Black Friday a ďalšie akcie na Mall

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Dni Marianne  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

Počas najrôznejších výpredajov sa nakupuje jedna radosť! Ako to s pravidelnými akciami má jeden z najväčších internetových obchodov na Slovensku, Mall.sk?

Zľava tu, zľava tam – zľavy, kam sa pozrieme! Nech už sa človek prechádza nákupnými galériami alebo pokukuje po tovare na internete, najrôznejšie výpredaje na neho kričia zo všetkých strán. Aké výpredaje môžete nájsť v jednej z najobľúbenejších slovenských nákupných galérií, Mall.sk?

Čo je to Black Friday?

Tradícia Čierneho piatku siaha do USA a Kanady a tradične pripadá na prvý deň po Vďakyvzdaní, kedy pomyselne začína predvianočná nákupná horúčka Názov akcie odkazuje k výraznému poklesu cien na burze počas svetovej krízy v roku 1929. Prvý Black Friday u nás oslávila spoločnosť Apple, a to v roku 2011.

Black Friday a ďalšie akcie na Mall

Black Friday na Mall

Najväčší nákupný sviatok na svete je najčastejšie spojovaný s obrovskými predvianočnými výpredajmi. Mall Čierny Piatok pochopiteľne slávi tiež – a to pokojne aj niekoľkokrát do roka, napriek tomu, že ten pôvodný sa koná vždy ku koncu novembra. Na čo sa počas Black Friday na Mall môžete tešiť? Na zľavy až 80 % na všetko možné od elektroniky cez domáce spotrebiče až po záhradné vybavenie.

Kompletný zoznam zliav tohtoročného ročníku

Prešvihli ste Black friday 2017? Nezúfajte! Black Friday prichádza tento rok a my pre vás máme kompletný zoznam všetkých obchodov, ktoré ponúkajú zľavy! Pozrite na Black Friday 2018.

Zobraziť zľavy Black Friday 2018 »

Príležitostné akcie Mall.sk & zľavové kupóny

Black Friday však zďaleka nie je jedinou akciou, ktorou Mall svojich zákazníkov teší. Keď budete sledovať hlavnú stránku, vždy vás tu prekvapí nejaký výpredaj – práve teraz napríklad prebiehajú Letné výpredaje so zľavami až 60 % na potreby do domácnosti a záhrady a až 70% zľavy na letné oblečenie. Akcie Mall.sk sa menia každú chvíľku, tak nech vám neunikne tá pre vás ako stvorená ;-) Každú chvíľu si môžete užiť dopravu zadarmo a zľavy na elektroniku alebo domáce potreby. A navyše sa na najrôznejšie zľavy môžete tešiť aj počas významných sviatkov, ako je Veľká noc, Deň matiek alebo MDŽ.

Black Friday a ďalšie akcie na Mall

Akcie Mall.sk

Mall si nenechá ujsť jedinú príležitosť niečo osláviť - Valentín, Deň otcov, vysvedčenie aj Vianoce. Hneď, ako sa v kalendári objaví nejaká vhodná udalosť, môžete sa takmer spoľahnúť, že Mall.sk vyhlási nejaký výpredaj.

Zľavový kupón Mall.sk

A nezabudnite ani na zľavové kupóny Mall, ktoré vám na Tipli ponúkame – nájdete ich priamo v profile obchodu a v kompletnom výpise práve prebiehajúcich zliav v ľavom dolnom rohu stránok. To znamená, že spolu s našim cashbackom dostanete zľavu rovno dvakrát! Stačí ich kód skopírovať a vložiť do príslušného okienka v nákupnom košíku.

Súvisiace obchody

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa