Aplikácia AliExpress: Čo vie a je možné uplatniť cashback?

Tipy k nákupuNávody na AliExpress.com  |  Návody 10. 11. 2021

Ako si spríjemniť nakupovanie na AliExpress ešte viac? Stiahnite si aplikáciu AliExpress do svojho mobilného telefónu. Jednoduchá orientácia, milióny produktov za výhodné ceny a prístup k exkluzívnym zľavám a zľavovým kupónom vás iste presvedčí! ;-)

AliExpress App je k dispozícii pre operačné systémy iOS (iPhone) aj android (Samsung, Huawei, Lenovo apod.). Pri telefónoch s operačným systémom android nájdete aplikáciu v Obchod Play. Do vyhľadávacej roletky zadajte kľúčové slová “AliExpress App” a následne sťahujete ako každú inú aplikáciu (kliknete na tlačidlo inštalovať). Aplikáciu AliExpress pre iPhone nájdete v Apple store. Pri vyhľadávaní a sťahovaní postupujete rovnako ako v prípade androidu.

AliExpress v mobile

Nakupovanie nikdy nebolo tak jednoduché! Milióny produktov, tisícky predajcov a exkluzívne zľavové kupóny k dispozícii na jednom mieste. V mobilnej aplikácii AliExpress môžete tovar vyhľadať a zakúpiť do niekoľkých minút.

Jedinou nevýhodou je, že mobilná aplikácia AliExpress v slovenčine neexistuje. Pomôcť si môžete tým, že si jednotlivé výrazy budete prekladať napríklad v prekladači google. Ak je to pre vás priveľká otrava, nakupujte tovar cez webovú stránku ako doteraz, pričom si zvolíte AliExpress slovensky.

Kde nájdem v aplikácii AliExpress zľavové kupóny?

Zľavové kupóny a zľavy nemusíte vôbec hľadať, prídu za vami! Stačí si v aplikácii AliExpress nastaviť, o aké informácie máte záujem.

aplikácia ali

Najskôr kliknite na tri vodorovné čiary hore naľavo, následne na tlačidlo settings (nastavenia) a ďalej Notification settings (nastavenie notifikácií). V nich si nastavíte, ktoré upozornenia AliExpress vás zaujímajú a chcete ich dostávať. Informácie o zľavových ponukách tak získate ako prví. :-)

Prečo nakupovať cez AliExpress aplikáciu?

Existuje nespočetné množstvo dôvodov, prečo si nakupovanie cez mobilnú aplikáciu AliExpress zamilujete.

  • Výber z miliónov unikátnych produktov.
  • Jednoduché vyhľadávanie.
  • Exkluzívne kupóny a zľavy.
  • Flash & super deals. (Čo sú to Flash deals AliExpress?)
  • Doprava zadarmo na väčšinu produktov.
  • Možnosť sledovania zásielky a automatické notifikácie o jej odoslaní a doručení.
  • Ochrana kupujúceho.
  • Bezpečné platby online.
  • Personalizovaný výber produktov špeciálne pre vás.
  • Pri príležitosť AliExpress Day hrajte až do 11.11.2017 v aplikácii hry o mince a kupóny!

Aplikácia AliExpress a cashback

Peniaze späť na účet z nákupu sa vám pripočítajú aj pri nákupe cez mobilnú aplikáciu AliExpress. Jediné, čo pre to musíte urobiť je prekliknúť sa cez Tipli. Pri prekliku sa vám v telefóne zobrazí možnosť, či chcete ďalej pokračovať do AliExpress aplikácie alebo na webovú stránku AliExpress. V tomto výbere zvoľte aplikáciu.

POZOR: Ak aplikáciu otvoríte po tom, ako ste v Tipli zvolili webovú stránku AliExpress, systém preklik nezaznamená a odmena vám tak nebude môcť byť pripísaná.

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa