Avon pre krajšie ženy a lepšiu spoločnosť

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Avon je kozmetická spoločnosť, ktorá sa stará nielen o krásu všetkých žien, ale aj o ich lepšie postavenie v spoločnosti a podmienky života a zdravia. Vďaka svojim projektom šíri osvetu za zdravé prsia a chráni ženy proti domácemu násiliu. Avon fandí ženám a ponúka im kvalitnú dekoratívnu kozmetiku za výborné ceny.

Avon už 130 rokov robí ženy krásne, nezávislé a stará sa o ich zdravie. Všetko, čo potrebujete k vašej kráse nájdete na jednom mieste. Kedykoľvek a kdekoľvek, 24 hodín denne a 7 dní v týždni. Make up, vône, starostlivosť o pleť, telo, vlasy, módne doplnky, tašky a kabelky.

Kozmetická spoločnosť Avon toho však ponúka ešte viac. Ako by sa vám páčilo, keby ste sa rozmaznávali a dopriali si wellness v pohodlí svojho domova? Alebo hľadáte vhodný kozmetický darček pre svojho muža, priateľa alebo otca? Prelistujte si Avon katalóg a vyberajte produkty v akcii pre seba a vašich blízkych.

Avon kozmetika

Avon Cosmetics je poprednou celosvetovou kozmetickou spoločnosťou, ktorej filozofia stojí na 3 pilieroch: Krása, Nezávislosť, Zdravie. Krásnou môžete byť vďaka širokej ponuke dekoratívnej kozmetiky, starostlivosti o pleť, vlasy a telo. Nezávislou sa stanete, ak vstúpite do Sveta krásy Avon, ktorá vám ponúka možnosť pracovať nezávisle a využívať všetky výhody Avon poradkyne. Zdravie môžete podporiť vďaka viacerým Avon projektom, ako napríklad pochodom za zdravé prsia.

Dara Rolins

Dara Rolins v spolupráci s Avon predstavila kozmetické novinky.

Avon a Dara Rolins

Avon má vo svojej ponuke viaceré skvelé produkty. V roku 2018 predstavili novinky v spolupráci so známou speváčkou Darou Rolins. Táto inšpiratívna žena prepožičala svoje meno vybraným produktom Avonu a delí sa o svoje skúsenosti. Rozhodne by ste mali vyskúšať Toaletný Parfum Avon Luck Limitless for Her alebo metalické laky na nechty Avon Gel finish. K obľúbeným produktom Avon patrí aj zhusťujúca špirála Super Shock, ktorá dodá riasam objem a oddelí riasy jedným ťahom a čistiaca emulzia na farbené vlasy Advance Techniques. Pôsobí ako intenzívne regeneračné sérum a umožňuje lepšie rozčesávanie.

TIP: Chcete mať aj vy krásnu pleť ako slávne hviezdy? Vyskúšajte prírodnú kozmetiku Yves Rocher a vaša pleť bude žiariť.

Avon Lady

Avon ponúka vlastný rozvoj ženám, ktoré túžia osamostatniť sa, pracovať z domu a byť vlastnými šéfkami. Vďaka Avon si môžu riadiť svoj čas a zarábať tak, ako im to vyhovuje. Rozmýšľali ste aj vy nad takouto možnosťou? Staňte sa Avon Lady alebo Gentleman a zarábajte! Avon Lady sa môžete stať, ak chcete nakupovať iba pre seba, využívať skvelé produkty a mnoho výhod. Stačí na to Avon prihlásenie. Tak neváhajte a vstúpte do sveta farieb, vôni a neobmedzených možností Avonu.

Avon lady

Avon lady alebo gentleman sa môže stať ktokoľvek. Stačí sa registrovať.

Avon katalóg

Avon verí v kúzlo energie medzi ženami, v sile podanej ženskej ruky a zdieľanie radosti navzájom. Spravte si aj vy s vašimi kamarátkami dámsky večer a prelistujte si online Avon katalóg. Vyberajte tie najlepšie produkty: krémy, masky na tvár či dekoratívnu kozmetiku. Nalíčte sa a vymieňajte si skúsenosti medzi sebou. Len tak zistíte, čo je pre vás to najlepšie. Avon vám je vždy na pomoci a predkladá vám stále najnovšie novinky z kozmetického priemyslu.

TIP: Nezabudnite poďakovať vašej mamičke za všetko, čo pre vás robí, nielen na Deň matiek, ale aj po celý rok a potešte ju malých kozmetickým darčekom.

Avon kontakt

Avon Cosmetics, s.r.o. má síslo na Vajnorskej 100/A v Bratislave. V prípade akýchkoľvek otázok, či už kvôli získaniu informácií o produktoch alebo o možnosti stať sa Avon Lady, kontaktujete klientsky servis každý pracovný deň od 8:00 do 20:00 hod.

  • Telefón: +421 249 110 075
  • Mobil: +421 907 988 547

Avon pochod

S kamarátmi si môžete zájsť aj na každoročný Avon pochod za zdravé prsia. V roku 2018 sa konal v areáli Bratislavského hradu. Počas dňa nechýbal bohatý program pre deti aj dospelých. Jedenásty ročník Avon Pochodu sa uskutoční 8.6. 2019. Každý rok ho podporujú aj známe osobnosti slovenského spoločenského života. Patria medzi ne Alena Heribanová, Jana Kirshner, Ada Straková, hana Rapantová, Beáta Dubasová, Maroš Kramár, Roman Juraško a mnoho ďalších.

Radi nakupujete výhodne?

Viete o tom, že s Tipli systémom dostanete z každého nákupu peniaze späť? Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu na stránke Tipli a my vám pripíšeme cashback odmenu na váš účet po každom nákupe.

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

Vivantis, ELNINO.SK, Notino, BioCare, BIOnatural

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa