5 tipov na školské batohy z AliExpress. Nepremeškajte dopravu zdarma!

Tipy k nákupuAko nakupovať s Tipli  |  Rodičia a deti  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Leto, slnko, voda, relax. Letné prázdniny sú ešte v plnom prúde, ale nesmiete zabudnúť, že príchod nového školského roka sa pomaličky blíži. Vybavte svojich malých aj veľkých študentov školskými taškami a batohmi z AliExpress. Objednajte tovar už teraz, aby vám bol včas doručený a to zdarma.

Školská taška býva dôležitou súčasťou výbavy každého školáka. Pri výbere správnej školskej tašky nehrá významnú úlohu dizajn, ale hlavne kvalitná výroba, materiály a pohodlný tvar. Preto sme si pre vás pripravili 5 tipov školských batohov z AliExpress s dopravou zdarma. Zdá sa vám to skoro? Je najvyšší čas, pretože do začiatku septembra vám bude zásielka doručená.

Neviete, ako nakupovať cez internet? Nebojte sa, poradíme vám. Pripravili sme vám stručný návod ako nakupovať na AliExpress, ktorý vám bude kedykoľvek k dispozícii. S online nakupovaním tak už nikdy nebudete zápasiť.

Batoh z AliExpress

BATOH

Batoh z AliExpress.

  • Cena: 10,34 - 15,55 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Doba doručenia: 20 - 31 dní

Dámsky batoh s krásnym dizajnom ocenia mladšie aj staršie školáčky. Batoh je vyrobený z plachtoviny. Výrobca udáva hmotnosť 0,6 kg a veľkosť batohu 28x42x12 cm. Môžete si vybrať z ôsmich farebných kombinácií. K dispozícii je v čiernej, svetlomodrej a tmavomodrej, tyrkysovej, šedej, zelenej, fialovej a ružovej farbe.

Zobraziť na AliExpress

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Produkt zatiaľ ohodnotilo celkom 44 zákazníkov, z ktorých iba dvaja pridali ku komentáru aj reálne fotografie produktu. Nakupujúci si pochvaľujú hlavne rýchlosť dodania tovaru, kvalitu a skvelý dizajn. Obchodníka so štvorročnými skúsenosťami na AliExpress a s takmer 18-tisíc sledujúcimi fanúšikmi môžeme jedine odporučiť.

Školský batoh

  • Cena: 12,08 - 13,70 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Doba doručenia: 15 – 60 dní

Pohodlný galaktický batoh pre školákov so šikovnými vreckami. Či už ide o dievčatá alebo chlapcov, tento batoh si zamiluje úplne každý. Vyrába sa vo veľkosti 31x47x18 cm a prázdny váži 450 gramov. Materiál je priedušný nylon so zipsom. Ponúkajú sa rôzne farebné kombinácie. K dispozícii je vo svetlo a tmavočervenej farbe, modrej, čiernej, zelenej a ďalších hviezdnych variáciách.

ŠKOLSKÝ BATOH

Školský batoh z AliExpress.com.

Zobraziť na AliExpress

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Tento batoh zatiaľ získal celkom 123 hodnotení, z ktorých 15 aj s reálnou fotografiou z nákupu. Kupujúci si chvália hlavne kvalitný produkt za dobré peniaze a rýchlosť dodania. Obchodníka so štvorročnými skúsenosťami na AliExpress a s takmer 5-tisíc sledujúcimi môžeme určite odporučiť.

Batoh do školy

BATOH DO ŠKOLY

Batoh do školy z AliExpress.com.

  • Cena: 11,73 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Doba doručenia: 20 - 31 dní

Školský batoh v dizajne spidermana sa určite bude páčiť všetkým malým bojovníkom za spravodlivosť. Výrobca udáva veľkosť 32x26x12 cm a hmotnosť batohu okolo 400 gramov. Batoh do školy je vyrobený z polyesteru, je vodoodolný a má ergonomický tvar. Pre vašich školákov si môžete vybrať z troch farebných kombinácií: červenej a modrej, červenej a čiernej, alebo iba červenej farby.

Zobraziť na AliExpress

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Batoh do školy je zatiaľ ohodnotený 286 zákazníkmi, z ktorých 51 pridalo ku komentáru reálne fotografie. Nakupujúci si pochvaľujú veľmi dobrú kvalitu produktu, dizajn a tiež pomerne rýchle dodanie. Obchodníka s takmer ročnými skúsenosťami na AliExpress môžeme doporučiť.

TIP: Objednávate často z AliExpress? Aby ste pri každej objednávke nemuseli vyplňovať množstvo údajov, prinášame vám prehľadný návod. Dozviete sa, že AliExpress registrácia je jednoduchá.

Študentský batoh

  • Cena: 16,89 - 19,71 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Doba doručenia: 20 - 31 dní

Svetielkujúci študentský batoh je pokrytý luminiscenčnou vrstvou a svietiacim obrázkom, s ktorým všetci študenti budú žiariť. Batoh je vyrobený z oxfordskej tkaniny a okrem predného vaku, postranných vreciek na pitie a vnútorných organizérov je vybavený nabíjacím káblom, heslovým zámkom a puzdrom. Výrobca udáva hmotnosť 500 gramov a vyrába ho vo veľkostiach M (26x43x12 cm) a L (29x48x17 cm). Môžete si vybrať z troch farebných kombinácií. K dispozícii je v ružovo-bielej, čierno-bielej a šedo-bielej farbe.

STUDENTSKÝ BATOH

Študentský batoh z AliExpress.

Ak ste si už batoh vybrali, zaplatili a objednali, majte prehľad o tom, kde sa váš tovar práve nachádza. Poradíme vám, ako využiť funkciu sledovanie zásielok z AliExpress v prehľadnom návode.

Zobraziť na AliExpress

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Študentský batoh bol zatiaľ ohodnotený celkom 219 zákazníkmi, z ktorých 24 pripojilo aj reálne fotografie. Nakupujúci si chvália rýchle dodanie, kvalitu a štýlový dizajn produktu. Obchodníka s ročnou skúsenosťou a s viac ako 130 sledujúcimi fanúšikmi odporúčame.

Trendy batoh

TRENDY BATOH

Trendy batoh z AliExpress.com.

  • Cena: 13,98 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Doba doručenia: 20 - 31 dní

Galaktický trendy batoh pre dievčatá aj chlapcov nebude len užitočnou pomôckou počas školských rokov. Jeho výnimočný dizajn vás dostane. Je vyrobený z polyesteru a má predné vrecko i bočný otvor na pitie. Výrobca udáva veľkosť 30x40x16 cm a prázdny batoh váži 380 gramov. Vyrába sa v 24 farebných kombináciách. K dispozícii je napríklad dizajn Mesiac, Zem, či galexie.

Zobraziť na AliExpress

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Trendy batoh zatiaľ získal celkom 60 hodnotení, z ktorých v siedmich boli pripojené aj reálne fotografie produktu. Zákazníci si chvália rýchlosť dodania a kvalitnú výrobu aj dizajn. Obchodníka s dvojročnými skúsenosťami na AliExpress a s viac ako 75-tisíc sledujúcimi fanúšikmi môžeme určite odporučiť.

AliExpress cashback

Vďaka Tipli.sk môžete na AliExpress.com ušetriť ďaleko viac! S cashbackom dostanete až 10 % z pôvodnej ceny tovaru späť! Využite príležitosť a nakúpte na AliExpress lecnejšie.

Nakúpiť lacnejšie na AliExpress

TIP: AliExpress chystá pre svojich verných zákazníkov jeden deň v roku mega zľavy! Tento AliExpress day vychádzal v roku 2017 na deň 11.11., kedy sa v tržbách trhajú rekordy v priebehu niekoľkých hodín. Nezabudnite si ho poznačiť do vášho kalendára a skvelé zľavy využiť.

Súvisiace obchody

Hej.sk, TPD, AliExpress, eBay.com, eBay.de

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa