Chcete navštíviť Bardejovské Kúpele? Takto si zarezervujete ubytovanie lacnejšie

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Slovensko je bohaté na minerálne a liečivé pramene. Jedným tradičných a vychýrených kúpeľných miest je Bardejov. Toto východoslovenské mestečko láka už stovky rokov všetkých, ktorí si chcú vyliečiť svoje neduhy. Zarezervujte si ubytovanie cez Booking.com a vychutnajte si ozdravný pobyt v Bardejovských Kúpeľoch.

Len 5 km od mesta Bardejov sa nachádzajú slávne Bardejovské Kúpele. Liečiť sa do nich chodila aj slávna rakúsko-uhorská cisárovna Sissi. Doprajte svojmu telu relax a užite si pekné chvíle na mieste, z ktorého sa domov vrátite ako znovuzrodení. A kde sa ubytovať? Pozrite si najlepšie ubytovanie za super ceny.

Bardejovské Kúpele história

Znie to až neuveriteľne, ale prvé zmienky o Bardejovských Kúpeľoch siahajú až do 13. storočia. V tomto období daroval vtedajší uhorský panovník Béla IV. územie prameňa mestu Bardejov. Chýry o zázračnej vode sa šírili rýchlosťou svetla a pre zvýšenie komfortu návštevníkov sa od 18. storočia v okolí prameňa začali stavať budovy s izbami.

Miesto navštevovala najmä v 19. storočí šľachta z celej Európy. Pobyty boli dlhodobejšie, zväčša v kúpeľoch pacienti trávili 3 až 6 týždňov v závislosti od diagnózy. Ak by existoval stroj času a vedeli by ste sa vrátiť späť do týchto čias, v areáli kúpeľov by ste sa prechádzali napríklad s ruským cárom Alexandrom I., rakúsko-uhorským cisárom Jozefom II., manželkami poľského kráľa či Napoleona.

rbardejov

Vedeli ste, že Bardejov je zapísaný na zoznam UNESCO? Toto historické mesto stojí za návštevu.

Bardejovské Kúpele ubytovanie

Sadnite do auta a vydajte sa smer Bardejovské kúpele wellness. Stačí si rezervovať ubytovanie na Booking.com. Poradíme, ktoré hotely sú najlepšie a aj to, ako ušetriť na ubytovaní vďaka Tipli.

Cestujte výhodne vďaka cashbacku

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť peniaze z každej rezervácie ubytovania? Zabookujte si ubytovanie cez Tipli a pripíšte si cashback odmenu späť na svoj účet. Pobyt v kúpeľoch nebol nikdy lacnejší.

Ako cashback funguje »

Rezidencia Amélia

Krásne moderné apartmány sa nachádzajú priamo v časti Bardejovské Kúpele. Od hlavného kúpeľného domu sú vzdialené len 400 m, takže cesta zaberie len pár minút pešou chôdzou. Hostia majú k dispozícii byt s rozlohou 44 m², v ktorom je kuchyňa, kúpeľňa, obývačka a spálňa.

rezidencia amelia

Cíťte sa v kúpeľoch ako doma. Apartmán na noc stojí od 60 eur a ušetríte až 4 % vďaka cashbacku.

Hotel Alexander

Zrekonštruovaný hotel sa nachádza priamo v srdci Bardejovských kúpeľov a uspokojí požiadavky náročných klientov. Je prepojený so známym kúpeľným hotelom Ozón a vďaka super polohe si môžete v lete do sýta vychutnať Bardejovské kúpele kúpalisko. Hostia majú k dispozícii luxusné izby, reštauráciu a wellness. Ten je spolu s masážami za príplatok.

rezidencia amelia

Hotel prešiel rekonštrukciou v roku 2016 a cena izby pre dvoch na noc začína na 90 eur. Vďaka cashbacku vás izba výjde 86,4 eur.

Hotel Šariš

Bývať môžete aj mimo kúpeľného areálu. Hotel Šariš sa nachádza v centre mesta Bardejov. Vzdialenosť do kúpeľnej časti mesta je okolo 6 km. Zrekonštruované izby zaručujú maximálny komfort. Máte k dispozícii bar, reštauráciu, ale aj fitness či saunu za príplatok.

hotel saris

Zrekonštruovaná izba pre 2 stojí 44 eur a s cashbackom ešte menej!

Penzión Le Monde

Pekné ubytovanie v centre Bardejova prináša aj útulný penzión Le Monde. V Bardejovských Kúpeľoch ste do 10 minút autom. Výhodou ubytovania je to, že v zimnom období ste len 15 km od lyžiarskeho areálu Regetovka, takže môžete spojiť šport a rekreáciu do jedného pobytu. Hostia si pochvaľujú raňajky, parkovanie zadarmo a taktiež sa im páči útulná kaviareň patriaca k penziónu.

hotel saris

Cena dvojlôžkovej izby za noc začína na 37 eur.

Booknite si lacné ubytovanie

Vedeli ste, že cashback od Tipli dostanete za nákup aj v týchto rezervačných portáloch?

  • Accor Hotels - rezervujte si ubytovanie v stovkách hotelov po celom svete s cashbackom až 4 %
  • Hotels.com - tisícky hotelov si môžete prezerať a zabookovať pod jednou virtuálnou strechou s cashbackom 3 %

Súvisiace obchody

HotelVoucher, Booking, Hotels.com, Airbnb, Accor Hotels

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa