5 spôsobov, ako ušetriť pri nákupoch na 4Home

Tipy k nákupuMóda  |  Krása a zdravie  |  Deti  |  Rodičia a deti  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 15. 4. 2023

Urobiť z domu útulný domov, do ktorého sa rodina bude rada vracať a tráviť v ňom čas, vie byť poriadna fuška. No s láskou a dobrým vkusom to ide omnoho ľahšie. A aby bolo zariaďovanie domácnosti príjemné, eshop 4Home svojim zákazníkom prináša mnoho výhod. Zistite, ako pri nákupoch na 4Home ušetriť.

Obchod 4Home funguje od roku 2004 a na Slovensku je spoľahlivým a dlhodobým predajcom bytových doplnkov. Ponúka široký sortiment bytového textilu, doplnkov a dekorácií. To však nie je všetko! V eshope 4Home nakúpite aj príslušenstvo do kuchyne, mixéry, rýchlovarné kanvice a iné domáce spotrebiče, pomôcky na upratovanie či do záhrady, ale aj hračky a produkty pre zdravie a krásu.

5 spôsobov, ako na 4Home nakupovať lacnejšie

Ponuka tovaru v eshope je obrovská. To však nie je jediné, prečo sa na 4Home oplatí nakupovať. Pozrite si nasledujúcich 5 výhod, ktoré ako zákazník pri nákupe získate.

1. Ušetrite s Tipli až 3,5 % z nákupu

Keď z eshopu nakúpite prostredníctvom sekcie 4Home na portáli Tipli ušetríte. So službou cashback dostanete až 3,5 % z pôvodnej ceny tovaru späť! Využite príležitosť a nakúpte na 4Home bytový sortiment lacnejšie.

Lacnejšie zariaďovanie domu vďaka cashbacku!

Nakupujte bytové doplnky a zariadenie do domácnosti lacnejšie. Na ich kúpe môžete ušetriť vďaka službe cashback. Prekliknite sa pred nákupom sortimentu z 4Home cez Tipli a získajte finančnú odmenu späť na Tipli účet.

Ako cashback funguje »

2. Doprava zadarmo nad 40 €

Ak si na eshope 4Home nakúpite za 40 eur a viac, získate darček. Je ním poštovné zdarma vzťahujúce sa na každú takúto objednávku doručenú Slovenskou poštou či prevzatú osobným odberom. Môžete tak ušetriť 4,99 €.

3. Sledujte 4Home výpredaje

Súčasťou eshopu je aj 4Home výpredaj skladu aj pravidelné zľavy na sezónny tovar. Nakupujte výhodne a sledujte výpredajové ponuky za skvelé ceny, s ktorými zaručene ušetríte. V eshope 4Home je aj stála sekcia Výpredaj. Tam sú združené rôzne produkty z kategórií ako napríklad bytový textil, doplnky a dekorácie, ale aj domáce spotrebiče, darčeky a hračky či produkty na upratovanie.

4. Zbierajte Pohodáčiky

Členom vernostného programu Pohodáci sa stáva každý zákazník, ktorý sa zaregistruje alebo nakúpi na 4Home. Pohodáčiky sú vernostné body, ktoré sa získavajú nákupom tovaru v eshope, či výmenou za hodnotenie už zakúpených výrobkov alebo v rámci mimoriadnych akcií členov vernostného programu. Nazbierané pohodáčiky môžu zákazníci uplatniť pri ďalšom nákupe a ušetriť alebo za ne získať darček.

pohodaci

5. Využívajte zľavové kupóny Tipli

Ak chcete ušetriť niekoľko eur z každého nákupu na 4Home, sledujte 4home zľavový kód na portáli Tipli. Pozrite sa, aké zľavy na 4Home môžete využiť na kúpu bytových doplnkov či zariadenia.

Skvelé produkty vo výpredaji

Na eshope 4Home nájdete sekciu výpredaj, kde môžete kúpiť veľké množstvo produktov v akcii. Zľava sa často šplhá až nad 50 %. Vybrali sme pre vás skvelé výrobky na ukážku. Čo je najlepšie, s caschbackom ušetríte aj na zľavnenom tovare.

Odšťavovač Sencor

V eshope 4Home kúpite aj domáce spotrebiče a pomôcky do kuchyne. Výnimkou nie je ani tento praktický nerezový odšťavovač. Zeleninovú alebo ovocnú šťavu na ňom odšťavíte rýchlo a bezpečne, pretože prístroj sa nezapne pokiaľ nie je správne zostavený. V priebehu odšťavovania sa automaticky oddeľuje dreň. K odšťavovaču dostanete 2 nádoby - na dreň a na šťavu.

Cena za odšťavovač na 4Home
Kupované s cashbackom
Cena za odšťavovač na 4Home38,49 €
Kupované s cashbackom37,14 €
odšťavovač
Kúpiť odšťavovač 4Home »

Bavlnené obliečky

obliečky

Potrebujete doma vymeniť staré obliečky za nové? V eshope 4Home si môžete vybrať z množstva bavlnených obliečok rôznych motívov. K dispozícii je sortiment pre deti aj dospelých, na jednolôžkovú či dvojlôžkovú posteľ. Viaceré z nich sú dokonca vo výpredaji. Okrem toho môžete využiť aj službu cashback od Tipli a kúpiť si obliečky ešte lacnejšie.

Cena za obliečky na 4Home
Kupované s cashbackom
Cena za obliečky na 4Home15,99 €
Kupované s cashbackom15,43 €
Kúpiť obliečky 4Home »

Vianočné dekorácie

Môže sa zdať, že do Vianoc je ešte ďaleko, obchody sa však už pomaly pripravujú na sviatočnú ponuku. Pekné vianočné dekorácie si môžete kúpiť aj v eshope 4Home. Na výber sú rôzne ozdoby na stromčeky či vianočné doplnky rôznych farieb a materiálov - od prírodných materiálov, cez drevené, prútené až po kovové.

Cena za vianočné dekorácie na 4Home
Kupované s cashbackom
Cena za vianočné dekorácie na 4Home11,99 €
Kupované s cashbackom11,57 €
dekorácie

Kúpiť dekorácie 4Home »

Nezabudnite, že sa služba cashback na portáli Tipli vzťahuje aj na eshop 4Home. Z každého nákupu bytových doplnkov či zariadenia tak môžete získať 3,5 % z ceny nákupu späť na Tipli účet. Pozrite si video a zistite, ako cashback funguje.

Až 99 % tovaru z 4Home skladom!

Či už nakupujete záhradný nábytok alebo bytový textil ako obliečky či 4Home záclony, predajca zákazníkom garantuje rýchle doručenie objednávky. Tovar, ktorý je skladom sa expeduje najneskôr do 2. pracovného dňa od objednania. A keďže skladom je až 99 % všetkého tovaru, môžete si byť istý, že na vybavenie svojej objednávky nebudete dlho čakať. V prípade prerábky celej domácnosti môžete počítať aj s pôžičkou napríklad od Home Credit.

Radi nakupujete so zľavou? Získajte až 25 % z nákupu späť!Pre zobrazenie tejto časti článku sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

4home, eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk, Andrea Shop

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa