Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Tipy k nákupuAkčné ponuky a výpredaje 10. 11. 2021

Zľava tu, zľava tam...žlté nálepky na nás útočia z každej strany. Nie každý vábivý dizajn však ponúka skutočne dobrú ponuku. Aby ste sa v tom mori akcií neutopili, ponuky obchodov sme preskúmali za vás - a predstavujeme vám TOP 5 obchodov, kde v týždni 13.3. - 19.3. 2017 ušetríte peniaze.

A aké obchody sa prebojovali do úzkeho výberu? Poďme si ich spoločne predstaviť.

Okay | Likvidácia elektra

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Otravuje vás neplnohodnotný obraz vašej televízie a radi by ste ju vymenili za novú? Alebo vám neustále “mrzne” notebook a túžite po nejakom so skutočne kvalitným procesorom? Alebo snívate o novej zrkadlovke, práčke, či žehličke... Už ďalej nečakajte a splňte si sny s Okay, kde práve prebieha likvidácia elektra a zľavy až 47 %!

Vybrať elektro na Okay

Hej.sk | Zľava 10 % na spotrebiče ETA

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

ETA ponúka kvalitu, šikovné riešenia a praktický dizajn. Táto tradičná česká značka bola ocenená ako najdôveryhodnejšia značka roku 2016 a navyše disponuje vlastnou skúšobňou, kde každý výrobok testuje. Preto odporúčame, s ETA vedľa nešliapnete! Na Hej.sk práve prebieha špeciálna akcia 10 % na výrobky značky ETA!

Kúpiť výrobok ETA na hej.sk

Tchibo | Jarné zľavy až 50 %

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Časy, kedy sa Tchibo staralo len o to, aby nás ranná káva prebrala do krásneho nového dňa sú dávno preč. Aj keď sa v káve stále vyzná, teraz sa o nás stará oveľa dôslednejšie. A ak si chcete na jar vynoviť svoj šatník určite využite jeho špeciálnu ponuku - zľavu až 50 % na dámsku, pánsku a detskú módu.

Vynoviť šatník na Tchibo

Crocs | druhý pár za polovicu

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Len čo sa objavili dobili svet. V pohodlných Crocskách si dnes vykračuje každý sem a tam. Že vy ešte nie? Jedinečná možno to napraviť. Keď si teraz kúpite jeden pár topánok na Crocs, druhý získate za polovicu. Tak prečo si nekúpiť rovno 2 páry? Alebo druhým niekoho prekvapíte? Tak či onak - ponáhľajte sa! Zľava končí už 13.3!

Kúpiť topánky na Crocs

Bonatex | Akcia 45 % na bambusový tovar

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Kvalitný spánok je základom úspešného dňa. Bambusové vlákno ocenia nielen tí, ktorí hľadajú kvalitu ale najmä alergici, pre jeho hypoalergénne vlastnosti. Je prirodzene antibakteriálne, má 3x vyššiu nasiakavosť ako bavlna a hebkú štruktúru. Zaobstarajte si spánok ako v “bavlnke” (a možno aj o niečo lepší…). Nakupujete teraz na Bonatex posteľné prádlo, uteráky a osušky so zľavou 45 %!

Nakúpiť na Bonatex

Súvisiace obchody

Okay, Hej.sk, BONATEX.sk, crocs, Tchibo

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa