CCC – špecialista na modernú obuv za zlomok ceny

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 7. 9. 2022

Keď si ich raz obujete, už ich nedáte dole! Reč je o obuvi CCC, ktorá poskytne vašim nohám dokonalé pohodlie. Nohy vás predsa nesú celé dni, preto im treba dopriať to najlepšie. S CCC obuvou to dosiahnete!

CCC v kocke

Spoločnosť CCC je jednou z najrýchlejšie rozvíjajúcich sa sietí predajní s obuvou na Slovensku i vo svete. Každým rokom sa rozrastá o ďalšie predajne, pričom už prekročila hranice desiatok krajín vo svete. Považuje sa za odborníka na modernú obuv, ktorá je pohodlná a zároveň kvalitná a trendy a v priaznivých cenách.

Široká ponuka CCC obuvi

Súčasťou CCC je široký sortiment obuvi pre dámy, pánov a deti. Doprajte si pocit dokonale dlhých nôh a pridajte si do svojho botníka nový pár lodičiek od CCC! Alebo môžete staviť na pohodlie a zažiariť počas bežného dňa v originálnych teniskách. A keď budete mať vybratú CCC obuv, na rad prichádza módny doplnok v podobe štýlovej kabelky, ktorú si vyberiete spomedzi širokej ponuky CCC. Tú nájdete nielen v predajniach, ale aj online na webovej stránke ccc.sk

CCC Tenisky

Tenisky od CCC dodajú vašim nohám väčší komfort. Zároveň vyzerajú štýlovo a moderne. Príkladom sú dámske tenisky na opätku od Nylon Red, ktoré majú šmrnc a sú trendy.

Tenisky CCC

CCC Turistická obuv

Túžite po novom dobrodružstve? Siahnite po športovej obuvi CCC. V ceste za novými zážitkami vás podporí športová obuv Sprandi. Ak preferujete aktívny životný štýl, turistická obuv od CCC vás nezradí ani pri dlhých prechádzkach.

Turistická obuv CCC

Ako si vybrať správnu turistickú obuv?

  • Zhodnoťte, na akú aktivitu si topánky vyberáte.
  • Obuv by mala byť vybavená vodeodolnou membránou.
  • Všímajte si, či je podrážka kvalitná a či zabezpečuje stabilitu.
  • Dajte prednosť obuvi s okami vystuženými kovovými krúžkami.

CCC Sandále

Užívajte si voľnosť a slobodu, ktoré vám ponúkajú sandále od CCC. Predĺžia nohy a dodajú sebavedomie a štýl. Či už si zvolíte, sandále s plochým alebo klinovým podpätkom či sandále s platformou, nešliapnete vedľa.

Sandále CCC

CCC Kabelky

CCC kladie dôraz aj na detaily, čo sa týka módnych doplnkov. Žiadna žena sa nezaobíde bez kabelky, ktorá je trendy, nadčasová a zároveň kombinovateľná s outfitom aj topánkami. Inšpirujte sa CCC kabelkami z línie Jenny Fairy. Prekvapia kvalitným spracovaním, prepracovaným dizajnom, ale aj skvelou cenou.

Kabelky CCC

Nakúpte obuv lacnejšie

Vďaka Tipli bude nakupovanie jedna radosť. Môžete si kúpiť CCC obuv či iné módne doplnky za nižšie ceny ako obvykle. Ak chcete využiť CCC zľavy, stačí si obchod vyhľadať na Tipli. Následne sa dostanete na jeho profil, kde máte zobrazené všetky aktuálne prebiehajúce zľavy. Doporučujeme tiež Deichmann obuv, kde na Vás čaká bohatá ponuka!

Ušetrite pri nákupe obuvi s Tipli

Ak chcete nakupovať obuv výhodnejšie a lacnejšie, budete potrebovať spoľahlivého parťáka, ktorý vám pomôže ušetriť. Skúste cashback portál Tipli, s ktorým získate odmenu z každého nákupu.

Nakupovať obuv lacnejšie

Súvisiace obchody

DEICHMANN, Shooos.sk, Obuvame.sk, Wojas

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa