10 najlepších predmetov pre fanúšikov Tour de France

Tipy k nákupuNakupovanie 5. 11. 2021

Tour de France, najznámejšie cyklistické preteky sveta napísali tento rok svoju 106. edíciu. Tradičný júlový termín opäť pripútal množstvo fanúšikov k televíznym obrazovkám. Vychutnávať si mohli cestu cyklistov z Bruselu až po Paríž. 21 etáp, množstvo emócií a jedinečných príbehov.

Popularita tohto športu u nás za posledné roky rapídne vzrástla najmä vďaka skvelému Petrovi Saganovi. Dnes by sa už nestalo, že by meno Sagan niekto nepoznal. Jednoducho fenomén. Fantastický. Nenapodobiteľný. Peter si počas svojho účinkovania v pelotóne získal množstvo fanúšikov. Dôvodom je okrem famóznych výkonov aj jeho jedinečná osobnosť. Personalita showmana, zabávača fanúšikov. Rodák zo Žiliny dokázal v tomto športe azda všetko, načo môže šprintér pomýšľať. Nie nadarmo je Sagan fanúšikmi porovnávaný s takými legendami ako Eddy Merckx či Bernald Hinault.

Tento rok bol opäť pre fanúšikov Petra Sagana viac ako úspešný. Peter obhájil zelený dres pre lídra bodovacej súťaže na Tour de France. Navyše si pripísal aj ďalší etapový triumf. Všetkým neprajníkom opäť dokázal, že stále patrí medzi najväčšie hviezdy tohto športu.

Čo všetko vyhral Peter Sagan?

  • majster sveta v cestných pretekov mužov (2015, 2016, 2018),
  • majster Európy v cestných pretekoch mužov( 2016),
  • bodovacia súťaž na pretekoch Tour de France (2012- 2016, 2018,2019),
  • majster Slovenska v cestných pretekoch ( 2011-2015, 2018),
  • Paríž- Roubaix (2018),
  • Okolo Flámska (2016),
  • 12 výherných etáp na Tour de France,
  • nespočet ďalších športových úspechov.

Chcete byť aj vy správnym fanúšikom a podporiť Petra Sagana k rozšíreniu jeho zbierky triumfov? Práve tieto predmety vám k tomu pomôžu. Navyše sa opäť naladíte na atmosféru Tour de France a vďaka Tipli aj ušetríte!

1. Tour de France hra na PS4

Zažite na vlastnej koži sen menom Tour de France! Vyskúšajte si aké náročné to má Peter Sagan v pretekoch. Podmaňte si zelený dres. Alebo pre zmenu získajte ešte cennejší žltý dres. Postavte si tím snov a doveďte ho na vrchol tohto športu. Toto všetko a ešte omnoho viac môžete dokázať v novej edícii hry Tour de France Season 2019. Hra je dostupná pre PC, PS4 a XBOX ONE. Práve jej verziu pre platformu PS4 môžete získať zo stránky eBay.de samozrejme s cashbackom až 3 %.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena38,44 €
Cena s cashbackom37,48 €
Tour de France hra
Nakupovať na ebay.de »


Tour de France figúrky

2.Figúrka Tour de France

Či už ste milovník tohto športu, obrovský fanúšik alebo chcete len potešiť svoje ratolesti. Tieto figúrky sú ideálnou maličkosťou. Pri letmom pohľade na ne sa vrátite späť do detstva. Máte na výber z pretekára v žltom, zelenom a bodkovanom drese. Ďalej je k dispozícii aj auto rozhodcov pretekov, motorka, sanitka a v neposlednom rade aj karavan. Ten obieha trať ešte pred samotným začiatkom pretekov a rozhadzuje na fanúšikov reklamné predmety od sponzorov. Dokonalé spestrenie Tour de France! Získajte figúrky z obchodu eBay.de a nezabudnite si uplatniť 3 % cashback!

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena3,99 €
Cena s cashbackom3,89 €
Nakupovať na ebay.de »

3. Tričko Terminátor Peter Sagan

Peter Sagan je nepochybne fenoménom tohto športu. Jeho meno je známe fanúšikom po celom svete. Doprajte si tričko s touto ikonou. Fandenie v ňom ide naozaj lepšie. Terminátor alebo ak chcete Tourminátor je jeho hlavnou hviezdou. Obklopený ako inak majstrovským vencom. Tričká sú UNISEX, takže perfektne sadnú každému. Dostupné veľkosti S,M,L,XL v bielej alebo v modrej farbe. Potešte sa a kúpte si toto zaujímavé tričko na portáli eBay.de a využite cashback 3 % iba vďaka Tipli a vašej šikovnosti.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena18,55 €
Cena s cashbackom18,09 €
Tričko Sagan
Nakupovať na ebay.de »
Tour de France fľaša

4. Športová fľaša na pitie Tour de France

Určite aj vy radi športujete. Nech už sa jedná o šport akýkoľvek, dodržiavanie pitného režimu je nesmierne dôležité. Práve k tomu vám skvelo dopomôže športová fľaša na pitie Tour de France edícia. S objemom 550 mililitrov, krásnou žltou farbou a logom Tour de France je vítaným spoločníkom na horúce letné dni. A vôbec nezáleží na tom, či ju využijete práve pri cyklistike. Tento oficiálny produkt Tour de France môžete získať zo stránky eBay, kde si vďaka Tipli uplatníte aj 3 % cashback.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena7,99 €
Cena s cashbackom7,79 €
Nakupovať na ebay.de »

Čo všetko ešte potrebujete do fitka?

Zoznam vecí štýlovou športovou fľašou iba začína. Určite vám nemôže chýbať poriadne športové oblečenie do fitka !

Všetko oblečenie do fitka »

5. Šiltovka Tour de France

Poznáte to. Letný deň, slnko žiari svojimi ostrými lúčmi a mierne vás oslepuje. To už nemusí byť pravdou. Štýlová sieťovaná šiltovka s logom Tour de France tento problém dokonale vyrieši. Ak ste fanúšikom tohto športu nie je nad čím uvažovať. Produkt je z 50 % bavlna a z 50 % polyester. Výhodou je plne meniteľné snapbackové zapínanie. Spríjemnite si letné dni touto pokrývkou hlavy z obchodu eBay a využite možnosť získať cashback až 3 %!

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena19,64 €
Cena s cashbackom19,15 €
Tour de France šiltovka
Nakupovať na ebay.de »
Tour de France šálka

6. Šálka Tour de France

Väčšina fanúšikov tohto športu ho sleduje pri televízii. Ak si aj vy radi vychutnávate nádherné zábery na francúzsku krajinu a sledujete napínavé preteky určite využijete túto šálku. Niečo pre pravých fanúšikov! Začnite deň šálkou kávy s logom Tour de France. Podmaňte si ho podobne ako to robia cyklisti v jednotlivých etapách najlepších etapových pretekov sveta. Túto 100% keramickú šálku, ktorá je navyše vhodná aj do umývačku riadu získate zo stránky eBay.com. Nezabudnite na cashback 2 %!

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena13,46 €
Cena s cashbackom13,24 €
Nakupovať na eBay.com »

Ako nakupovať na eBay?

Chcete si užívať fantastické ceny, neobmedzený výber, ale čínske e-shopy nemáte v obľube? Dávno pred nimi predsa fungoval eBay! Ako nakupovať na eBay? Odpoveď sa dá zhrnúť do 6 dôležitých bodov.

Ako nakupovať na eBay »

7. Cyklistická prilba

Zlákala vás cyklistika a nechcete sa na tento šport pozerať už iba z pohodlia obývačky ako fanúšik? Hor sa na bicykel! Treba však myslieť aj na bezpečnosť. Základom je cyklistická prilba. Vybrali sme pre vás prilbu UVEX Boss Race, ktorá má až 19 vetracích otvorov a antialergénne vzdušné vankúšiky. Perfektne sa dokáže prispôsobiť každému tvaru hlavy a samozrejmosťou je aj štýlový dizajn. Kvalita za super cenu z obchodu Sportobchod.sk. Navyše s cashbackom 2,5 %!

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena67,99 €
Cena s cashbackom66,57 €
cyklistická prilba
Nakupovať v Sportobchod.sk »


gél

8. Enervit gél

Pri sledovaní Tour de France si určite všimnete zaujímavý spôsob občerstvovania. Využíva ho Peter Sagan aj ostatní cyklisti v pelotóne. Ideálne doplnenie energie počas akejkoľvek náročnej fyzickej aktivity. Vybrať si môžete z viacerých príchutí(pomaranč, citrón, tropické ovocie, ananás, cola). Užite každých 35 až 45 minút jeden sáčok a zapite vodou. Najlepšie miesto pre užitie je akékoľvek klesanie na vašej trase. Tieto gély nájdete na stránke Sportobchod.sk, kde navyše s Tipli ušetríte až 2,5 %!

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena1,99 €
Cena s cashbackom1,95 €
Nakupovať v Sportobchod.sk »

9. Tričko Tour de France edícia 2019

Aktuálna edícia trička Tour de France v bielom prevedení ideálnom na horúce letné dni. Nesmie chýbať v šatníku žiadneho pravého fanúšika tohto športu. Na potlači nájdete cyklistov vo všetkých štyroch najcennejších dresoch. V pozadí sa nachádza mapa krajiny galského kohúta- Francúzska. Nakupujte na portáli eBay.com a využite cashback 2 %!

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena13,60 €
Cena s cashbackom13,37 €
Tour de France tričko
Nakupovať na eBay.com »
Champs-Élysées

10. Kupón na ubytovanie v Paríži

Bulvár Champs-Élysées je tradičným dojazdovým miestom poslednej etapy Tour de France. Víťazstvo v tejto etape patrí zväčša najlepším šprintérom. Každý rok je favoritom aj Peter Sagan. Pozrite si toto ale aj iné známe miesta hlavného mesta Francúzska na vlastné oči. Ubytujte sa v útulnom hoteli Ibis Clichy Centre Mairie. Tento trojhviezdičkový hotel sa nachádza iba tri minúty od stanice metra. V cene máte zahrnuté okrem ubytovania pre dve osoby aj raňajky a wifi. Užite si 2 noci v nádhernom hoteli a kúpte si kupón cez portál ZľavaDňa. S Tipli máte navyše možnosť získať cashback až 2,5 %!

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena149 €
Cena s cashbackom145,90 €
Nakupovať na ZľavaDňa.sk »

Kde nakupovať športové oblečenie s cashbackom?

Využite Tipli a získajte peniaze späť v týchto a mnohých iných športových obchodoch!

  • Sportobchod - nájdete tu výbavu pre každý šport, ktorý si predstavíte, navyše s cashbackom až 2,5 %,
  • inSPORTline - ak ste športovcom telom aj dušou, nájdete tu presne to, čo potrebujete s cashbackom 1 %,
  • eFitness.sk - ponúka vybavenie a výživové doplnky s cashbackom až 3,5 %.

Naozaj široký výber produktov, ktorými si môžete spríjemniť leto a zaspomínať na nedávno ukončené preteky Tour de France. Každý pravý fanúšik si určite vyberie. Je jedno či fandíte Petrovi Saganovi alebo vám len učaroval tento šport. A nezabudnite, že Tipli fandí spolu s vami!

Súvisiace obchody

eBay.com, eBay.de, Sportega, ZľavaDňa

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa