12 najkrajších klobúkov pod slnkom

Tipy k nákupuMóda  |  Dovolenka a cestovanie  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Korunou krásy každej ženy tvorí jej účes. Ale, aby bola dáma neprehliadnuteľná, nesmie jej chýbať klobúk, vďaka ktorému ihneď pritiahne pozornosť okoloidúcich. Leto sa ešte nekončí a vy máte teraz jedinečnú príležitosť vybrať si ten správny letný klobúk, ktorý vám sadne ako uliaty a ešte k tomu aj v zľave.

Klobúky sú neodmysliteľnou súčasťou výbavy nielen na dovolenku, predĺžený víkend, ale aj pri prechádzkach v meste. Dámska móda je súčasťou každej ženy a tak by v jej šatníku nemal chýbať minimálne jeden klobúk. Čo by ste povedali na veľký slamený klobúk, na ktorom si môžete nechať vyšiť vaše obľúbené slovo alebo meno. Láska? Traveling? Mária? Dnes už nájdete firmu, ktorá vám takúto službu dokáže zabezpečiť.

Klobúk je krásnou ozdobou hlavy a skvelým doplnkom, ktorý vás ochráni pred slnečnými lúčmi. Ak sa chystáte na festival zvoľte originálny veľký klobúk. Na letné kúpalisko alebo pláž si pribaľte skôr menší klobúk, aby vám ho vietor neodfúkol z hlavy. Už ste vyskúšali nákup v F&F móda, ktorá je pre všetkých a okrem klobúkov tu nájdete aj ďalšie módne doplnky?

HM klobúky

Nielen dámy, ale aj páni by mali mať vo svojom šatníku módny doplnok - klobúk. Ten ich môže sprevádzať na výlete po mori alebo iba na člne. Výber obľúbenej destinácie už necháme na každom z vás.

HM dámsky klobúk

Dámsky slamený klobúk v prírodnej farbe, HM

HM pánsky klobúk

Pánsky slamený klobúk s námorníckou stužkou, HM

HM pánsky klobúk

Slamený klobúk z jutovej zmesi, ZOOT

BonPrix klobúky

Slamené klobúky môžete nosiť každú sezónu. Čo určite nevyjde z módy je materiál. Je už len na vás, ako sa popasujete s originálnou potlačou alebo výzdobou na klobúku. Čo by ste povedali na šatku alebo korálky?

Bonprix klobúk s potlačou

Slamený klobúk s nápisom Buen Viaggio, BonPrix

Bonprix klobúk so šatkou

Slamený klobúk so šatkou, BonPrix

Bonprix klobúk s ozdobou

Slamený klobúk s korálkami, BonPrix

TIP: Klobúk dodá vášmu outfitu ten správny štýl. Aj hm móda ponúka na výber klobúky rôznych tvarov, veľkostí a farebných kombinácií. Ak chcete zaujať ešte viac, ozdobte si účes originálnou šatkou. Šatka zo vzorovanej tkaniny sa dá uviazať aj ako čelenka.

Šatka

V online obchode H&M nájdete šatky v kombináciách: červená/kvetovaná, prírodná biela/kôň alebo tmavomodrá/vzorovaná.

ZOOT klobúky

V ponuke ZOOT klobúkov nájdete krásne dámske klobúky s výšivkami, prúžkami a kvetinovou potlačou. Buďte štýlová a vyberte si slamený klobúk, ktorý z vás spraví kráľovnú.

zoot klobúk

Svetlohnedý klobúk so slamenou výšivkou Dorothy Perkins, ZOOT

zoot klobúk

Červeno-modrý dámsky pruhovaný klobúk Tommy Hilfiger, ZOOT

zoot klobúk

Krémový dámsky klbúk s výšivkami Tommy Hilfiger, ZOOT

Vivantis klobúky

Skutočné dámy nosia klobúky. Vyberte si z ponuky elegantných klobúkov rôznych módnych značiek: od Doca, Art of Polo, až po Volcom. Nakupujte unikátne a zaujímavé dámske klobúky.

Radi nakupujete výhodne?

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete z každého nákupu peniaze späť? Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu na stránke Tipli a my vám pripíšeme cashback odmenu na váš účet. Využite aktuálne Tipli zľavy, kombinujte ich s Tipli cashbackom a nakupujte ešte výhodnejšie ako doteraz!

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

Astratex.sk, BIBLOO, Big Brands, Orsay

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa