BonPrix katalóg – skvelá inšpirácia

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Hľadáte inšpiráciu v móde, kde sa dá? Objavte kúzlo módnych katalógov Bonprix a majte vždy dokonalý prehľad o tom, čo práve letí!

BonPrix u nás patrí k stále obľúbenejším obchodom. Nájdete tu obrovskú ponuku pánskeho, dámskeho a detského oblečenia a bytových doplnkov. Nech už zháňate office oblečenie, niečo ležérne na doma, teplé oblečenie na hory alebo plážovú módu.

BonPrix - móda pre každého

V BonPrix dobre vedia, že nie každý človek má konfekčnú veľkosť XS. Nájdete tu módu pre všetky typy postavy a to až do veľkosti 58. Hravo tu vybavíte svoj šatník všetkým, čo potrebujete – od spodného prádla cez topy až po kabáty, od topánok až k módnym doplnkom. Keď nakupujete v BonPrix, iné obchody ani nepotrebujete!

Exkluzívne značky Bonprix

Bodyflirt, RAINBOW, bpc, John Baner - tieto a ďalšie značky nikde inde než na BonPrix nenájdete! Akonáhle si ich raz zamilujete, nič iné už nebudete chcieť nosiť.

BonPrix katalog – skvělá inspirace 3

Tehotenské oblečenie (15,98 €), Bonprix plavky tankiny (24,99 €), Šaty (31,45 €), Tunika (12,99 €)

BonPrix katalóg

BonPrix však nie je iba bežný e-shop. Okrem nakupovania na internete v ňom ešte stále funguje zásielkový predaj cez tlačené katalógy. Ak teda nedáte dopustit na listovanie v tradičných módnych katalógoch, BonPrix je pre vás tým pravým!

Tlačený katalóg BonPrix

BonPrix katalóg – skvelá inšpirácia

Objednajte si aktuálny BonPrix katalóg ešte dnes. Vyplňte jednoduchý formulár a nechajte si ho zadarmo zaslať až domov. Skôr ako sa nazdáte, budete si prezerať sto stranový katalóg najnovších módnych trendov.

A to najlepšie? V BonPrix katalógu nájdete aj exkluzívne kúsky a špeciálne akcie, ktoré sa na BonPrix e-shope nevyskytujú!

Pre objednanie výrobkov z katalógu použite jednoduchý online formulár. Jednoducho do neho vpíšte číslo produktu bez medzier - konkrétny kúsok sa vám automaticky načíta. Potom už len vyberte veľkosť a množstvo. Môžete si vybrať aj inú variantu (kód tovaru sa sám prepíše).

Objednať BonPrix katalóg

Elektronický katalóg BonPrix

BonPrix katalog – skvělá inspirace 2

Nemusíte čakať, kým vám BonPrix katalóg dorazí domov – môžete si ho poobzerať aj online alebo ho stiahnuť do svojho počítača.

Prelistovať BonPrix katalóg

ALE POZOR! Ak si tovar objednáte poštou alebo telefonicky, cashback nebude fungovať! Cashback odmena sa pripíše iba v prípade online objednávok. Viac informácií o tom, ako cashback funguje, sa dozviete v pravidlá cashbacku.

Súvisiace obchody

Bonprix

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa