Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Tipy k nákupuAkčné ponuky a výpredaje 10. 11. 2021

Iste už viete, čo k pondelku (okrem práce) neoddeliteľne patrí - náš prehľad špeciálnych zľavových ponúk! Spríjemnite si začiatok týždňa a nakúpte výhodne s akciami v týždni 19.6. - 25.6. 2017.

Aj nakupovať sa dá rozumne a výhodne. A pritom tak jednoducho! Stačí sledovať exkluzívne akcie a zľavy, ktoré pre vás každý týždeň hľadáme.

Tchibo | Zľava 20 % na detské oblečenie a hračky

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Koniec školského roka je za dverami. Máte už odmenu pre usilovných školákov? Inšpirujte sa na Tchibo, kde práve nakupujete detské oblečenie a hračky s 20% zľavou. Pri zadaní kódu PRAZDNINY19 získate navyše aj dopravu zadarmo.

ZOOT | Zľava 30 % na šaty

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Šaty a leto k sebe neoddeliteľne patria. Rozšírte svoj šatník o nové kúsky, v ktorých predvediete svoje krásne opálené nohy. Na ZOOT vyberáte z tých najštýlovejších značiek do 22.6.2017 so zľavou 30 %.

Market24 | Letný výpredaj a zľavy až 75 %

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Čas sezónnych výpredajov je tu! Jeden z prvých priekopníkov je ten na Market24, kde práve nakupujete hračky, športové potreby, autosedačky, knihy, domáce potreby a ďalšie so 75 % zľavou. Výpredaj prebieha do 15.7.2017.

AliExpress | Zľava 50 % na športové potreby

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Potrebujete novú šnorchlovaciu masku, výbavu na behanie alebo bicykel? To všetko a ešte oveľa viac nájdete v kolekcii športových potrieb na AliExpress. Sezónne zľavy zavítali aj tu, preto všetko nakúpite až s 50% zľavou.

Notino | 20% zľava na produkty Maybelline

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Notino sa nestará iba o to, aby ste krásne voňali, ale aj skvele vyzerali. Nech ste vždy dokonale upravená využite zľavu 20 % na produkty Maybelline. Pre uplatnenie zľavy uskutočnite objednávku aspoň za 15 € a nezabudnite zadať zľavový kód mayb20sk.

Ďalšie zľavové ponuky

Každý deň pre vás pridávame nové zľavové ponuky a kupóny k obchodom na Tipli. Sledujte náš aktualizovaný zoznam zliav a ušetrite na svojich nákupoch maximum!

Zobraziť zľavové ponuky

Súvisiace obchody

ZOOT, AliExpress, Market24.sk, Notino, Tchibo

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa