Booking.com vs. Booking.sk – líšia sa nejako?

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Radi by ste cestovali s Booking.com, ale vrásky vám robí anglická doména? Nie ste si istí svojou angličtinou a radšej by ste svoje rezervácie uskutočňovali po slovensky? Potom pre vás máme skvelú správu - Booking.com je dostupný aj v slovenčine!

Narozdiel od českej domény, pri ktorej sa po zadaní Booking.com aj Booking.cz dostanete na tú istú stránku, na Slovensku to takto nefunguje. Po vložení Booking.sk do vyhľadávača vás presmeruje na úplne inú stránku. To však neznamená, že Booking.com v slovenčine neexistuje!

Webová stránka a aplikácia Booking.com sú k dispozícii vo viac ako 40 jazykoch. A áno, jedným z nich je aj slovenčina! Ak chcete, aby sa vám Booking.com zobrazoval po slovensky, kliknite pravo hore na výber vlajky a nájdite medzi nimi tú slovenskú (mala by byť v treťom stĺpci dole).

Booking.com slovensky

Booking ubytovanie je pomocou slovenského jazyka zrozumiteľnejšie.

Nezrozumiteľný preklad? Ale kdeže!

Máte zlé skúsenosti so strojovými prekladmi niektorých webových stránok, kedy ste nevedeli, čo si pod nezrozumiteľnými frázami predstaviť? Ničoho takého sa báť nemusíte.

Booking.com slovensky naozaj vie! Na jeho slovenskej verzii sa podieľajú skúsení prekladatelia, takže sa nemusíte báť žiadnych kostrbatých viet alebo nezmyselných pokynov. S Booking.com si budete pripadať ako na stránkách slovenskej firmy.

S Booking.com po Slovensku

Booking.com ponúka množstvo možností ubytovania aj na Slovensku. Nech už sa rozhodnete na víkend pozrieť do akéhokoľvek nášho mesta alebo niekam do horskej chaty, môžete sa spoľahnúť, že vám Booking.com ponúkne prvotriedne ubytovanie.

Informácie o slovenských hoteloch a penziónoch sa dozviete rovnaké množstvo, ako v prípade zahraničných ubytovaní. Prezrite si krásne fotografie ubytovacieho zariadenia a jeho okolia, prečítajte si recenzie ostatných zákazníkov a pozrite sa na možnosti spoločenského vyžitia v danej lokalite. A to aj v menších mestách alebo menej navštevovaných kútoch našej krásnej krajiny.

S Tipli šetrí na Slovensku aj v zahraničí

Ak už rezervujete ubytovanie v Slovenskej republike alebo v zahraničí, nezabudnite sa vždy z Tipli prekliknúť na Booking.com. Jedine tak môžete využiť cashback nebozľavové kupóny a ušetriť na každej rezervácií.

Získať lacnejšie ubytovanie

Súvisiace obchody

Booking

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa