Bez čoho sa pri vode nezaobídete?

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Poznáte v lete príjemnejší pocit, ako sa v tej neznesiteľnej horúčave osviežiť v studenej vode? My teda nie! A je jedno či práve vyrazíte na mestké kúpalisko, blízke jazero, alebo vysnívanú dovolenku pri mori.

Iste niekam k vode chodíte každý rok a poviete si, že ste v balení zbehlí. Predsa však v zhone a horúcom počasí môžete zabudnúť na niečo podstatné. Aby ste si pobyt pri vode užili bez problémov a zbytočných starostí, prinášame zoznam najdôležitejších vecí, ktoré vám v batožine nemôžu chýbať.

Plavky

Správne padnúce plavky sú základ! Ak neviete, ktoré sú pre vašu postavu vhodné, zistíte to v našom článku Plavky podľa typu postavy. Zakryte drobné nedostatky, zvýraznite prednosti a na pláži z vás nebudú môcť spustiť oči.

Bez čoho sa na vode nezaobídete?

Dorina plavková podprsenka (teraz za 16,90 €, Answear.sk), Bikini s kosticami (16,99 €, Bonprix), Oranžové dvojdielne plavky (29,95 €, ZOOT), Pánske plavky Burton (17,95 €, ZOOT),

Letné šaty

Na pobyt k vode nemôžu chýbať Letné šaty! Ideálne na prechádzku po pláži alebo romantickú večeru s priateľom, či kamarátkami. Na výber máte naozaj obrovské množstvo - šaty s volánimky, potlačou, maxišaty, minišaty. Zistite, ktoré vám padnú najviac! :-)

Bez čoho sa na vode nezaobídete?

Džersejové šaty s asymetrickým lemom (21,99 €, Bonprix), Oranžové kvetové šaty (teraz za 52,45 €, ZOOT), Tmavomodré maxi šaty (44,45 €, ZOOT), Úpletové čipkované šaty (34,99 €, Bonprix),

Slnečné okuliare

Nezáleží na tom, či ste na dovolenke pri mori, alebo na kúpalisku na Slovensku - slnko je v lete naozaj silné a treba sa pred ním chrániť. Vyberte si slnečné okuliare s dostatočne vysokým filtrom. Navyše sú slnečné okuliare často skvelým doplnkom vášho outfitu.

Bez čoho sa na vode nezaobídete?

Slnečné okuliare Pieces Nea (16,96 €, ZOOT), Vogue (68 €, Eyerim), Ray Ban (75 €, Eyerim),

Šiltovka, klobúk

Naša hlava je na slnečné lúče veľmi citlivá. Vyhnite sa nepríjemnému úpalu a prikryte si ju šiltovkou, klobúkom alebo štýlovou šatkou. Nie len že chráni, je skvelá aj ako módny doplnok.

Bez čoho sa na vode nezaobídete?

Slamený klobúk (9 €, AliExpress), ”Dobrá” Unisex šiltovka (18,95 €, ZOOT), Slamený klobúk(7,99 €, Bonprix),

Léhatko

Na piesočnatej pláži máte piesok snáď všade, na kamienkoch sa zase neleží najpríjemnejšie. Vezmite si so sebou lehátko na opaľovanie a postarajte sa o svoje dokonalé pohodlie.

Bez čoho sa na vode nezaobídete?

Plážová rohož (10,99 €, 4home), Lehátko Happy Green (25,50 €, Hej.sk), Plážová podložka (5,10 €, Hej.sk),

Všetko potrebné máte zbalené a teraz už len hor sa na pláž! Chystáte sa tento rok niekam do zahraničia? Alebo dáte prednosť krásam nášho Slovenska? Podeľte sa s nami o svoje plány v diskusii.

Súvisiace obchody

Answear, Bonprix, ZOOT, Hej.sk, 4home, AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa