Ako si zariadiť novú kúpeľnu

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Rekonštruujete kúpeľňu alebo len kupujete nové doplnky? Tak, ako pri všetkých miestnostiach vášho domova, aj v kúpeľni je dôležitý každý detail. Okrem toho, že by ste sa v kúpeľni mali cítiť príjemne, pri jej zariaďovaní hrajú svoju úlohu viaceré faktory. Pozrite sa s nami, ako zariadiť kúpeľňu a ešte aj ušetriť.

Pri zariaďovaní novej kúpeľne dbáme na dizajn a materiály nábytku a doplnkov. Je dobré myslieť aj na to, aby bol priestor zariadený funkčne s ohľadom na veľkosť. Obchody zamerané na vybavenie pre domácnosť a záhradu našťastie ponúkajú rôzne druhy nábytku, vďaka ktorým bude vaša kúpeľňa zodpovedať vašim predstavám a potrebám. S Tipli navyše nákupom každého kúsku môžete ušetriť!

Chcete pri nákupe navyše ušetriť? Využite Tipli.

Stačí, ak sa zaregistrujete na stránku Tipli a nakupujte cez ňu vo svojom obľúbenom obchode. S Tipli získate z každého nákupu časť peňazí späť.

Nakupovať cez Tipli »

Kúpeľňa nie je len miestom očisty, ale aj oázou pokoja, kde môžete nerušene relaxovať. Nezabúdajte preto ani na nábytok a doplnky, ktoré priestor zútulnia. Pri zariaďovaní sa nebojte byť originálni, vyberte si do kúpeľne, napríklad pohodlný gauč alebo zabudujte francúzske okno s výhľadom do záhrady.

kupelne

TIP: Inšpiráciu môžete čerpať z katalógov a letákov o bývaní, ale aj z vlastných skúseností z cestovania. Na Booking.com nájdete stovky možností ubytovaní po celom svete. Zariaďte si kúpeľňu all inclusive.

Zrkadlo nad umývadlo

Zrkadlo nesmie chýbať v žiadnej kúpeľni! Závesné zrkadlo CANCOON/BOOM je nielen estetické, ale aj funkčné. Závesné zrkadlo s poličkami umožňuje odkladanie hygienických potrieb, prípadne ho môžete dozdobiť vázou s kvetinami, ktoré oživia celú miestnosť. Rozmery zrkadla sú 72x57x20 cm, farba je orechová.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena71,90 €
Cena s cashbackom68,93 €
kupelnova zrkadlo
Nakupovať v Sconto nábytok »


skrinka so zrkadlom

Skrinka so zrkadlom

Ak potrebujete viac úložného priestoru, vyberte nad umývadlo skrinku so zrkadlom. Kúpeľňová skrinka SPICE s nadčasovým dizajnom ponúka za troma zrkadlovými dvierkami dostatok úložného priestoru pre vašu kozmetiku. V hornej časti je inštalované LED osvetlenie, takže budete mať dostatok svetla pri hygiene a líčení.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena149,90 €
Cena s cashbackom146,80 €
Nakupovať v Asko nábytok »

Skrinka pod umývadlo

Získajte viac úložného priestoru vďaka skrinke pod umývadlo. Moderná dvojdverová skrinka pod umývadlo ukryje čistiace prostriedky a ďalšie hygienické potreby. Drevotrieska je biela, úchytky a nohy sú v striebornej farbe. Skrinka je dodávaná vrátane plastového chrániča pod umývadlo.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena109,00 €
Cena s cashbackom104,50 €
skrinka pod umyvado
Nakupovať v Sconto nábytok »


regal do kupelne

Regál do kúpeľne

Bambusový regál Bonja zútulní vašu kúpeľňu aj akúkoľvek inú miestnosť v dome. Regál z prírodného materiálu môžete použiť na ukladanie uterákov alebo dekorovať sviečkami či vonnou lampou. Bambus je veľmi ľahký, a tak môžete regál presúvať podľa potreby. Rozmery sú 30x78x33 cm.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena149,9 €
Cena s cashbackom146,8 €
Nakupovať v Asko nábytok »

TIP: Bytový textil dopĺňa kúpeľňu rovnako ako ostatné bytové doplnky. Pri výbere uterákov dbajte nielen na farbu, ale aj na materiál. Nezabudnite ani na pohodlný župan, do ktorého sa môžete po príjemnom kúpeli zabaliť.

Držiak na uteráky

Na čisté aj na použité a vlhké uteráky veľmi dobre poslúži tento držiak na uteráky. Vďaka svojej konštrukcii je veľmi úsporný, čo sa týka priestoru. Materiál je kombinácia bambusu a nerezovej ocele, takže pôsobí aj ako pekný doplnok.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena29,95 €
Cena s cashbackom29,45 €
drziak na uteraky
Nakupovať v Möbelix »


komoda do kupelne

Komoda do kúpeľne

Elegantná biela komoda do kúpeľne sa hodí na zariadenie funkčnej kúpeľne. Do komody môžete odkladať čistiace prostriedky, kozmetické prípravky, ale aj menšiu elektroniku, ako je fén alebo žehlička na vlasy.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena99,90 €
Cena s cashbackom95,77 €
Nakupovať v Sconto nábytok » elektro do kupelne

TIP: Ak si radi spievate v sprche, nemal by vám v kúpeľni chýbať hudobný prehrávač. Vyberte si inteligentné zariadenie, ktoré môžete prepojiť s vaším telefónom a užívajte si hudbu počas kúpeľa či sprchy.

Kôš na bielizeň

Do každej kúpeľne patrí kôš na špinavú bielizeň. Skrinka s košom SABINA je efektívne riešenie, ako kôš nenápadne schovať a zároveň využiť priestor nad košom. Praktická skrinka je z vodeodolného materiálu, ktorý je vhodný do vlhkého prostredia.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena159,00 €
Cena s cashbackom152,43 €
kos na bielizen
Nakupovať v Sconto nábytok »


skrinka nad pracku

Skrinka nad práčku

Rovnako efektívne môžete do svojej kúpeľne zabudovať práčku. Vďaka tejto skrinke bude vaša práčka do prostredia kúpeľne nenápadne zakomponovaná s úložným priestorom vhodným na pracie prostriedky. Skrinka s rozmermi 65x185,3x24,3 cm sa rovnako hodí aj nad toaletu.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena49,90 €
Cena s cashbackom49,08 €

Nakupovať v Möbelix »

TIP: Do domácnosti s viacerými členmi je pri praní bielizne praktickým riešením práčka so sušičkou, ktorá vám ušetrí prácu aj priestor na sušenie. Pozrite si ponuku Okay elektra a vyberte si takú, ktorá sa hodí do vašej kúpeľne.

Kúpeľňová zostava

Ak chcete mať zariadenie kúpeľne v jednotnom štýle ideálnym riešením pre vás je kúpeľňová zostava. Skrinka s umývadlom a závesné zrkadlo nad umývadlo s menšími rozmermi sú vhodné do menšieho priestoru. Viac kúpeľňových zostáv nájdete v ponuke Asko nábytku.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena129,00 €
Cena s cashbackom126,33 €
kupelnovy nabytok
Nakupovať v Asko nábytok »

V obchode Sconto nábytok nájdete zariadenie nielen do vašej kúpeľne, ale do celej domácnosti. Zariaďte si domov podľa svojich predstáv a ušetrite. Okrem cashbacku od Tipli využite vždy aktuálne ponuky obchodov s nábytkom. Na Tipli.sk nájdete aktuálny leták Sconto nábytok a desiatok ďalších obchodov s nábytkom, elektrom a ďalším vybavením.

Súvisiace obchody

Okay, SCONTO nábytok, ASKO NÁBYTOK, Möbelix

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa