Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Tipy k nákupuAkčné ponuky a výpredaje 10. 11. 2021

V našom boji za lepší pondelok pokračujeme. Každý týždeň pre vás prinášame prehľad tých najlepších zliav a špeciálnych akcií, aby váš týždeň odštartoval o niečo pozitívnejšie. Ste zvedaví na TOP 5 obchodov, kde v týždni 20.3. - 26.3. 2017 môžete ušetriť svoje peniaze? Tak poďme na to!

Kde tento týždeň (skutočne) ušetríte? Aké exkluzívne zľavové ponuky si pre vás obchody prichystali? A aké obchody sa prebojovali do úzkeho výberu? Poďme si ich spoločne predstaviť.

Vivantis | Zľava na kozmetiku Styx

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Nechajte sa rozmaznávať prírodnou rakúskou kozmetikou Styx. Kozmetika Styx je na trhu viac než 50 rokov, neobsahuje parafíny a netestuje sa na zvieratách. Teraz ju môžete na Vivantis nakupovať so zľavou 20 %.

Tipli TIP: V súvislosti s prebiehajúcou súťažou sme na Vivantis dočasne navýšili cashback a z vášho nákupu tak získate až 11 % späť! Alebo sa do súťaže zapojte a na váš nákup od nás získate až 20 €! Súťaž a rovnako aj navýšenie cashbacku prebieha do nedele 26.3. 2017.

Kúpiť kozmetiku Styx

Big Brands | Zľava na topánky

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Vynovte si váš jarný botník. Na Big brands teraz nakupujete jarné topánky značky Vans a Superga so zľavou až 72 %! Nechajte sa zlákať veselými farebnými či kvetovými kúskami a rozjasnite svoj outfit. Zľava platí do stredy 22.3.2017.

Tipli TIP: K jarným topánkam sa hodí štýlové tričko, pri ktorého výbere sa môžete inšpirovať našim Jarným špeciálom.

Vybrať topánky na Big Brands

Okay | Likvidácia elektra

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

V predchádzajúcom diele sme vás už o likvidácii elektra informovali. Za zmienku však určite stojí znovu, pretože špeciálna ponuka Okay pokračuje a zľavy sa zvyšujú na 55 %! Akcia prebieha do utorka 28. 3. 2017 tak neváhajte a potešte sa novým smarthphonom, umývačkou riadu, zrkadlovkou či množstvom iných zľavnených produktov!

Kúpiť elektro na Okay

Blancheporte | Zľava na celú objednávku

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Poznáte to, hodilo by sa vám nové tričko, ale zároveň aj jarný kabát či farebný svetrík, vaše staré košele by si zaslúžili obmeniť a k novým lodičkám by sa zišla kabelka. Blancheporte dobre tieto ženské “problémy” pozná, a tak neprichádza so zľavou len na istú časť tovaru, ale rovno na celú objednávku. Nakupujte so zľavou 30 % po zadaní zľavového kódu 125.317. Akcia platí do nedele 26.3. 2017.

Prejsť na Blancheporte

TPD | Akcia na kuchyne decoplan

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Kuchyňa je obľúbené miesto nejedného z nás - práve tam predsa vzniká všetko to chutné jedlo. Nech sa v nej cítite ešte príjemnejšie a ukuchtíte ešte lepšie dobroty, vyskladajte si novú kuchyňu na mieru s TPD. Na slovenské kuchyne decoplan do 14.4. 2017 prebieha zľava až 38 %.

Vyskladať kuchyňu s TPD

Súvisiace obchody

Big Brands, Vivantis, Okay, TPD, Blancheporte.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa