Black Friday Slovensko 2017 sprievodca

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Black Friday  |  DOUBLE CASHBACK  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

Nákupné šialenstvo s názvom Čierny piatok k nám zavítalo z USA a Kanady. Tradične odštartuje prvý deň po Vďakyvzdaní, kedy pomyselne začína predvianočná nákupná horúčka. Vrhnite sa nákupy v obľúbených obchodoch za výrazne nízke ceny!

Počas Čierneho piatku začína väčšina veľkých obchodných reťazcov obdobie výpredajov a tovar nakúpite za výrazne znížené ceny. Na Slovensku prvýkrát vypukol Čierny piatok v roku 2011, kedy ho na trh priniesla spoločnosť Apple. Postupne naberal na význame a dnes je Black Friday pravidelnou reklamnou akciou.

Kompletný zoznam zliav tohtoročného ročníku

Prešvihli ste Black friday 2017? Nezúfajte! Black Friday prichádza tento rok a my pre vás máme kompletný zoznam všetkých obchodov, ktoré ponúkajú zľavy! Pozrite na Black Friday 2018.

Zobraziť zľavy Black Friday 2018 »

Ako Black Friday vznikol?

Termín Čierny piatok má pôvod vo Philadelphii. Dva dni nasledujúce po Dni vďakyvzdania sa tradične tvoril v mestách dopravný zmätok a zápchy, preto ich policajti, vodiči autobusov a taxikári označili ako Black Friday (Čierny piatok) a Black Saturday (čierna sobota).

➽ Black Friday s cashbackom

K Black Friday môžete v internetových obchodoch získať extra zľavu pri nákupe s cashbackom. Stačí sa zadarmo zaregistrovať na Tipli.sk.

Black Friday 2017

Black Friday každoročne pripadá na nasledujúci deň po dni Vďakyvzdania. Čierny piatok 2017 teda oficiálne začne 24. novembra 2017. Mnoho veľkých kamenných obchodov a e-shopov však s výpredajmi Black Friday začína ešte pred týmto dátumom. Sledujte preto aktualizovaný zoznam zliav na Tipli! Neustále pátrame po najlepších ponukách a prinášame vám špeciálne akcie ako prví!

Black Friday Slovensko 2017

Na Slovensku sa Čierny piatok stal nákupnou tradíciou - preto sa aj tento rok môžete tešiť na špeciálne ponuky obchodov.

  • Hej.sk Black Friday - v obľúbenom internetovom obchode s elektronikou, spotrebičmi, hračkami, a mnohým ďalším sa počas nákupného sviatku roka môžete tešiť na zľavy až do výšky 80 %!
  • Notino Black Friday - Notino každoročne pri príležitosti Black Friday pripravuje zľavové ponuky. Nakúpte kvalitnú kozmetiku a parfémy až o 70 % výhodnejšie!
  • Black Friday Mall.sk - V Mall.sk sa počas Čierneho piatku môžete tešiť na zľavy až 80 % na všetko možné od elektroniky cez domáce spotrebiče až po záhradné vybavenie.
  • Black Friday AliExpress - Black Friday určite neobíde ani najväčšie internetové trhoviska sveta. AliExpress sa na nákupný sviatok pripravuje už teraz a iste nás potešia extrémne nízkymi cenami!

Black Friday Alza

alza black friday

Pre Alza.sk sa stal Čierny piatok synonymom obrovských zliav. Natrafíte na neho preto hneď párkrát do roka. Na ten najväčší, ktorý odštartuje v novembri sú však pripravené najvýhodnejšie ponuky a zľavy až 75 %! Nezabudnite sledovať Tipli, nech sa dozviete o špeciálnych akciách medzi prvými!

Black Friday Tesco

Najväčší nákupný sviatok roka oslávi aj retailový reťazec Tesco. Už teraz v ňom môžete nájsť niektoré zľavové ponuky a nakúpiť výhodnejšie potraviny, elektroniku či oblečenie. Pri nákupnom šialenstve Tesco určite neobídte!

Tipli TIP: Vyhnite sa davu ľudí a nakupujte tento rok cez internet. Okrem ušetreného času a nervov môžete získať aj vyššie zľavy s cashbackom od Tipli! :-)

Súvisiace obchody

Hej.sk, Notino,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa