5 tipov na najlepšie kryty na iPhone z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Vydali ste sa na vlastnú päsť na AliExpress kryty na mobil? Vzhľadom k ponuke, ktorá je takmer nekonečná, odporúčame vziať si na to pár dní voľna. Alebo ušetriť čas aj peniaze a rovno omrknúť naše tipy.

V dnešnom diele sme si posvietili na to, ako nájsť na AliExpress kryty na mobil rýchlo, jednoducho, ale hlavne lacno. Zlaďte obal na mobil so svojou povahou, aktuálnou náladou alebo napríklad outfitom. Ceny sú, ako je na najväčšom čínskom online trhovisku zvykom, tak nízko, že môžete bez výčitiek striedať kryty ako ponožky.

Kryty na iPhone z AliExpress podľa typu telefónu

Najjednoduchší spôsob, ako vybrať obal na iPhone z ponuky AliExpress, je pozrieť v kategórii nižšie na váš typ telefónu a presmerovať sa do ponuky AliExpress obaly na mobil. Uvarte si kávičku a pustite sa do výberu toho vášho vysnívaného krytu na mobil.

Kryty na iPhone 5, 5S, 5 SE

obaly na iPhone 5, 5S, 5 SE

Kožené iPhone púzdro s popruhom vám zároveň poslúží ako peňaženka. Vyberú si cestovatelia, romantici aj realisti stojaci nohami pevne na zemi. Cena: 3,32 €. Hodnotenie predajcu: 4,8 z 5.

Zobraziť kryt na iPhone 5

Kryty na iPhone 6, 6S

obaly na iPhone 6, 6s

Originálny obal na iPhone nielen pre milovníkov umenia. Chráňte svoj mobil štýlovo a majte svoj obľúbený obraz stále na očiach. Na výber máte z 11 motívov. Cena: 1,16 €. Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

Zobraziť kryt na iPhone 6

Kryty na iPhone 7

obaly na iPhone 7

Čaká vás párty víkend alebo večer strávený nad knihou? Nechajte AliExpress obal na mobil prehovoriť za vás. Transparentné silikónové púzdro s vtipnými i roztomilými motívmi je k dispozícii nielen pre iPhone 7, ale tiež pre iPhone 6, 6S a 8. Cena: 1,09 €. Hodnotenie prodajcu: 4,8 z 5.

Zobraziť kryt na iPhone 7

Kryty na iPhone 8

obaly na iPhone 8

Luxusné kožené púzdro na mobil si obľúbia majitelia (nielen) iPhone 8. Vyberajte z 29 motívov - vtipných, nežných, abstraktných, zvieracích, kvetinových i geometrických. Cena: 1,65 €. Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

Zobraziť kryt na iPhone 8

Kryty na iPhone X

obaly na iPhone X

Praktické púzdro na iPhone, ktoré ocenia viac aj menej romantické duše, využijete tiež ako peňaženku. Ak ste sa práve zamilovali, ale nevlastníte iPhone X, nezúfajte - predajca má na výber kryty aj pre ďalšie typy iPhonu. Cena: 1,65 €. Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

Zobraziť kryt na iPhone X

Tajomstvo, ako kúpiť kryty na mobil ešte lacnejšie

Ak chcete nakupovať (a nielen kryty) výhodnejšie, bude sa vám hodiť spoľahlivý parťák, ktorý vám pomôže ušetriť. A nemáme na mysli vášho priateľa ani manžela. Skúste radšej cashback portál Tipli, s ktorým získáte odmenu z každého nákupu.

Začať nakupovať výhodnejšie

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, DealExtreme, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa