Astratex podprsenky na každú príležitosť

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Podprsenka musí sedieť ako uliata. Hneď, ako sa ramienka zarezávajú, košíčky sú veľmi tesné alebo po sebe podprsenka zanechává otlačené pruhy na koži, niečo nie je správne. Vyberte si správnu veľkosť a typ spodného prádla s Astratex!

Chcete si zaobstarať na Astratex.sk podprsenku, ale nepoznáte svoju veľkost? Pred výberom by ste sa mali premerať a nevyberať metódou pokus-omyl. Nezabudnite tiež, že rôzne značky môžu mať trochu odlišné číslovanie veľkostí.

Táto aplikácia Astratex vám pomôže určiť správnu veľkost podprsenky počas minútky. Astratex podprsenky sú starostlivo šité, ale ak budete mať nesprávnu veľkost, nebudú sedieť pohodlne.

Na Astratex nájdete podprsenky pre každú príležitosť - od romantického rande cez deň strávený v kancelárii až po čas trávený v posilovni. Vybrali sme pre vás tie naj!

Podprsenky pre kojacie ženy

Keď sa tešíte z nového prírastku do rodiny, máte na starosti plno vecí. Nákupu novej podprsenky sa ale nevyhnete, pretože prsia v priebehu tehotenstva prechádzajú množstvom zmien. Preto nezabúdajte na svoje pohodlie, ktoré vám dopraje práve kojacia podprsenka.

kojící podprsenky

Podprsenka Nancy (31,99 €), Podprsenka Adelita (31,99 €), Podprsenka Rosalia (31,99 €), Podprsenka Letizia (32,99 €)

Športové podprsenky

Šport môže byť pre prsia utrpenie - zvlášť ak k vám príroda bola štedrá. Dbajte na výber pevnej športovej podprsenky, ktorá vám umožní hýbať sa bezbolestne a pohodlne. Nezabúdajte ani na to, že sa spotíte, a preto by podprsenka mala byť priedušná.

sportovní podprsenky

Podprsenka Shock Absorber (62,99 €), Podprsenka Cindy (33,99 €), Športová podprsenka 72,99 €), Podprsenka Shock Absorber (62,99 €)

Push-up podprsenky

Potrebujete pekne vytvarovať a zväčšiť objem poprsia do niektorých šiat alebo trička? Skúste push-upku! Urobí svoje kúzlo aj v prípade, že sa chcete príťažlivo obliecť pre svoju lásku – skombinujte ju s odpovedajúcim Astratex prádlom a budete neodolateľná.

push-up podprsenky

Podrsenka Debbie Push-UP (27,99 €), Podprsenka Vestia (23,99 €), Podprsenka Isabell (35,99 €), Podprsenka Gossard (70,99 €)

Podprsenky bez výztuže

Ak ste s tvarom a veľkosťou svojho poprsia spokojná, máte vyhraté. Podprsenky bez výztuže vyzerajú skvelo a sú aj pohodlné.

podprsenky bez výztuže

Podprsenka Jeanne (25,49 €), Podprsenka Susanne (30,99 €), Podprsenka Naomi (32,24 €), Podprsenka Daniela (16,49 €)

Podprsenky bez kostíc

Astratex podprsenky bez kostíc sú ideálne, ak vám kostice nie sú pohodlné alebo vás tlačia. Pekne držia tvar a omnoho lepšie sa prispôsobia tvaru vášho tela.

Podprsenky bez kostic

Podprsenka Gossard (45,74 €), Podprsenka Roxanne (21,74 €), Podprsenka Clyte (26,69 €), Podprsenka Wonderbra (45,99 €)

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa