Amazon - milióny výrobkov za nízke ceny čakajú len na vás!

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Amazon je súčasne najväčším celosvetovým e-shopom. Jeho ponuka je široká a každý zákazník si nájde niečo pre seba. Amazon ponúka bezkonkurenčne nízke ceny a vysokú kvalitu ponúkaných tovarov. Ponúka toho ale oveľa viac. Vďaka Amazonu môžete počúvať vašu obľúbenú hudbu alebo sledovať filmové novinky!

Amazon ponúka nesmierne široký sortiment výrobkov. Bez ohľadu na to, či hľadáte veci nové alebo používané, všetko nájdete na tomto obrovskom e-shope. Amazon má najnižšie ceny na trhu, takže sa vám nákup vždy oplatí. Tovar je k nám posielaný z Nemecka, Anglicka alebo USA.

Ako nakupovať na Amazon.de?

Napriek tomu, že Amazon pôsobí aj na Slovensku, oficiálne stránky pre Slovensko sú nemecké. Znamená to, že pri hľadaní výrazu amazon, budete presmerovaní na amazon.de.

1) Ako sa zaregistrovať na Amazon?

Pre uskutočnenie nákupu na Amazon je potrebé sa najprv registrovať. K registrácii je potrea vyplniť len niekoľko soobných údajov. Následne vám bud ezaslaný potvrdzovací e-mail, ktorým potvrdíte prihlásenie. S overeným účtom potom môžete začať nakupovať.

TIP: Bojujete s angličtinou? Máme pre vás dobrú správu - Amazon je po česky! Nastavte si češtinu a využívajte Amazon naplno.

Potom už môžete pohodlne nakupovať! Registrácia je platná pre všetky e-shopy amazonu ako amazon.com, tak aj amazon.uk a amazon.de.

Amazon nákup

Amazon si môžete stiahnuť do mobilu ako mobilnú aplikáciu, vďaka nej budete mať o svojich nákupoch kedykoľvek prehľad.

2) Nákup na Amazone

Tovar na e-shope môžete vyhľadávať pomocou lupy alebo podľa kategórií. Dostupný je tovar rôzneho druhu. Na Amazone nájdete nový aj použitý tovar. Pri nákupe ale môžete ušetriť ešte viac! Sledujte Amazon zľavy a nenechajte si ujsť žiadnu akciu. Pred dokončením objednávky sa čiastka prepočíta. Objednávku dokončíte po tom ako vyberiete spôsob platby a prípadného doručenia, ak predajca túto možnosť ponúka.

Amazon nákup Nakupovať na Amazon »

Amazon Prime a jeho výhody

Pre stálych zákazníkov je pripravený program Amazon Prime. Ak nakupujete na Amazone pravidelne, členstvo Prime je pre vás ako stvorené. Prináša so sebou množstvo výhod

  • Doprava zdarma - rychlé doručenie do dvoch dní
  • Neobmedzené počúvanie hudby- sťahovanie pesničiek zdarma
  • Prime Video - sledovanie a sťahovanie filmových noviniek a seriálov zdarma
  • Exkluzivné zľavy - ako člen budete mať prístup ku zľavám a zvýhodneným cenám
  • E-knihy pre čítačky Kindle - viac ako tisíc elektronických kníh na stiahnutie zdarma
  • Neobmedzené ukladanie fotografií - zálohujte si svoje fotografie zdarma v aplikácii a pozrite si ich na všetkých svojich zariadeniach
Amazon prime

Amazon Prime vás bude mesačne stáť 12,99 dolárov alebo 99 dolárov ročne. Ako Prime člen máte zdarma dopravu do dvoch dní a môžete neobmedzene počúvať hudbu, ukladať fotografie alebo púšťať videa.

Amazon a jeho vývoj

Amazon bol založený v roku 1994. Vďaka tomu je najstarším a dnes aj najväčším internetovým obchodom. Amazon patrí americkej spoločnosti Amazon.com.

Tento obchod je naozaj unikátom medzi internetovými obchodmi. Vyrába tovar pod svojou značkou a takisto kupuje iné obchody. Tým sa jeho ročný zisk pohybuje okolo 7 miliárd dolárov. Na Amazone je mnoho príležitostí aj pre maloobchodníkov.

Do Európy sa Amazon dostal v roku 2011. Amazon sa onedlho potom objavil aj v našich končinách a v Seredi bolo vytvorené prvé distribučné centrum. Ak by ste chceli pracovať z domu na Amazonu, pozrite sa na portáli Jooble.

Amazon distribučné centrum

Amazon má svoje distribučné centrá takmer po celom svete a neustále sa rozrastá.

Chcete nakupovať výhodne podobne ako na Amazone a ušetriť pri tom?Pre zobrazenie textu sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa