Ako vybrať najlepšiu žehličku na vlasy?

Tipy k nákupuMóda  |  Krása a zdravie  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Moderné žehličky na vlasy dokážu s účesom skutočné divy a vybrať si tu správnu pri takej širokej ponuke na trhu môže byť tvrdý oriešok. Ako sa v nich orientovať a ako si vybrať tú najlepšiu na vaše vlasy?

So správnou žehličkou na vlasy dokážete aj doma vykúzliť profesionálny účes ako od kaderníka. Či už túžite po rovných a hladkých vlasoch alebo vlnách, nič nie je nemožné. Žehlička na vlasy by mala tiež zodpovedať vášmu typu vlasov. Pri výbere je dôležité dávať si pozor na povrch doštičiek, ich veľkosť a tvar.

Šetriť pri kúpe tohto nástroja sa neoplatí, pretože riskujete zničené vlasy. Prečo si nedopriať tú najvyššiu kvalitu a zároveň nejaké to euro ušetriť? Využite napríklad Alza zľavový kupón a vyberte si kvalitnú žehličku za skvelú cenu.

Žehličky na vlasy - Iónové alebo Parné?

  • Iónové žehličky na vlasy vyžarujú záporné ióny, ktoré pôsobia proti krepovateniu a elektrizácii vlasov. Uzatvárajú vlasové folikuly a vlasy sú potom viac chránené pred poškodením. Sú výborné pre kučeravé a zkrepované vlasy. Kvalitu za top ceny si môžete dopriať, ak využijete Mall.sk zľavový kupón a vaše vlasy budú vždy nádherné.
  • Parné žehličky na vlasy sú šetrnejšie k vlasovému vláknu a majú ozdravný efekt, preto sú vhodnejšie pre jemné alebo krehké vlasy. Ich nevýhodou je, že sú zvyčajne drahšie, ale ten výsledok za to určite stojí.

Ktorá je tá pravá?

Hľadate lacnú a kvalitnú žehličku na vlasy? Pripravili sme pre vás výber niekoľkých typov žehličiek na vlasy.

Lacná žehlička na vlasy 13,90 €

Žehlička na vlasy Liliana má výborný pomer kvality a ceny. Doštičky sú s keramicko-turmalínovým povrchom. Vďaka funkcii ionizácie zabraňuje poškodeniu vlasov, rýchlo sa zahrieva a má otočný napájací kábel. Pre svoju veľkosť je ideálna aj na cesty a je dodávaná s praktickým cestovným puzdrom. Pokiaľ teda hľadate žehličku, ktorú ľahko zbalite na dovolenku, bude práve táto ideálnou voľbou. V e-shope Vivantis ju zoženiete za 13,90 €. S TIPLI navyše ušetríte 10% z ceny nákupu formou cashbacku.

Žehlička na vlasy Vivantis
Žehlička na vlasy Okay

Zlatá stredná cesta - Žehlička na vlasy Rowenta

Táto žehlička na vlasy Rowenta vyžehlí všetky typy vlasov vďaka plávajúcim žehliacim doskám. Jedinečná kombinácia keratínu a turmalínu dodává vlasom prirodzený lesk. Nahriatie žehličky trvá maximálne minútu a má bezpečnostný uzamykací systém a automatické vypnutie. V Okay Elektro ju kúpite za 25,89 €.

Kvalitná žehlička na vlasy Remington

Úžastné výsledky dosiahnete vďaka výkonnej žehličke na vlasy Remington Keratín Therapy. Jej výhodou je, že zaistí až dvojnásobne väčšiu ochranu vlasov pred poškodením, oproti iným žehličkám. Jej univerzálne použitie pre vyrovnávanie vlasov alebo natáčanie ocení každá žena. Je dodávaná so žiaruvzdorným puzdrom. Žehličku na vlasy REMINGTON Keratin Therapy kúpite v Hej.sk za 41,90 €.

Žehlička na vlasy Remington
Parná žehlička na vlasy

Parná žehlička na vlasy

S parnou žehličkou BaByliss ST395E docielite profesionálne výsledky ako od kaderníka aj u vás doma! Má vysokú účinnosť vyrovnávania vlasov. Je šetrná vďaka nádržke na vodu, ktorá bráni zbytočnému vysúšaniu vlasov. Má tiež plávajúce doštičky a zaťahovací rozčesávaci hrebeň. Pre dokonalé vlasy bez štiepenia a krepovatenia. Cena 71,60 € za túto parnú žehličku na vlasy od Alzy je vyššia, ale výsledky za to stoja!

Najlepšiu cenu získate vďaka Tipli

Uvažujete o kúpe žehličky na vlasy? Zaujala vás naša ponuka? Tie najlepšie ceny dosiahnete, ak využijete Tipli casback a zľavové kupóny.

Kúpiť žehličku na vlasy lacnejšie

Ošetrovanie zaťažených vlasov

Vlasy vystavované častému žehleniu alebo iným teplotným šokom je potrebné ošetrovať a vyživovať. Základom je kvalitná starostlivosť o vlasy a nemali by sme na to zabúdať. Prípravky na vlasy a vlasovú kozmetiku pre zdravšie vlasy ponúka napríklad Notino.

Vaše vlasy si zaslúžia tú najlepšiu starostlivosť. Len s ňou budú ozajstnou korunou krásy. Doprajte im kvalitné produkty od overených značiek a vaše vlasy budú vždy zdravé a krásne. Využite Notino zľavový kód a ušetrite pri nákupoch.

olej na vlasy Matrix Biolage Exquisite

Luxusný olej na vlasy Matrix Biolage Exquisite hĺbkovo vyživí vaše poškodené a nepoddajné vlasy. Dokáže eliminovať krepovatenie vlasov a zaceľuje rozštiepené končeky. Cena 7,50 €.

šampón L'Oréal Professionnel Série Expert

Unikátny šampón L'Oréal Professionnel Séria Expert sa dokonale postará o poškodené vlasy, intenzívne ich vyživuje a regeneruje. Navyše bojuje proti vysúšaniu vlasov. Cena od 7,10 €.

 Obnovujúca maska s kaviárom Kallos KJMN

Obnovujúca maska na vlasy s kaviárom Kallos KJMN má regeneračné účinky. Kaviár obsahuje vitamíny, minerálne látky a cenné bielkoviny potrebné pre hĺbkovú regeneráciu. Cena 2,50 €.

Tip: K dokonalosti celkového vzhľadu a zmyselnej ženskosti nesmie chýbať žiadnej žene parfum od Notino.

Nakupujte s Tipli lacnejšie

S Tipli nakúpite z vášho obľúbeného obchodu lacnejšie. Stačí využiť cashback alebo Tipli zľavové kupóny.

  • Hej.sk – Nájdete tu všetok tovar, aký si len viete predstaviť. Elektroniku, drogériu aj oblečenie i žehličky na vlasy.
  • Vivantis – Všetko v jednom nákupe, od kabelky a maskary po vlasové doplnky.
  • Notino – Odborník na parfumy a kozmetiku vrátane vlasových prípravkov.
Dalšie obchody

Súvisiace obchody

More zliav, Okay, Hej.sk, Electronic-star.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa