenie pre všetkých fanúšikov vodných športov a plavby loďou.

8. Dostanete návod k práci

Ak ste sa pustili do stavebných úprav sami a neviete si rady, nezúfajte. V Bauhaus vám podajú ruku v podobne návodu od profesionála na webstránke Bauhaus. Nájdete tu detailný pracovný postup aj s fotografiami. Zároveň sa dozviete, aké náradie budete potrebovať, či už pri stavbe a renovácii, pri výrobe nábytku z paliet, alebo pri montáži rozvodov vody.

Náter farbou

Vyrobiť si nábytok z paliet je jednoduché. Tipy od profesionála nájdete na Bauhaus.sk

9. Bauhaus ponúka workshopy pre dámy

Špecializované workshopy sú určené pre ženy, ktoré sa naučia svojpomocne si zrealizovať najdôležitejšie domáce činnosti (maľovanie, obkladanie, výmenu zámkov, a podobne).

10. Nepremeškajte aj ďalšie EXTRA služby Bauhaus

  • Doprava a montáž zakúpeného tovaru
  • Odborné poradenstvo
  • Požičovňa náradia (pre profesionálov aj domácich majstrov)
  • Požičovňa prívesov
  • Centrum na miešanie farieb
  • Predĺžená záruku na 5 rokov na všetky elektrické ručné náradie a stroje
  • Hodinového manžela
  • Kľúčová služba
  • Služba brúsenia
  • Rámovanie

★ Chcete nakupovať všetko pre váš dom a záhradu výhodnejšie? ★

Vyberte si jeden z viac ako 220 obchodov a nakupujte cez výhodný cashback Tipli.sk. Z každého nákupu získate peniaze späť.

Chcem nakupovať výhodnejšie

Súvisiace obchody

4home, Priamo od Výrobcu, Hausmarket, DeDoma, Môj nábytok

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa