Bolí vás chrbát? Kúpte si pohodlnú kancelársku stoličku!

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Pracujete s počítačom niekoľko hodín denne? Sedíte často pri počítači aj doma? Trpíte bolesťami chrbta, ramien a hlavy? Vyriešte všetky problémy raz a navždy! Kúpte si kvalitnú kancelársku stoličku, zbavíte sa bolesti a práca vám hneď pôjde od ruky.

Do vašej kancelárie alebo pracovne nezabudnite na vhodné doplnky. Jeho najdôležitejšou súčasťou je kancelárska stoličku, ktorú by ste si mali vyberať podľa týchto kritérií: cena, záruka, výrobca a dizajn. Zo všetkého najdôležitejšie je, aby bola stolička vyrobená z kvalitného materiálu a poskytla vám čo najväčší komfort pri zdravom sedení.

Kancelárske stoličky pre zdravé sedenie

Boľavý chrbát alebo hlava sú minulosťou! Kúpte si ergonomické kancelárske stoličky, ktoré podporujú zdravé sedenie. Vyberte si tú správnu stoličku v jednom z Tipli obchodov a dajte zbohom boľavému chrbtu. Kancelárske stoličky pre zdravé sedenie ponúka viacero obchodov, medzi nimi aj Decodom, kde kúpite stoličku s vysokým a priedušným operadlom a hojdacím mechanizmom.

TIP: Zháňate obchod, v ktorom by ste mohli nakúpiť kancelársky nábytok a kancelárske kreslo pod jednou strechou? Vstúpte do online obchodu Möbelix a nakupujte so zľavami.

Kancelárska stolička Lewis

Otočná stolička s ortopedickým tvarovaním má poťah z tkaniny v kombinácii s textilnou kožou. Výškovo nastaviteľné podrúčky zabezpečujú vyšší komfort a hojdací synchrónny mechanizmus je taktiež možné nastaviť na ľubovoľnú tuhosť. Kancelársku stoličku Lewis môžete kúpiť v dvoch farebných kombináciách - zeleno čiernej a červeno čiernej farbe. Vďaka nákupu cez Tipli môžete dokonca ušetriť 5,5 % z ceny nákupu.

Kancelárska stolička Lewis
Kancelárske kreslo CX0683H02

Kancelárske kreslo CX0683H02

Komfortné kancelárske kreslo v modernom dizajne má polohovateľné funkcie a anatomicky vytvarované sedadlo a operadlo. Konštrukcia je zhotovená z kombinácie kovu a tvrdeného plastu. Tvorí ho 5-ramenná základňa na kolieskach v čiernej farbe. Bočné područky majú nastaviteľnú výšku a uhol a kreslo disponuje funkciou poholohovanie operadla: funkcia nastavenia sklonu s húpaním. Toto kreslo je vhodné pre užívateľa vyššieho vzrastu. Vďaka Tipli môžete získať až 2,5 % z ceny nákupu.

Kancelárske kreslo Boss

Kancelárske kreslo Boss v decentnej šedej farbe v kombinácii s čiernou sieťovinou vyzerá veľmi štýlovo a hodí sa do každej kancelárie. Má chrómový kríž a je výškovo nastaviteľné. S pohodlným hojdacím mechanizmom si precvičíte chrbtové svaly a uvoľníte napätie v chrbtici. Ušetrite s Tipli a získajte 2,5% z ceny nákupu!

Kancelárske kreslo Boss

Kde kúpite lacné kancelárske kreslo?

Bez stoličky sa pri práci s počítačom nezaobídete. Kvalitná stolička však niečo stojí a vy si lámete hlavu nad tým, kde by ste ju lacno kúpili a pri nákupe ušetrili. S Tipli môžete nakúpiť kvalitný tovar a navyše vám vrátime peniaze nákupu späť vďaka cashbacku.

Lacnejšie nakupovanie s Tipli

Nakupovať lacnejšie vďaka cashbaku od Tipli je jednoduché. Stačí sa zaregistrovať, nakúpiť cez Tipli v jednom z obchodov a časť peňazí z nákupu vám automaticky pripíšeme na účet.

Nakúpiť s cashback

Dizajnové kancelárske kreslá, ktoré ladia

Ste unavení a už neviete, ako si sadnúť? Pracovné prostredie ovplyvňuje naše výkony, preto je potrebné myslieť aj na dizajn. Vytvorte si také prostredie, v ktorom sa budete cítiť príjemne. Vyzdobte si kanceláriu bytovými doplnkami a kúpte si štýlové kancelárske stoličky z Idea Nábytok alebo Ikea a ďalší lacný nábytok s Tipli.

Kancelárske kreslo Comfort

Kancelárske kreslo Comfort K133

Kancelárske kreslo Comfort je originálne kreslo vhodné do kancelárie. Povrch kresla je potiahnutý imitácie z kože a textilnej pleteniny. Kreslo má hojdací mechanizmus a kovový pochrómovaný kríž. Kancelárske kreslo je výškovo nastaviteľné, elegantné a štýlové. Hodí sa do kancelárie, ako aj do bytu. S Tipli ušetríte až 5 % z ceny nákupu.

Otočná stolička Långfjäll

Otočná stolička má jemne zakrivené línie zdôraznené detailným stehom, ktorý je jemný k vášmu telu a pekný na pohľad. Výškový mechanizmus je skrytý pod sedadlom, aby vynikol dizajn stoličky. Pohodlné sedadlo je vyrobené zo studenej peny. Ikea ponúka záruku 10 rokov na túto stoličku a Tipli zľavový kupón na nákup.

  • Cena: 124,99 eur
  • Obchod: IKEA
Otočná stolička Långfjäll

Nakupujte kancelárske stoličky ešte lacnejšie:

  • SCONTO nábytok - Patrí k najväčším predajcom nábytku v Európe. V ponuke má aj bytové doplnky.
  • ASKO NÁBYTOK - Nájdete tu kompletný nábytkový sortiment, poradestvo, splátkový predaj, dopravu a montáž.
  • IDEA Nábytok -Predstavuje širokú ponuku kvalitného nábytku a bytových doplnkov za dostupné ceny.

Súvisiace obchody

4home, SCONTO nábytok, IDEA Nábytok, ASKO NÁBYTOK, Môj nábytok

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa