4 zaručené tipy ako ušetriť pri nákupe drogérie

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Tipy a triky  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Ani vás už nebaví, že pri každej návšteve drogérie tam necháte šialené sumy peňazí? Iste, produkty ako prací prášok, šampón, čistiace prostriedky či iné k životu potrebujete, takže vám nezostáva nič iné, ako ich kúpiť. Poradíme vám, ako sa dá ušetriť pri nákupe drogérie. Váš rodinný rozpočet už viac neutrpí a doma budete mať kvalitné produkty.

Nezdá sa to, ale drogéria tvorí takmer polovicu produktov, ktoré pravidelne kupujete do svojej domácnosti. Používate prípravky na umývanie riadu, pranie, tabletky do umývačky, rôzne čistiace prostriedky, mydlá, šampóny, deodoranty a nespočetné množstvo ďalších produktov. Zväčša spotrebujete všetky naraz. Pozrite sa s nami na to, ako neminúť na drogériu celú výplatu. Prinášame 4 zaručená tipy, ako za drogériu minúť čo najmenej.

1. Využite cashback

Dostávať peniaze späť za nákupy nie je len sen. Služba cashback hýbe svetom a je skvelou príležitosťou, ako v domácnosti ušetriť na drogérii ešte viac. Trápia vás vysoké účty v obchodoch, aj keď sa snažíte nakupovať len nevyhnutné? Tovar z eshopu je teda lacnejší a ešte sa vám vráti časť sumy späť na účet. Stačí si vybrať obchod poskytujúci cashback a ponoriť sa do nakupovania.

Podľa zvoleného obchodu sa mení aj percento, ktoré ušetríte. Pozrite sa na výšku cashbacku v najobľúbenejších obchodoch s drogériou. Video vysvetlí, ako celý princíp vlastne funguje.

Obchod
Výška cashbacku
ObchodNotino.sk
Výška cashbacku6 %
ObchodPilulka
Výška cashbacku6 %
ObchodDr.Max
Výška cashbacku3 %
ObchodNajlekaren.eu
Výška cashbacku10,2 %

Vďaka cashbacku vás výjdu nárazové nákupy menej. Funguje to naozaj veľmi jednoducho. Neveríte? Pozrite si video.

Priemerný Slovák ušetrí na nákupoch cez Tipli až 105 eur ročne. Registrujte sa rýchlo a bezpplatne aj vy a šetrite tiež!

2. Sledujte letáky

Peniaze z neba nepadajú ani nerastú na stromoch. Nehanbite sa preto pravidelne sledovať akčné letáky. Budete tak mať presný prehľad o tom, ktoré produkty a kde kúpite v akcii. Popredné drogérie ako Teta drogérie, DM drogéria či Tevos navyše vydávajú letáky aj v online verzii, takže si ich môžete preštudovať komfortne z domu. Pozrite si napríklad aktuálny Teta drogérie leták a doplňte chýbajúcu drogériu o značkové produkty na výhodné ceny. Týmto spôsobom nakupovania ročne ušetríte kopec peňazí.

3. Nakupujte do zásoby

Pozreli ste si DM drogérie leták a zistili ste, že majú v akcii mydlá za cenu, ktorá nemá konkurenciu? Nekupujte len jeden kus, ale nakúpte si ich do zásoby. Drogistický tovar má dlhú dobu spotreby, takže si pokojne môžete zaobstarať veci aj na mesiace dopredu. Investícia v daný mesiac možno bude finančne náročnejšia, ale vo finále ušetríte. Týmto spôsobom môžete nakupovať všetko z drogérie.

4. Nakupujte cez internet

Ak ste si mysleli, že cez internet sa nakupuje len oblečenie či topánky, mýlite sa. Moderná doba priniesla možnosť kúpiť online produkty od výmyslu sveta. A inak tomu nie je ani v prípade drogérie. Keďže predajcovia neplatia drahé nájmy za predajne, produkty na internete sú lacnejšie. Nakupujte napríklad v populárnych obchodoch Mall.sk, Hej.sk, Pilulka, Dr.Max či Notino. Na pár kliknutí máte vybavené nákupy a nemusíte nikam chodiť. Tovar vám prinesie kuriér až k vám domov.

zubna kefka

TIP: Drogériu za nízke ceny môžete nakupovať dokonca aj na eBay.

★Nakupujte drogériu za výhodné ceny!

Vyberte si z ponuky najpopulárnejších drogérií na Slovensku, nakúpte rozumne a ušetrite.

  • Teta drogérie: Populárna česká sieť drogérií.
  • DM drogérie: Overená kvalitná drogéria za nízke ceny.
  • Tevos: Drogéria rodinného typu, kde si prídete na svoje.

Súvisiace obchody

Vivantis, ELNINO.SK, Notino, BabičkinaZáhrada.sk, eBay.co.uk, DROGERKA.sk, Yves Rocher

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa