Ako funguje doprava zadarmo na Tchibo?

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Tchibo ponúka oveľa viac ako len skvelú kávu. Nájdete tu výrobky do domácnosti, do vašej záhrady, na výlety s kamarátmi a rodinou, a aj niečo pekné pre vás na oblečenie. Objednaný tovar si môžete vyzdvihnúť zadarmo na predajni alebo ho nechať doručiť domov.

O tom, že Tchibo neponúka iba skvelú kávu, sme vás už presvedčili v článku Tchibo: viac než len káva. Teraz sa poďme pozrieť, aké produkty by vášmu zraku nemali uniknúť. Ste milovníci grilovania? Športovci telom aj duchom? Alebo sa radi pekne oblečiete? Pre všetkých z vás sa niečo nájde! V Tchibo nájdete každý týždeň novú akčnú ponuku produktov. Stačí, ak si pozriete online Tchibo leták.

Čo všetko nakúpite v Tchibo?

1. Záhrada

Chcete mať najštýlovejšiu záhradu v okolí? Nechajte susedov blednúť závisťou! Na Tchibo e-shope na to nájdete všetko potrebné - od záhradného nábytku a doplnkov až po osvetlenie. Spríjemnite si grilovačku originálnymi doplnkami a kvalitným grilom.

Tchibo záhrada

Na stránke Tchibo nakúpite tieto veci: Záhradná lavica (159 €), Guľatý gril na drevené uhlie Char-Broil® (169 €), Pletivové svietidlo - Guľa (119 €)

2. Domácnosť

Nudia vás už dookola tie isté farby? Odviažte sa a dodajte svojej kúpeľni tropický nádych. Nech je pobyt v nej skutočným zážitkom.

Tchibo domácnosť

V Tchibo nájdete: Okrúhla froté osuška (24,95 €), Textilné úložné košíky, 2 ks (7,99 €) , Úložné boxy štvorcové, 2ks (5,99 €)

3. Výlet do prírody

Prebuďte svojho dobrodružného ducha a vydajte sa na výlet do prírody. Nad hlavami nebo pokryté hviezdami, praskajúci ohník, gitara. Hoc aj na pár dní, stanovanie pod širákom má svoje neobyčajné čaro.

Tchibo príroda

Do prírody si nezabudnite zobrať: Ruksak (14,99 €), Hliníková fľaša na pite (6,99 €), Súprava riadu na stanovanie (9,99 €) .

4. Móda

Radi by ste obnovili váš šatník? Pár nových kúskov sa vždy zíde. Veď viete, len tak. Pre istotu. Na Tchibo.sk nakúpite módu pre dámy, pánov aj deti.

Tchibo móda

V Tchibo nájdete módu pre dámy, pánov, aj deti: Džersejové šaty (14,99 €), Piké polokošeľa (14,99 €), Detské šaty (14,99 €) .

5. Doplnky

Nezabudnite ani na doplnky. Základom každého outfitu sú hodinky a taška, v ktorej nesmie chýbať peňaženka. V Tchibe si vyberiete aj krásne šperky, kabelky a ďalšie módne doplnky.

Tchibo móda

Čo by ste povedali na nové módne doplnky z obchodu Tchibo?: Kožená peňaženka (22,95 €), Bezpečnostná nákupná taška (24,95 €), Automatické náramkové hodinky (54,95 €).

Ako získate Tchibo dopravu zadarmo?

Tovar si môžete nechať doručiť priamo k vašim dverám alebo do ktorejkoľvek Tchibo predajne na Slovensku, v mestách Banská Bystrica, Tchibo Bratislava, Trnava, Tchibo Košice, Nitra, Tchibo Poprad a Žilina.

  • Doručenie do predajne Tchibo

  • Pri doručení tovaru do predajne za poštovné neplatíte. Navyše môžete využiť zľavy, ktoré platia v obchode v okamihu platby. Výnimkou doručenia do obchodu je nadrozmerný tovar a iný vybraný tovar. Bližšie informácie nájdete priamo v detaile výrobku.

  • Doručenie objednávky Tchibo domov

  • Pri zaslaní zásielky domov vám ju Tchibo doručí prostredníctvom kuriéra do 4 až 6 pracovných dní. Pri objednávke pod 80 € je cena dopravy 2 €. Ak objednávka prekročí hodnotu 80 € za dopravu neplatíte.

Ako vrátiť tovar Tchibo?

Tovar zakúpený v e-shope môžete vrátiť bez udania dôvodu do 30 dní po doručení tovaru, a to prostredníctvom distribučného partnera spoločnosti Tchibo alebo priamo v kamennom obchode, kde vám budú hneď vrátené peniaze. Výnimkou vrátenia tovaru v kamenných obchodoch je nadrozmerný tovar.

★ Chcete produkty Tchibo nakupovať výhodnejšie? ★

Vyberte si vašu obľúbenú značku kávy alebo nakupujte oblečenie a doplnky do bytu a záhrady cez výhodný cashback Tipli.sk. Z každého nákupu získate peniaze späť.

Chcem nakupovať výhodnejšie

Súvisiace obchody

Big Brands, Tescoma, 4home, Tchibo, Bioruža

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa