5 tipov na najlepšie kryty na Samsung z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Originálne obaly na mobil, ktoré sme pre vás vytipovali na AliExpress, majú pridanú hodnotu. Nielen že ochránia a skrášlia váš telefón, ale dokážu vás rozosmiať, motivovať a inšpirovať.

Hľadáte na AliExpress kryty na mobil? Super, sme v tom s vami - keď budete potebovať uštipnúť a uistiť, že sa vám o extra nízkych cenách iba nesníva.

Obaly na mobil sú vo virtuálnych regáloch čínskeho giganta tak lacné, že si pokojne môžete zaobstarať na každý deň v týždni iné, bez výčitiek, bez nadsádzky. Dnes sme sa zamerali na kryty na Samsung. Poďte sa s nami pozrieť, ktoré nám padli do oka na prvý pohľad.

Samsung kryty z AliExpress podľa typu telefónu

Nájsť na AliExpress obaly na Samsung je extrémne jednoduché, ale vybrať ten pravý (alebo hneď niekoľko tých pravých) z nekonečnej ponuky, to je tvrdý oriešok. Aby sme vám pomohli šetriť čas, nižšie predstavujeme kryty, ktoré nás chytili za srdce a nepustili, pre jednotlivé typy Samsungu. Vyberte ten svoj a potom už sa len presmerujte do ponuky AliExpress obaly na mobil.

Kryty na Samsung S6

Kryty na Samsung S6

Praktické púzdro na Samsung S6 nájdete lacno na AliExpress.com.

S koženým púzdrom na Samsung ušetríte miesto v kabelke, peňaženku totiž môžete nechať doma. Púzdro má praktické vrecká na karty a peniaze. Vyberať môžete z 19 motívov - inšpiratívnych, veselých a zamilovaných. Cena: od 1,40 €. Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

Pozrieť kryt na Samsung 6

Kryty na Samsung S7

Kryty na Samsung S7

Veselé obaly na Samsung S7 kúpite na AliExpress.com.

Vtipný obal na Samsung pre všetkých, ktorí veria v dúhu a jednorožcov. Tento kryt zaručene zdvihne pochmúrnu náladu nie len vám, ale napríklad aj vašim náhodným spolucestujúcim v autobuse. Cena: 1,10 €. Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

Pozrieť kryt na Samsung 7

Kryty na Samsung J3

Kryty na Samsung J3

Originálne kryty na Samsung J3 zoženiete na AliExpress.com.

Silikónové kryty mobil nielen ochránia, ale aj veľa prezradia o jeho majiteľovi. Z 15 originálnych motívov si vyberú milovníci kávy, mačiek, ovocia aj slobody. Slaďte kryt so svojou povahou, outfitom alebo napríklad aj s náramkom Pandora. Cena: od 0,60 €. Hodnotenie predajcu: 4,8 z 5.

Pozrieť kryt na Samsung J3

Kryty na Samsung J5

Kryty na Samsung J5

Šikovné púzdro na Samsung J5 s peňaženkou kúpite na AliExpress.com.

Kryt na mobil a peňaženka v jednom, ideálny kamarát nie iba do dažďa. Motívy ako pre romantické duše, tak aj ženy (a mužov) drsňákov. Cena: od 2,80 €. Hodnotenie predajcu: 4,8 z 5.

Pozrieť kryt na Samsung J5

Kryty na Samsung J1

Kryty na Samsung J1

Na AliExpress.com nechýbajú ani pestrofarebné kryty na Samsung J1.

Praktické kožené púzdro na Samsung (nie len J1) nás dostalo svojou pestrosťou, farebnosťou a originalitou. Ochráňte mobil pred škrabancami a nechcenými pádmi a ukážte zároveň svojmu okoliu najavo, kto ste a ako vnímate svet. Cena: od 2 €. Hodnotenie predajcu: 4,8 z 5.

Pozrieť kryt na Samsung J1

Nakupujte kryty na mobil ešte lacnejšie

Vravíte si, že výhodnejšie už to snáď ani nejde? Veľmi radi vás presvedčíme o opaku. S našim cashback portálom Tipli získate odmenu z každého nákupu.

Začať nakupovať výhodnejšie

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, DealExtreme, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa