Ako objednať z Bistro.sk a ušetriť pri tom

Tipy k nákupuNakupovanie 15. 10. 2022

Keď prídete domov unavení z práce alebo zo školy a nemáte v chladničke žiadne jedlo, nákupy a návštevy reštaurácií sú pravdepodobne to posledné, na čo máte energiu. Najlepším riešením pre vás je donáška jedla. Bistro.sk je donášková služba, ktorá združuje viac ako 2000 reštaurácii rôzneho zamerania po Slovensku. Či už ste v Bratislave alebo v Košiciach, hladní určite nezostanete.

Chcete sushi, hamburger alebo vám prišla na chuť pizza? V tom prípade určite navštívte Bistro.sk. Nájdete tu širokú ponuku jedla každého druhu a pôvodu. Podľa lokality si navyše jednoducho nájdete reštaurácie vo vašom okolí, z ktorých si môžete objednať. Vďaka svojej praktickosti si portál získal množstvo zákazníkov. O jeho obľúbenosti svedčí už viac ako 350 tisíc spokojných zákazníkov po celom Slovensku. Pozrite sa s nami, ako Bistro funguje a ako môžete na nákupe ušetriť.

Obrázok

Bistro.sk funguje po celom Slovensku

Doba je uponáhľaná a faktom je, že nie vždy má človek čas a chuť variť. Dobré jedlo si však môžete nechať doniesť bez námahy priamo k vašim dverám. Donáška Bistro funguje vo všetkých veľkých slovenských mestách. Najväčší výber má Bistro Bratislava a Bistro Košice, avšak služba je dostupná aj v ďalších mestách ako:

  • Žilina
  • Prešov
  • Nitra
  • Banská Bystrica
  • Trnava
  • Trenčín

Ušetrite na Bistro.sk s Tipli

Vedeli ste, že v Bistro.sk môžete jedlo objednávať ešte lacnejšie a na nákupe ušetriť? Je to naozaj jednoduché. Využite zaujímavé zľavy a zľavové kódy na Tipli. Vďaka nim nakúpite vo vybraných reštauráciách jedlo za menej peňazí, čo sa naozaj oplatí. Stačí si pozrieť aktuálnu ponuku výhod a vybrať si tú, ktorá vás zaujala. Potom si už len objednajte z vašej obľúbenej reštaurácie ako zvyčajne.

Pohodlné objednávanie cez Bistro.sk

Vďaka obľúbenému webu Bistro.sk nájdete reštaurácie pod jednou virtuálnou strechou. Do vyhľadávania na stránke si stačí zadať miesto, následne zvoliť druh kuchyne, ktorú preferujete a zobrazí sa vám kompletný zoznam reštaurácií. Pri každej reštaurácii nájdete zákaznícke hodnotenie, minimálnu cenu objednávky, cenu donášky a predpokladaný čas doručenia objednávky. Potom už len stačí kliknúť na jedálny lístok a vybrať si svoje jedlo.

Na konci objednávky si zvolíte spôsob dodania, niektoré reštaurácie ponúkajú aj možnosť osobného odberu. Nakupovať môžete bez registrácie, ale ak sa zaregistrujete, môžete využívať rôzne akcie a výhody, ktoré platia len pre registrovaných používateľov. Zaplatiť za objednávku môžete kartou online alebo u kuriéra kartou, v hotovosti či stravnými lístkami. Vždy si skontrolujte platobné podmienky jednotlivej reštaurácie, pretože sa líšia.

Obrázok

Aplikácia Bistro.sk

V online donáškovej službe Bistro.sk myslia na to, že objednávanie jedla musí byť jednoduché a dostupné. Už samotný fakt, že nemusíte nikam telefonovať ani klikať medzi desiatkami reštaurácií po jednom, značne uľahčuje život. Bistro však prináša ešte jednu vychytávku modernej doby, a tou je mobilná aplikácia Bistro.sk. Jednoducho si ju nainštalujete do svojho smartfónu a chutné dobroty objednáte online cez mobil. Aplikácia je dostupná zdarma na Android v Google Play aj na iPhone v App Store.

Bistro.sk súťaže a akcie

Internetová donáška Bistro.sk si cení svojich verných klientov. Práve preto v pravidelných intervaloch prináša rôzne výhodné akcie či súťaže, počas ktorých môžete vyhrať hodnotné ceny alebo zľavy na jedlo. Na Bistre často prebiehajú aj rôzne kampane, ako sú Majstrovstvá sveta v hokeji alebo futbalový šampionát, kedy vo vybraných reštauráciách platia výhodné zľavy na jedlo a nápoje. Objednajte si skvelé pochúťky cez Bistro a užívajte si tieto zľavy aj vy.

Súvisiace obchody

ZľavoHit.sk, Lokapetit, Bistro.sk, Sushi time, ZľavaDňa

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa