Aké pôžičky a výhody ponúka Poštová banka?

Tipy k nákupu 17. 10. 2022

Riešite kam uložiť svoje peniaze? Potrebujete úver či pôžičku? Obráťte sa na jedného z najsilnejších hráčov v bankovom sektore na Slovensku. Staňte sa klientom Poštovej banky. Vaše financie budú spravovať odborníci, na ktorých sa môžete spoľahnúť. Pozrite si s nami portfólio produktov, ktoré Poštová banka svojim klientom ponúka.

Hľadáte banku, ktorá poskytuje široké spektrum produktov a spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších klientov? Prvotriedne finančné služby poskytuje Poštová banka. Založte si účet online ešte dnes alebo si preneste svoj existujúci účet do Poštovej banky a začnite využívať jej služby.

Poštová banka kedysi

História Poštovej banky sa začala písať už po 1. svetovej vojne v roku 1918, kedy vznikol Poštový úrad šekový. V tridsiatych rokoch bola inštitúcia premenovaná a začala používať názov Poštová sporiteľňa. Fungovala až do roku 1950, kedy bola zlúčená s vtedajšou Štátnou bankou. K obnoveniu Poštovej banky došlo v roku 1993 a odvtedy je stálicou bankového sektoru.

TIP: Ďalšou osvedčenou bankou, v ktorej vám poskytnú skvelé bankové služby je ČSOB banka. Bežné účty, sporenie, hypotéky, internet banking a mnohé ďalšie produkty vám pomôžu ľahšie spravovať vaše financie.

Poštová banka produkty

Poštová banka poskytuje produkty, ktoré v dnešnej dobe využíva naozaj každý. Bankové účty, platobné karty, sporenie, pôžičky, ale aj investičné riešenia. Stačí si len vybrať, čo presne potrebujete a v Poštovej banke vám s vašii požiadavkami ochotne pomôžu.

Vchod do Poštovej banky

Navštívte špecialistov v Poštovej banke a nechajte si poradiť. Zdroj: ekonomika.sme.sk

Poštová banka pôžička

Jedným z obľúbených produktov Poštovej banky, okrem bežných účtov či sporenia, sú pôžičky. Každému klientovi na základe kritérii ponúkne Poštová banka úver, ktorý presne spĺňa účel. Ak ste mladí ľudia do 36 rokov, môžete využiť napríklad hypotéku pre mladých, ktorá prináša mnohé výhody. Napríklad zvýhodnenú úrokovú sadzbu od 1%. Za výhodných podmienok si tak môžete zabezpečiť alebo zrekonštruovať svoje vlastné bývanie.

hypoteka

Hypotéka od Poštovej banky sa oplatí.

Poštová banka internet banking

Svoje financie si môžete pohodlne a bezpečne spravovať aj sami. Zadajte si do vyhľadávača moja Poštová banka a ukáže vám stránku, z ktorej je prístupný internet banking. Ak chcete mať svoje peniaze pod kontrolou kedykoľvek a kdekoľvek, stiahnite si mobilnú aplikáciu, ktorá je dostupná pre Android aj iOS. Pre zvýšenú bezpečnosť stránku aj aplikáciu používajte len z overenej internetovej siete.

internet banking

Spravujte svoje financie 24/7 vďaka internet bankingu od Poštovej banky.

Poštová banka sporenie

Pokiaľ máte možnosť odkladať si bokom každý mesiac peniaze, určite stojí za zváženie využiť Dobré sporenie od Poštovej banky. Vybrať si môžete hneď z niekoľkých produktov. Nimi sú Dobre sporenie rezerva, Dobré sporenie istota a Dobré sporenie investícia. Pozrite si, ktoré vám vyhovuje najlepšie a už o pár rokov môžete našetriť pekné sumy peňazí.

sporenie

Vďaka sporeniu od Poštovej banky našetríte peniaze pre seba aj svoju rodinu.

Poštová banka pobočky a bankomaty

Sieť Poštovej banky tvorí až 49 pobočiek po celom Slovensku. Peniažky si môžete vybrať v jednom zo 49 bankomatov. Okrem klasických pobočiek môžete nájsť mini pobočky na slovenských poštách. Celkovo sa k hotovosti dostanete na vyše 1800 poštových pobočkách v celej krajine. Ak si chcete pozrieť k vám najbližšiu banku alebo bankomat, na stránkach PoštováBanka.sk ich ľahko nájdete.

Poštová banka kontakty

  • Centrála Poštovej banky - Dvořákovo nábrežie 4, 811 02 Bratislava
  • E-mail - info@pabk.sk
  • Kontaktné centrum - dostupné od 7:00 do 22:00 0850 00 6500 a v prípade riešenia problémov zo zahraničia na číslo +421 2 5960 1122
  • Blokovanie platobných kariet - +421 2 6828 5777
  • Poštová banka SWIFT kód - POBNSKBA

Zákaznícke služby Poštovej banky sa snažia zabezpečiť svojim klientom ten najlepší servis a služby. Dostupné infolinky, kontaktné formuláre, množstvo pobočiek či kontaktných miest na slovenských poštách robia z Poštovej banky jednu z najprístupnejších bankových inštitúcií.

Radi nakupujete výhodne?

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet. Využite aktuálne Tipli zľavy, kombinujte ich s Tipli cashbackom a nakupujte výhodnejšie ako doteraz!

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

somnajlacnejsi.sk, Magnetifico, BestBonus, Podnikam.sk, Založ.ma

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa