Ako s Tipli nájsť ten správny tovar

Tipy k nákupuAko nakupovať s Tipli 10. 11. 2021

Na Tipli nájdete viac ako 150 obchodov. No áno, ale ako sa v nich čo najrýchlejšie zorientovať? Ako sa niekoľkými kliknutiami dostať presne k tomu správnemu produktu, ktorý práve hľadáte? Čítajte a dozviete sa viac.

V pridávaní nových obchodov neleníme! Ponuku obchodov tvorí aktuálne viac než 150 obchodov a tým rozhodne nekončíme! Čo týždeň sa môžete tešiť na nové obchody, kde s Tipli ušetríte peniaze. Sledujte každú nedeľu Novinky z Tipli a žiadny nováčik medzi obchodmi vám už neunikne.

Obchodov je na Tipli naozaj množstvo. Chcete ušetriť na nákupe elektroniky, módy, domácich spotrebičov alebo snáď za letenky na vysnívanú dovolenku? Ak presne viete, po čom vaše srdce túži, nájdete to raz dva! Stačí vedieť, ako hľadať.

Ako vyhľadať produkty na Tipli?

Na začiatok si musíme povedať, že vyhľadávanie podľa názvu produktu zatiaľ nie je možné.

Ak do vyhľadávacej lišty napíšete konkrétny názov produktu, napríklad "celaskon 250 mg", žiadny výsledok od Tipli nedostanete. Ak to ale do vyhľadávacej lišty napíšete menej konkrétne "vitamíny", Tipli vám ponúkne obchody, kde je možné vitamíny zohnať.

Tipli odporúča

Najlepší postup vyhľadávania tovaru je cez konkrétne obchody. Ako na to?

  1. Ak zháňate vitamíny a váš obľúbený obchod je Pilulka.sk, jednoducho do vyhľadávacej lišty napíšete "Pilulka.sk" a vojdete do obchodu.
  2. V Prípade, že vám pri kúpe produktu záleží viac na cashback odmene alebo cene produktu, použite kategórie, ktoré vám rýchlo zobrazia ponuku obchodov pre kúpu konkrétneho produktu.
Ako nakúpiť z Tipli ten správny tovar

Aké kategórie obchodov nájdete na Tipli?

Obľúbené kategórie na Tipli

Cestovanie

Či už ste zarytí dobrodruhovia, ktorí cestujú zásadne na vlastnú päsť s batohom na chrbte, alebo si necháte radšej všetko zariadiť cestovnou kanceláriou. Tu vám predstavíme obchody umožňujúce oboje. Vyberte si zo škály celosvetových portálov, cez ktoré môžete zabookovať hotely aj letenky. Nie je času nazvyš – zbaľte kufry a vyrazte do sveta.

Obľúbené obchody z kategórie:

Ako nakúpiť z Tipli ten správny tovar

Elektro a PC

Žijeme online. Nie len, že sme radi v kontakte (neustále) s ľudmi vo svojom okolí, zároveň sa to od nás aj očakáva. Tak nech máme aspoň takú techniku, na ktorú sa môžeme za každých okolností spoľahnúť. V tejto kategórii nájdete skrátka všetko, čo beží na elektrinu – od počítačov cez telefóny až po elektrospotrebiče.

Obľúbené obchody z kategórie:

Ako nájsť na Tipli ten správny tovar Zobraziť obchody z kategórie >>

Krása a Zdravie

V zdravom tele zdravý duch – a krása s tým ide ruka v ruke. Poznáme praktické internetové lekárne, ktoré vám pilulky a sirupy dovezú až domov. A keď už sa o seba človek stará, prečo si to náležite neužiť? Vieme aj o množstve obchodov, ktorých výrobky vás budú hýčkať počas celého dňa. Uvolnite sa a obklopte sa pôvabnými vôňami a jemnými krémmi. Kto povedal, že pre krásu sa musí trpieť, asi nepoznal naše obchody!

Obľúbené obchody z kategórie:

Ako nájsť na Tipli ten správny tovar

Móda

Do školy, do práce, na večierok, na ples aj na rande – vieme, ako sa obuť a obliecť na každú príležitosť a do každého ročného obdobia. Vybavíme vám skriňu tak, že budete stále nadčasovo šik. Ale predovšetkým sa budete cítiť pohodlne a sebevedomo – a s takým pocitom sa z domu odchádza hneď lepšie.

Obľúbené obchody z kategórie:

Ako nájsť na Tipli ten správny tovar

Domácnosť a Záhrada

Doma je stále práce ako na kostole! Ale keď k tomu máte tých správnych pomocníkov, pôjde vám to od ruky. Čokoľvek potrebujete k zvelebovaniu svojho domova či záhrady nájdete práve tu. Od prostriedkov k úprave a oprave až po najrôznejšie dekorácie a doplnky, ktoré zo štyroch bielych stien spravia ten pravý domov. Tak hurá do práce a nech z nej máte radosť!

Obľúbené obchody z kategórie:

Ako nájsť na Tipli ten správny tovar Zobraziť obchody z kategórie >>

Súvisiace obchody

Answear, Astratex.sk, Baťa, Bonprix, Dovolenka.sme.sk, HotelVoucher, Pilulka.sk, ZOOT, Rentalcars.com, Priody, Okay, Hej.sk, 4home, TPD, ELNINO.SK, AliExpress, Booking, HomePoint.sk, Dobrá-miska.sk, Notino, Hotels.com, Kiwi.com, Zoohit, Tchibo, MT nábytok.sk, Prezdravie.sk, Herbatica.sk, Bigon.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa