Ako používať vyhľadávač leteniek kiwi.com

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Nájsť dnes najvýhodnejšiu cenu letenky je niekedy pekne zdĺhavá práca. S vyhľadávačom leteniek Kiwi.com to však zvládnete ľavou zadnou – stačí sa držať niekoľkých trikov.

Vyhľadávačov leteniek dnes existuje množstvo a v podstate fungujú veľmi podobne – zadáte miesto príletu a odletu, dátum plánovaného odletu a príletu a počet leteniek. A potom už si len vyberiete tú, ktorá vám vyhovuje najviac.

Kiwi.com vám však ponúka aj niečo navyše. Ak ho budete používať rozumne, môžete na letenkách ušetriť nemalé peniaze.

Ako na letenky na Kiwi sme si podrobne popísali už v jednom z našich starších článkov. Dnes sa preto pozrieme na niektoré finty, ktorých by ste sa pri nákupe leteniek mali držať.

Povedzme, že plánujete vziať celú rodinu do Grécka na 14dennú dovolenku. Času na plánovanie máte požehnane a veselo tak môžete plánovať za tú najlepšiu cenu.

Kiwi.com

Kam se lieta najlacnejšie?

Už pri zadaní údajov o krajine príletu a odletu sa vám ukáže ponuka všetkých možných letísk. V prípade, že zatiaľ nemáte presne vybraté, aké destinácie v Grécku by ste radi navštívili, môžete zvoliť práve to najlacnejšie letisko a urobiť si dovolenku v jeho blízkosti. Od vybratého letiska sa vám totiž odvíja základná cena letenky (ktorá sa môže líšiť aj o stovky eur). Vyberte si na Kiwi.com to najlacnejšie a hurá na výber termínu.

Aký termín vás vyjde najlacnejšie?

Teraz si vyberte najpriaznivejší termín dovolenky. Letenky sú pochopiteľne najlacnejšie mimo hlavnú sezónu, takže v júli a auguste si veľmi nevyberiete. Už pri rozbalení kalendára jasne vidíte, na ktorý dátum pripadajú tie najvýhodnejšie Kiwi letenky.

Najlacnejšie alebo najrýchlejšie?

Po výbere dátumu sa vám zobrazia všetky dostupné letenky. Kiwi vám samo vypichne tú najlacnejšiu a tú s najkratšou dobou letu.

Tipli TIP: Žiadna cena na daný termín sa vám nepozdáva? Ponuky leteckých spoločností sa menia každú chvíľu, takže ceny kolísajú. Nastavte si strážiaceho psa cez tlačidlo „Vytvoriť upozornenie na cenu“ a sami si určite, koľko ste ochotni utratiť – hneď, ako cena leteniek klesne pod túto hranicu, dostanete upozornenie.

Kúpiť Kiwi letenky

Súvisiace obchody

Kiwi.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa