Buďte hviezdou silvestrovského večierka

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie  |  Povianočné výpredaje 10. 11. 2021

Chystáte sa na silvestrovský večierok? Oslávte Silvester 2017 vo veľkom štýle a oblečte si niečo, v čom budete hviezdou celého večera! Poradíme vám čo si tento rok rozhodne vziať na seba, a aké prichystať pohostenie.

Pár dní po Vianociach prichádza rok 2018 a s ním aj jeho oslava a predsavzatia. Prezrite si naše tipy, ako sa stať hviezdou silvestrovského večierka.

Dámske oblečenie na Silvestra

Nech už budete sláviť Silvester doma, na večierku alebo vyrazíte na hory, pripravte si outfit, ktorý budete mať v den D na sebe.

Aby ste boli najkrajšou dámou večera, oblečte si šaty! Neprehliadnuteľná budete v moderných šatách s flitrami, saténových šatách alebo v šatách s odhaleným chrbtom. Vysoké podpätky vám neprehliadnuteľnosť tiež zaistia. A nemusíte sa ani báť vziať na seba niečo s trblietkami. Kedy inokedy ak nie na Silvestra?

Buďte hvězdou silvestrovského večírku

Pánske oblečenie na Silvestra

Páni, čo tak vykročiť do roku 2018 v košeli? Všetky ženy v miestnosti si určite všimnú váš jedinečný vkus. Ženy mužom v košeliach totiž len ťažko odolajú. A možno dostanete od niektorej aj novoročnú pusu.

Buďte hvězdou silvestrovského večírku

Kde nakúpiť oblečenie na Silvestra?

  • ZOOT - rozdáva radosť nie len na Vianoce, ale aj na Silvestra. A to formou oblečenia. Tu si na večierok svoj outfit rozhodne nájdete.
  • Orsay - internetový obchod s oblečením, ktorý má rozhodne čo ponúknuť. Krásne dámske šaty na párty aj do práce, ktoré len tak niekde nenájdete. To je Reserved.
  • BonPrix - neponúka iba oblečenie, ale aj doplnky, obuv, dekorácie a nábytok. A to sme ešte nevymenovali zďaleka všetko.
  • BIBLOO - či ste muž alebo žena, s oblečením od Bibloo budete hviezdou večierku zaručene!

Nezabudnite na doplnky

Zvýraznite svoj outfit doplnkom a podtrhnite vašu krásu. Vezmite si výrazný šperk, malú kabelku alebo dlhšie náušnice. Muži si ako doplnok môžu vziať hodinky, motýlika, či prsteň.

Buďte hvězdou silvestrovského večírku

Silvester sa nezaobíde bez spoločenských hier

Silvestrovská párty sa nezaobíde bez zábavy. Společenské hry k Silvestru proste patria. Tie pre dvoch hráčov nechajte v skrini a kúpte si nejakú, ktorá sa hodí na akciu, kde je viac ľudí.

TIP: Vyskúšajte hru Krycie mená. Hra je od českého autora a je veľmi úspešnou novinkou po celom svete. Zahrajte sa na agentov a užite si s kamarátmi špionážnu misiu u vás v obývačke.

Buďte hvězdou silvestrovského večírku

Pohostenie na Silvester

Ak sa večierok bude odohrávať u vás doma, okrem dekorácií sa nezabudnite vyhrať aj s jedlom. Vyskúšajte tento recept a uvidíte, že sa po jednohubkách hneď zapráši. Fantázii sa medze nekladú! Zdobte, aranžujte a hlavne sa pred večierkom uistite, že máte dostatok pohárov na prípitok.

silvester

Súvisiace obchody

Answear, Astratex.sk, Bonprix, ZOOT, Tchibo, Orsay

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa