Biele tričko - základný kúsok každého šatníku

Tipy k nákupuMóda  |  Krása a zdravie  |  Ako nakupovať s Tipli  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Biele tričko je jeden zo základných kúskov, ktoré by sa mali nachádzať v každom šatníku. Basic kúsky nikdy nevyjdú z módy a nikdy nesklamú. Ak neviete, čo na seba, stavte na biele basic tričko a máte z polovice vyhrané. Aj s týmto jednoduchým kúskom získate dokonalý outfit, stačí ho vhodne dopasovať.

Veľké módne časopisy a domy sa každoročne predbiehajú v tom, kto ohlási nové módne trendy pre nadchádzajúcu sezónu skôr. Nemusíte však sledovať módnu políciu, aby ste boli trendy aj vy. Stačí použiť tie správne kúsky. Čisto biele tričko je nestarnúca klasika v móde a vo vašom šatníku by malo mať čestné miesto.

Biele tričko je jedným zo základných kúskov, s ktorými zaručene nešľapnete vedľa. Ste nohavicový typ alebo nosíte sukňu v zime i v lete? Preferujete elegantný štýl alebo vyhľadávate módne výstrelky? Dámske tričko bielej farby sa hodí ku každému štýlu a skoro na každú príležitosť. Možností, ako ho nosiť je naozaj veľa, my vám zopár z nich prinášame.

biele tričko

Chcete pri nákupe navyše ušetriť? Využite Tipli.

Stačí ak sa zaregistrujete na stránku Tipli a nakupujte cez ňu vo svojom obľúbenom obchode. S Tpli získate z každého nákupu časť peňazí späť.

Nakupovať cez Tipli »

Biele tričko a džínsy - základ šatníku

Biele tričko a džínsy, sú vlastne základ šatníku na druhú, pretože džínsy rovnako ako biele tričko, by vo vašom šatníku chýbať nemali. Dajú sa skombinovať spolu aj samostatne do akéhokoľvek štýlu a na akúkoľvek príležitosť. Ak neviete, čo na seba, vytiahnite biele tričko a svoje obľúbené džínsy. Tento ultra základný outfit je natoľko modelovateľný, že ho môžete prispôsobiť takmer každej príležitosti.

biele tričko

Niekedy je menej viac, a to platí aj pri tejto kombinácii s džínsami. Úplne postačí, ak k nej obujete pohodlné topánky a vezmete crossbody kabelku a môžete vyraziť na obed do mesta. Ak Vás čaká poloformálne stretnutie, k bielemu tričku s džínsami zvoľte elegantný kabát alebo sako, opätky a listovú kabelku. Tričko s džínsami neurazí ani na menšej oslave, pretože na čisto bielom podklade sa bude krásne vynímať výrazný šperk zladený so slávnostným líčením.

Kúpiť džínsy »

Elegantnejšia verzia - na rande aj do práce

Biele tričko je správna voľba aj v prípade, keď si obliekate sukňu. A dopasovať ho môžete k akémukoľvek štýlu. Biele basic tričko sa skvelo hodí k dlhej plážovej sukni rovnako, ako k mini džínsovej. Opäť platí, že ak outfit vhodne doladíte, tričko bielej farby môžete obliecť so sukňou takmer na akúkoľvek príležitosť.

biele tričko

K bielemu tričku môžete obliecť akýkoľvek typ a strih sukne. Tým, že je tričko čisto bielej farby a bez vzoru, si ho môžete dovoliť kombinovať s výraznou sukňou. Môžete zachovať minimalistický look a kombinovať maxi sukňu alebo zvoliť extravagantný kúsok, na ktorý sa už tešíte, kedy sa v ňom ukážete. Nič nepokazíte ani vtedy, keď bielym tričkom doplníte elegantný sukňový kostým do práce. Veľký výber bielych tričiek aj sukní nájdete napríklad na Bonprix.

Kúpiť sukňu »

Biele tričko so šortkami

Nebojte sa odhaliť kožu a obliecť sexi šortky. Klasika sú džínsové šortky, ale sexi kraťasy môžu mať množstvo variácií, farieb a štýlov. Môžu byť zdobené čipkou a rôznymi aplikáciami. A čo iné, ako čisto biele tričko, sa hodí ku štýlovým šortkám! Výhodou je práve jednofarebnosť a jednoduchosť tohto oblečenia, a tak môžete siahnuť po výraznejšom kuse kraťasov.

biele tričko

Jedným z hitov tejto sezóny sú kraťasy nad kolená. Pokiaľ sa na to necítite, nemusíte naťahovať kratučké šortky. Vyskúšajte kraťasy strednej dĺžky, napríklad z koženkového materiálu, dopasujte biele tričko, sako a vkusnú kabelku, prípadne decentné doplnky a máte outfit, ktorý je sexi a zároveň elegantný!

Kúpiť šortky »

Biele tričko vždy inak

Okrem toho, že biele tričko je kombinovateľné s takmer každým kusom odevu, aj samotné tričko môžete variovať a nosiť vždy inak. Oživiť ho môžete napríklad vyhrnutím rukávov. Pokiaľ nebudete mať na tričku ďalšiu vrstvu, založte si krátky rukáv na dvakrát a získate šmrncovný top. V iný deň môžete urobiť na tričku uzol, a to buď na stred alebo na stranu. Rovnako sa môžete vyhrať s tým, ako tričko zastrčiť. Niekedy sa vám hodí tričko zastrčené celé, niekedy môžete nechať vonku len časť, čím získate ležérny look.

biele tričko

TIP Tipli: Ako univerzálny kus outfitu funguje dobre aj oversize tričko bielej farby. To sa hodí najmä k nohaviciam, ale zaujímavý výsledok získate práve jeho variovaním.

Nielen biele tričká s cashbackom

Nakupujte v partnerských obchodoch Tipli a ušetrite s každým nákupom. Pozrite sa, kde nakúpite s cashbackom oblečenie, ale aj topánky a doplnky:

  • BonPrix - oblečenie s cashbackom až 4,5 %.
  • Answear.sk - štýlové oblečenie a topánky s cashbackom 4 %.
  • Orsay - elegantné ženské oblečenie s cashbackom až 2,5 %.
  • ZOOT - oblečenie a doplnky s cashbackom 1,5 %.

Súvisiace obchody

Answear, Bonprix, ZOOT, Orsay, UrbanStore.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa