5 top vychytávok do vody z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Leto je ako stvorené na zábavu, relax a užívanie si letného počasia na kúpaliskách, jazerách, či pri mori. K tej správnej atmosfére však nesmú chýbať ani vychytávky do vody, ktoré si so sebou môžete zobrať na jeden deň, predĺžený víkend alebo na dovolenku na Slovensku alebo v Chorvátsku.

Jeden z najväčších internetových obchodov AliExpress ponúka vychytávky do vody od výmyslu sveta. Nájdete tu ponuku rôznych nafukovacích kolies, člnkov, stojanov na nápoje, barových pultov, či nafukovacích hradov za nepredstaviteľnú sumu. Túto sezónu sú jednoznačne v kurze plameniaky a jednorožce, s ktorými zaujmete svoje okolie. My sme pre vás objavili aj ďalšie veci, ktoré si môžete zbaliť k vode alebo na dovolenku.

TIP: Aj dovolenka na Slovensku stojí za to. Vydajte sa na nezabudnuteľnú dovolenku spojenú s oddychom, pri ktorej sa odreagujete.

Nafukovací čln - Plameniak

Nafukovací čln

S touto nafukovačkou v tvare plameniaka z AliExpress určite zaujmete okolie.

  • Cena: 108,64 - 114,73 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Doba doručenia: 10-27 dní

S týmto plameniakom síce ďaleko nedoplávate, ale stopercentne zaujmete svoje okolie. Môžete s ním vyraziť na súkromnú bazénovú party alebo na jazero. Na vlnách v mori by mal nafukovací čln pravdepodobne menšie problémy s vlnami. Chýbajú mu totižto pádlovacie veslá. Do plameniaka sa zmení 6 až 8 ľudí, ktorí sa už o zábavu postarajú.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Keďže ide o úplné nový produkt tohto roka, hodnotenie produktu a spätnú väzbu zanechal iba jeden kupujúci. Ten vyjadril svoju spokojnosť s dodaním tovaru a spoľahlivosťou. Uvádza, že tovar z AliExpress mu prišiel v poriadku.

Zobraziť na AliExpress»

Držiak na nápoj

  • Cena: 0,57 - 2,26 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 21-42 dní

Keď sa potrebujete schladiť zvonka aj zvnútra, žiaden problém. Na ochladenie tela zvonka stačí vliezť do vody a k tomu si so sebou zobrať plechovku chladeného nápoja a mini držiak na nápoj. Vyberať si môžete z rôznych tvarov: plameniak, jednorožec, palma, krab a ďalšie držiaky rôznych farieb.

Držiak na nápoj

Aj držiak na nápoj nájdete v tvare plameniaka na AliExpress.com.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Až 81 ľudí zanechalo svoju recenziu na držiak na nápoj a 71 ľudí ohodnotilo produkt. Veľa z nich ohodnotilo dobrú kvalitu materiálu, dizajn a aj možnosť, že je držiak na nápoj vhodný aj na plechovku sódy a piva.

Zobraziť na AliExpress »

Barový pult

Barový pult

Nafukovací barový pult z AliExpress.com je vhodný do bazéna.

  • Cena: 13,75 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 20-31 dní

Tento malý prenosný barový pult je vhodný na záhradné party s bazénom. Zmestia sa do neho 4 poháre a 3 fľaše. Po nafúkaní má rozmery okolo 95x50x95 cm a nosnosť do 30 kg. Odteraz už máte pitný režim vždy po ruke. Nemusíte vyliezť z vody a osvieženie máte na dosah. Stačí kliknúť na Aliexpress.sk, objednať a zabezpečiť, kto bude servírovať nápoje.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Hodnotenie zanechalo na stránke AliExpress 15 ľudí. Všetci sú na 100 % spokojní s výrobkom. Jeden z nich dokonca zanechal aj 2 fotografie produktu a vyjadril svoju spokojnosť.

Zobraziť na AliExpress »

TIP: Pokiaľ bývate po zakúpení tovaru s dlhšou dodacou dobou v online obchodoch netrpezlivý, neváhajte si prečítať článok Sledovanie zásielky na AliExpress.com.

Puzdro na mobil

  • Cena: 1,15 eur
  • Doprava na Slovensko: 0,80 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 21 - 42 dní

Puzdro na mobil má rozmery 11x22 cm. Je dosť veľké na to, aby sa vám do neho zmestil mobil, peniaze a doklady. Závisí však od toho, aké rozmery má váš telefón. Pri menších rozmeroch sa vám do puzdra zmestia aj kľúče od auta. V takomto prípade môžete bez problémov vyplávať „na šíre more“a teda zaplávať si bez toho, aby ste sa o svoje veci na deke báli. Čo je samozrejme najdôležitejšie, že puzdro je vodoodolné.

Puzdro na mobil

Puzdro na mobil z AliExpress.com je vodoodolné.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Hodnotenie zákazníkov sú stopercentné. Jeden z nich napríklad uvádza, že do puzdra vložil telefón Lumia 950 XL. V takomto prípade však do puzdra nedáte viac vecí. Svoj účel však puzdro na mobil plní. Ďalší zákazník uvádza, že nemal žiadne problémy s doručením, ostatní sú taktiež spokojní s rýchlosťou dodania.

Zobraziť na AliExpress »

Vak do vody

Vak do vody

Vak do vody z AliExpress.com je dostupný v rôznych farebných kombináciách a je vodoodolný.

  • Cena: 2,13 - 3 eur
  • Doprava na Slovensko: 2,24 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 20-27 dní

Vak do vody je vhodný, keď sa vyberiete vykonávať hocijaký vodný šport, či už rafting, caňoning alebo splav na kanoe. Vak je vynikajúcou voľbou aj pri výlete do prírody alebo camping. Je nepremokavý a dostupný vo viacerých farebných kombináciách podľa objemu (10 l a 20 l): modrá, zelená, oranžová, fialová a bledozelená.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Hodnotenie produktu zanechalo 1322 zákazníkov, ktorých reakcie boli poväčšine pozitívne. Šesťdesiatsedem z nich publikovalo na stránke AliExpress aj fotografiu produktu. Jeden zo zákazníkov dokonca uskutočnil test vodoodolnosti. Vak naplnil 2 litrami vody a počkal hodinu. Vak neprepustil ani jednu kvapku.

Zobraziť na AliExpress »

Súvisiace obchody

Rentalcars.com, Booking, Hotels.com, Kiwi.com, Relaxero.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa