Balíme na POZNÁVACIU dovolenku

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie  |  DEŇ MATIEK 10. 11. 2021

Neznáme miesta a neprebádané kúty. Akonáhle sa povie dovolenka, vybavia sa vám potulky po uličkách svetoznámych miest, ochutnávanie všelijakých dobrôt a trénovanie cudzieho jazyka? Vieme, čo by vám vo výbave rozhodne nemalo chýbať – balíme kufre na poznávaciu dovolenku!

Čím viac nových poznatkov o navštívenom mieste, tým lepšie. Letnú dovolenku si ani neviete predstaviť preležanú nečinne na pláži? Pomôžeme vám zbaliť si všetko, čo potrebujete na poznávaciu dovolenku!

Cestovateľský sprievodca

Balíme na POZNÁVACÍ dovolenou 1

Skôr ako sa niekam vydáte, pozisťujte si, čo zaujímavé tam môžete vidieť a navštíviť – aby ste náhodou neprišli o nejakú pecku! Čo na danom mieste ochutnať, a kde objaviť najzaujímavejší park alebo architektúru? Zaobstarajte si turistického sprievodcu, nech viete, čo na novom mieste stojí za návštevu.

Kúpiť na Market24

Kvalitný fotoaparát

Balíme na POZNÁVACÍ dovolenou 2

Foťák síce dnes všetci máme v mobilnom telefóne, ale klasickému fotoaparátu sa v horších podmienkach mobil nikdy nevyrovná. Krásne nočné fotky alebo akčné snímky urobíte jedine s poriadnym foťákom. Neviete, ako vybrať správny fotoaparát? Vyskúšajte kurz fotografovania a naučte sa robiť fotografie na úrovni profesionálov!

Kúpiť na Okay.sk

Poriadna obuv

Balíme na POZNÁVACÍ dovolenou 3

Počítajte s tým, že sa veľa nachodíte. Nepohodlnú obuv teda radšej nechajte doma a vsaďte na kvalitné outdoorové topánky (aj keď nebudete chodiť po náročnom teréne). Ak totiž máte zlé topánky, spravidla to poznáte po 5 kilometroch chôdze. A to pri prechádzaní sa mestom ujdete ako nič.

Kúpiť na inSPORTline

Cestovateľský deník

Balíme na POZNÁVACÍ dovolenou 4

K cestovateľským denníkom sa budete radi vracať aj po rokoc. Prečo desať minút pred spaním po zaujímavom dni nevenovať krátkemu zápisu dojmov a zážitkov? Poznamenajte si, čo vás okúzlilo a prekvapilo a buďte si istí, že aj za dvadsať rokov si to radi prečítate.

Kúpiť na Market24

Pevný batoh

Balíme na POZNÁVACÍ dovolenou 5

Budete pri sebe potrebovať množstvo vecí, keď z hotelu vyrazíte za dobrodružstvom na celý deň. Peňaženku, dáždnik, niečo na zahryznutie, fľašku s vodou, fotoaparát a ďalšie nevyhnutnosti. Kam s tým všetkým? Investujte do priestorného batohu. Nebude vám prekážať a všetko budete mať stále pri sebe.

Kúpiť na Adam Sport

Praktický kufor

Na romantickú dovolenku sa balí jedna radosť, ale keď chcete spoznávať nové miesta, mali by ste počítať s neočakávanými situáciami a byť na nich pripravení. Len si predstavíte, koľko toho musíte zabaliť a je vám nevoľno? Bez obáv, pomôžeme vám nájsť kufor, do ktorého sa všetko vojde a bez problému s ním zvládnete aj limity v lietadle – poradíme vám, ako vybrať kufre a cestovné tašky!

Sbalte se na cesty - vybíráme zavazadla 4 Kúpiť na Hej.sk

Súvisiace obchody

Okay, Hej.sk, inSPORTline, Market24.sk, Adam Sport

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa