5 tipov ako si zariadiť ideálnu spálňu od Tempo Kondela

Tipy k nákupuNakupovanie 25. 4. 2023

Často podceňovaná a pritom taká dôležitá. Presne takou miestnosťou v každom domove je spálňa. Častokrát máme pocit, že tejto miestnosti netreba venovať zvýšenú pozornosť, pretože v nej iba spíme. Opak je však pravdou. Kvalitný spánok je základ. Ovplyvňuje zdravie či náladu. Premeňte svoju spálňu na oázu pokoja a oddychu so spálňovým nábytkom od Tempo Kondela.

Výrobca a predajca nábytku Tempo Kondela sa venuje nábytkárskej činnosti už od roku 1992. Od roku 2003 na trhu vystupuje pod súčasným menom. Prevádzkuje u nás 22 maloobchodných predajní a zároveň dodáva nábytok do stoviek predajní s nábytkom naprieč Slovenskom aj susednou Českou republikou. Nebudeme preháňať, keď si dovolíme tvrdiť, že nábytok Kondela sa zaraďuje medzi popredných predajcov u nás. Výhodou je určite aj viacero možností šetrenia ako napríklad Tempo Kondela výpredaj, možnosť získania dopravy zdarma, či Kondela zľavový kód.

Vyšperkujte spálňu v Tempo Kondela

Každý chce mať v byte či dome dokonale nadizajnovanú obývačku či kuchyňu. Častokrát však zabúdame na to, že spálňa je najdôležitejšou miestnosťou. Nepatrí síce medzi reprezentačné miestnosti, ktoré ukazujeme každej návšteve, avšak v odpočinkovej miestnosti sa musí človek cítiť v prvom rade pohodlne. Pozrite si s nami 5 tipov ako premeniť spálňu na dokonalé miesto plné pokoja, do ktorého budete chodiť každý večer s radosťou.

Kvalitná posteľ

Spánok ako na obláčiku zabezpečí kvalitná posteľ. Vyberte si moderné Tempo Kondela postele. Zaručene nesklamú. V ponuke predajcu si môžete vybrať rôzne rozmery, tvary, ale aj druhy postelí. Drevené, čalúnené, kovové. Ak zvolíte tradičné rámy postele, budete k nim potrebovať poriadny matrac. Posteľou dva v jednom je americká boxspring posteľ, ktorá má zväčša v sebe už aj matrac. Niektoré typy sa predávajú v kompletnom vyhotovení, k iným zasa možno budete musieť dokúpiť vrchný matrac. Vždy si presne pozrite popis produktu, aby vás po rozbalení nečakalo nepríjemné prekvapenie. Boxspring postele sú hit posledných rokov a musíme uznať, že vyzerajú v interiéri fantasticky. Čo poviete?

Cena
Cena s cashbackom
Cena446 eur
Cena s cashbackom438,57 eur
postel

Najhorúcejším hitom sú aktuálne americké boxspring postele, do ktorých nemusíte dokupovať matrace.

Kúpiť posteľ »

Priestranná skriňa

skrina

Ultramoderná skriňa s posuvnými dverami je klenotom každej spálne. Navyše do nej uložíte bez problémov celý šatník.

Ako sa hovorí, úložného priestoru nie je nikdy dosť. A čo potrebujete na to, aby ste napratali všetky veci na jedno miesto tak, aby boli chránené pred prachom a zároveň neboli na očiach? No predsa poriadnu skriňu. V nábytku Kondela si môžete vyberať skrine a rôzne úložné systémy, ktoré vyplnia hluchý priestor a premenia ho na poriadny šatník. Keď si vybavíte spálňu poriadnou skriňou, už nikdy nebudete musieť riešiť sezónnu skriňovú výmenu oblečenia. Ak máte možnosť, vyberajte si skrine s posuvnými dverami. Sú ideálnym riešením aj v prípade, že nemáte v miestnosti dostatok miesta na otváranie dverí.

Cena
Cena s cashbackom
Cena598 eur
Cena s cashbackom588,03 eur
Kúpiť skriňu »

Spálňová komoda

Aký ďalší kus nábytku vám prebehne mysľou pri slovíčku spálňa? Nám jednoznačne komoda. Tento kus nábytku plní estetickú funkciu, krásne vyplní priestor, ale zároveň má hneď niekoľko praktických využití, ktoré ocení každá domácnosť. Slúži ako doplnkový úložný priestor. Čo sa nezmestí do skrine, možete schovať do komody. Pokiaľ viete umiestniť komodu oproti posteli, máte skrinku na televízor. Pozrite si v eshope, aké krásne Tempo Kondela komody môžete mať vo svojej spálni. Stavte na kvalitné nadčasové kúsky, ktoré v spálni vydržia roky a nevyjdú z módy.

Cena
Cena s cashbackom
Cena189 eur
Cena s cashbackom185,85 eur
postel

Komoda na nožiškách v škandinávskom štýle dodá šmrnc každej spálni.

Kúpiť komodu »

Toaletný stolík

toaletný stolík

Toaletný stolík poslúži na úpravu zovňajšku, ale aj odloženie vecí ako bižutérie či kozmetiky.

Určite ste už videli scény z filmov, kde mladé aristokratky večer pred spaním alebo ráno po prebudení sedia pri malom stolíku so stoličkou a češú si vlasy. Aj vy sa môžete cítiť ako princezné, pretože toaletné stolíky sú opäť v móde. Predávajú sa v klasickom štýle budoir. Takéto stolíky sa hodia najmä do romantických spální pre dievčatá. Kúpite však aj ultra moderné toaletné stolíky, ktoré v miestnosti nebudú prekážať ani vašim drsnejším polovičkám. Pokiaľ to priestor dovolí, určite zvážte umiestnenie stolíka do spálne. Využijete ho na líčenie či každodenné upravovanie sa do práce či spoločnosti.

Cena
Cena s cashbackom
Cena89 eur
Cena s cashbackom87,52 eur
Kúpiť stolík »

Lampa na nočný stolík

Doladenie každého interiéru je o najmenších detailoch. Nočný stolík by nemal zívať prázdnotou. Voľné miestečko krásne doplní stolová lampa. V Tempo Kondela kúpite nespočetné množstvo druhov lámp. Vyberajte si z desiatok rozmerov, dizajnov či farieb a vaša spálňa bude vyzerať ako z časopisu o bývaní. Najväčším trendom medzi svietidlami sú aktuálne sklenené lampy nezvyčajných tvarov, ale fičia aj retro lampy, ktoré pozostávajú z dreveného podstavca a klasického textilného tienidla. Pokiaľ patríte medzi vášnivých čitateľov, nezabudnite žiarovku prispôsobiť tomu, aby lampa vyžarovala čo najviac svetla. Budete môcť pohodlne čítať v teplej posteli a nezničíte si oči.

Cena
Cena s cashbackom
Cena32 eur
Cena s cashbackom22,62 eur
lampa

Na večerné čítanie, ale aj doladenie spálňového interiéru sa hodí stolová lampa.

Kúpiť lampu »

Všetky spomenuté produkty a ešte oveľa viac zoženiete v eshope Tempo Kondela. Neváhajte a vytvorte si svoju spálňu snov ešte dnes. Spánok je pre zdravie veľmi dôležitý, a preto si dajte na výbere tej správnej postele naozaj záležať.

TIPLI TIP: Chcete ušetriť na nábytku ešte viac? Na našej stránke si môžete prelistovať aktuálny Tempo Kondela leták a vybrať si svoje produkty za tie najvýhodnejšie ceny.

Radi nakupujete výhodne? Získajte až 25 % z nákupu späť!Pre zobrazenie tejto časti článku sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Kondela, SCONTO nábytok, IDEA Nábytok, IKEA, Kika

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa