6 najlepších tipov na smart hodinky z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Chcete byť všade včas a zároveň mať hodinky, ktoré toho dokážu oveľa viac? Stavte na poriadne smart hodinky. Bojíte sa ceny? To nemusíte. Kvalitné smart watch, ktoré ovládajú všetky najmodernejšie funkcie kúpite za super ceny. Doplňte si zbierku svojich hodiniek o funkčné kúsky z AliExpress. Budete s nimi zaručene spokojní.

Najpopulárnejšie čínske trhovisko AliExpress má v ponuke nekonečné množstvo smart hodiniek. Na AliExpress si zaručene ľahko vyberiete. S fitness hodinkami, alebo anglicky smart watch, budete mať prehľad o o vašej aktivite počas dňa, ale aj noci. Zmapujú vám počet krokov, spálené kalórie a tiež kvalitu spánku. Niektoré smart hodinky vás dokonca aj zobudia vďaka vibráciám. Stačí si pozrieť parametre hodiniek a recenzie zákazníkov a behom pár minút si nájdete svoje parťáčky na šport, chôdzu či komunikáciu.

TIP: Hľadáte trendové hodinky na každodenné nosenie? Pozrite si štýlové hodinky z Aliexpress a nakupujte cez Tipli výhodne.

Xiaomi hodinky

xiaomi watch

Značka Xiaomi vyrába a predáva smart hodinky, ktoré stoja pár desiatok eur a sú skutočne kvalitné

Hľadáte múdre hodinky, ktoré sú overenej značky, a nechcete za ne dať stovky eur? Za zváženie stojí značka Xiaomi. Tento čínsky brand sa stáva gigantom. Určite ste počuli o Xiaomi mobilných telefónoch či elektrických skútroch tejto značky, ktoré dobyli svet. Značka sa rovnako intenzívne venuje aj smart hodinkám. Hodinky nestoja veľa, ale vydržia a zvládajú všetky bežné funkcie smart hodiniek. Bez problémov ich pripojíte k mobilným telefónom s Androidom či k iPhonom. Xiaomi hodinky sú skvelé a ešte aj dobre vyzerajú.

  • Cena: od 64,26 eur
  • Cena s cashbackom: od 57,83 eur
  • Doprava na Slovensko: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 17-25 dní

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Recenzie na tieto hodinky sú jednoznačné. Pokojne ich môžete objednať aj cez AliExpress, predajca sa zaraďuje medzi top predajcov na stránke.

Zobraziť na AliExpress »

Sceltech Bluetooth smart watch

Ak hľadáte inteligentné hodinky na každodenné použitie, ktoré nestoja veľa, určite stoja za zváženie Sceltech Bluetooth watch, ktoré sa na AliExpress tešia veľkej popularite. K dostaniu sú v 4 farebných prevedeniach a sú kompatibilné so systémom Android aj iOS. Merajú pulz, kroky, monitorujú spánok, sú vybavené rozpoznávacou kamerou, môžete sa cez ne pripojiť na sociálne siete či WhatsApp a majú zabudovaný lokalizátor v prípade krádeže. Aktuálne majú hodinky takmer 900 recenzií a väčšina z nich je pozitívna. Hovorí sa, že za málo peňazí veľa muziky nedostanete, ale v prípade týchto hodiniek to rozhodne neplatí.

  • Cena: od 9,43 eur
  • Cena s cashbackom: od 8,49 eur
  • Doprava na Slovensko: zadarmo eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 21 - 39 dní
sceltech bluetooth

Smart hodinky s množstvom funkcií za pár eur kúpite na AliExpress.

Hodnotenie produktu: 4,7 z 5. Zákazníci hodnotia obchodníka pozitívne. Objednávku dostali načas pochvaľujú si že hodinky vyzerajú naživo ešte lepšie ako na obrázku.

Zobraziť na AliExpess »

Dámske fitness hodinky Diggro Q8

diggro smart watch

Elegantné dámske hodinky z AliExpress sú šperkom, ktorý sa hodí do fitka aj do práce.

Krásne elegantné smart hodinky ocení každá dáma, ktorá si potrpí na luxusný vzhľad. Tento kúsok je dostupný v niekoľkých farbách, takže na svoje si prídu milovníčky striebornej, čiernej, modrej, ale aj zlatej farby. Ich výhodou je najmä to, že v sebe spájajú fitness hodinky so štýlovými hodinkami a môžete ich nosiť ako módny doplnok. Vyzerajú skvele k rifliam, kostýmu, ale aj k teplákom, v ktorých cvičíte vo fitness centre. Komunikujú s Androidom aj iOS. Zamiluje si ich každá aktívna žena, ktorá chce vyzerať dobre.

  • Cena: od 22,45 eur
  • Cena s cashbackom: od 20,20 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 19 - 28 dní

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Tieto hodinky hodnotilo zatiaľ iba 100 zákazníkov. Predajca má však vo všeobecnosti veľmi dobre hodnotené produkty.

Zobraziť na AliExpress »

Smart hodinky pre deti

Premýšľate, že by ste potešili svoje deti? Smart hodinky sú zásahom do čierneho. Budú mať pocit, že sú ako dospeláci. Tieto krásne detské smart hodinky kúpite v modrej farbe pre chlapcov alebo v ružovej pre dievčatá. Navyše sú skvelou pomôckou ako monitorovať dieťa, takže rodič bude vždy vedieť, kde sa jeho ratolesť nachádza. Hodinky tiež vedia prijímať hovory a môžete nastaviť až 10 telefónnych čísiel, na ktoré sa vaše dieťa v prípade potreby dovolá. V hodinkách viete nastaviť režim škola na vybrané dni a hodiny, takže nehrozí, že malý školák sa bude venovať hodinkám namiesto vyučovania.

  • Cena: od 11,39 eur
  • Cena s cashbackom: od 10,25 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 7 - 15 dní
detske smart hodinky

Farebné detské smart hodinky budú vaši najmenší nosiť s najväčšou radosťou.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Vyše tisíc objednávok a takmer 500 spokojných hodnotení nasvedčuje, že hodinky budú určite fantastické.

Zobraziť na AliExpress »

Apple watch series 4

apple watch

Najväčším hitom plnom najmodernejších technológií sú jednoznačne Apple watch.

Medzi smart hodinkami určite nesmú chýbať Apple watch 4 generácie. Sú plné najmodernejších technológií. Vedeli ste, že v prípade že odpadnete a nepostavíte sa v určitom čase, hodinky vám samé privolajú záchranku, ktorá vás lokalizuje podľa GPS? V Apple watch môžete plávať, behať, chodiť, športovať. Zároveň monitorujú spánok a viete cez ne ovládať množstvo funkcií svojho telefónu. Jedinou nevýhodou je, že musíte vlastniť iPhone. Inak hodinky nebudete môcť používať.

  • Cena: od 62,48 eur
  • Cena s cashbackom: od 56,26 eur
  • Doprava na Slovensko: zadarmo eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 17 - 25 dní

Hodnotenie produktu: 4,5 z 5. Recenzie na tieto hodinky sú jednoznačné. Pokojne ich môžete objednať aj cez AliExpress, predajca sa zaraďuje medzi top predajcov na stránke.

Zobraziť na AliExpress »

Smart watch Garmin Fenix 5

Počuli ste už o značke Garmin? Ak patríte medzi milovníkov outdoorových športov, tak určite áno. Ak ste o nich nepočuli, zbystrite. Táto značka totiž vyrába vysokokvalitné kúsky rôznych cenových relácií. Ide len o to, čo od hodiniek požadujete. Model Garmin Fenix 5 Sapphire sa radí medzi najlepšie smart hodinky na trhu. Komunikujú s iOS aj Androidom. Merajú kroky, dĺžky v bazéne pri plávaní, výšku, počet krokov, podrobne analyzujú váš spánok, merajú tep. Sú určené pre aktívnych mužov, ktorí si potrpia na tú najvyššiu kvalitu. Určite poslúžia aj ako skvelý darček pre partnera.

  • Cena: od 489,99 eur
  • Cena s cashbackom: od 440,99 eur
  • Doprava na Slovensko: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 17 - 25 dní
garmin

Hodinky značy Garmin milujú športovci a turisti po celom svete.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Hodinky sú naozaj tým najlepším, čo sa aktuálne predáva. Značka Garmin vyrába kvalitné hodinky pre športovcov či turistov.

Zobraziť na AliExpress »

Radi nakupujete výhodne?

Vďaka nákupu cez Tipli dostanete z každého nákupu peniaze späť. Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu na stránke Tipli a my vám pripíšeme cashback odmenu na váš účet po každom nákupe.

Nakupovať výhodne »

Rada na záver

Športom k zdraviu, ale s rozumom! Fitness hodinky vám budú skvelým pomocníkom, ale ak chcete začať športovať, musíte začať pomaly. Pohybovú aktivitu musíte zvyšovať postupne, aby ste neskončili tak rýchlo, ako ste začali. Ďalšie super fitness hodinky nájdete napríklad v obchode Hej.


Súvisiace obchody

BIBLOO, GearBest, AliExpress, eBay.com, Alibaba.com, Amazon

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa